שיר ליום א'

ענת 19

New member
../images/Emo176.gifשיר ליום א'../images/Emo141.gif

והפעם שיר שאני כ"כ אוהבת שבמיוחד בשביל זה בחרתי דווקא אותו. טוב כשתזהו תבינו על מה אני מדברת... אז יאללה לזהות, והנה קטע מתוכו: (והפעם זה קצת יותר קשה כמה מילים מתוך השיר) כפחד, אני מבטיח, עוד שבוע, אעצור, סגול. הראשון שיזהה יקבל מתנה מפנקת...

jonmv

New member
שיר נהדר... ואני מכיר אותו רק במקרה

כי פעם אחת מישהי ביקשה את האקורדים שלו , ואני לא ממש זוכר מי זאת הייתה.. (כאן בפורום?) זה עשה חשק לשמוע את השיר... וממש אהבתי :)

ענת 19

New member
../images/Emo219.gifשיר ליום ב'!../images/Emo168.gif

דרגו את השיר מ1 ועד 10 לפי דעתכם...
יום טוב!

../images/Emo214.gifלא מכירה ../images/Emo7.gif

לפחות את תפוחים ותמרים יש לי מהדיסק של האוסף

pc girl

New member
שיר טוב...

איך שקניתי את הדיסק התאהבתי בגשר ובשאלות

../images/Emo214.gifאם כבר מדברים על דיסק..

קשה לי להאמין שלא היה שיר אחד שלא אהבתי בדיסק |פנים פנים| פשוט אהבתי הכל וזה הישג מדהים לרמי, אני חושבת
...

ענת 19

New member
אם כמה שזה ישמע מוזר...

אני ממש לא מרגישה ככה, לטעמי ב"הרבה פנים" יש שירים מדהימים, עוצרי נשימה ממש ויש כאלה כ"כ בינוניים עד שאני לא מבינה איך רמי הכניס אותם לאלבום המושקע שלו. אבל זו רק דעתי עד כמה שהיא נשמעת קצת לא מחמיאה...

Roni Manor

New member
לא נכון ../images/Emo10.gif

הדיסק הרבה מ=דהים! השירים כל כך קליטים ומדליקים שאת כולם כבר למדתי בעל פה תוך יומיים!

ענת 19

New member
../images/Emo189.gifשיר ליום ג'../images/Emo186.gif

שאלות על השיר המקסים "גשר": באיזה אלבום מופיע השיר? איזה מס' שיר הוא באלבום? מי כתב והלחין את השיר? באיזה שנה יצא האלבום? האם השיר יצא כסינגל? כמה פעמים מופי השורש ב.ט.ח בשיר? כמה גרסאות לשיר? בהצלחה

תשובות לשאלות על השיר המקסים "גשר":

באיזה אלבום מופיע השיר? "תפוחים ותמרים" איזה מס' שיר הוא באלבום? 5 מי כתב והלחין את השיר? מילים : איתן נחמיאס ; לחן : רמי קלינשטיין, אלון הלל באיזה שנה יצא האלבום? 1995 האם השיר יצא כסינגל? לא. (לפי מה שבדקתי ב-2 אתרים ברשת) כמה פעמים מופיע השורש ב.ט.ח בשיר? 5 פעמים כמה גרסאות לשיר? האמת, לא יודעת. אבל אני יודעת שיש קליפ לשיר שבו רמי מנגן על פסנתר (מן הסתם) ואולי לזה התכוונת. ואז ביחד עם הגירסא הזו זה נחשב לשתי גרסאות. ואולי לא... שיהיה לכולם לילה טוב טסופשבוע מקסים !

למעלה