שירשוררר

../images/Emo176.gifשירשוררר../images/Emo32.gif

שרשרו לפה כל מה שלא קשור לאמ"ל ולא מצריך פתיחת הודעה חדשה חחחח<פעם 1.> תודה למפיקה?:מירי חחח(היא תבין לבד) אוהבתכם הודי

איזה מסיבת סיום מעפנה היה לי!!!

מסיבה זה נקבה אז זה מעפנית?! לא נורא... אוקצ'ור .... אני וחברות שלי העברנו קטעים באמצע הקריקוד... ואימא שלי מתה מישיעמום. היתי גם הצגה ולא היה לי טקסט נורמלי, היתבלבלו לי המילים, לא ידעתי מה להגיד, חירבשתי הכול... היו גם כמה ששרו... אחת זיפה אז נטלי הכניסה לה מכות... המנהלת הייתה בשוק... בקיצור כול ההופעה הייתה פדיחות, איך ניגמר ה"טקס" אני ואימא שלי רצנו ללוקר הבאנו ת'ספרים ורצנו לאותו. המנהלת שלי עושה לי:"קרן,כבר הולכים" אז אני אומרת לה בשיא היציאה:"כמה שיותר מהר...". זהו!!! אין יותר את הבי"ס המנזר הזה!!! הרגו אותי שם!. שנה הבאה בי"ס שבכלל אני יוכל להבריז כול הזמן!!! (((הודיה ... עכשיו תורך לרדת על ה"מסיבה" שלי))) -קרן- +++++++דרך-אגב: לא הפסדתי אמ'ל!!!++++++++

***אוטו*** מה עובר עליי?!

משיאית,טרקוטור,אוטובוס, רכבת... גמל, סוס וחמור! ++++++אוווצ'
++++++++

חחחחחחחחחחחחח

אוקצ'ור .... חחח ניראה לי עם לא היתי נימצאת במסבית סיום כולם כבר היו הולכים לישון מסכנים
חחחחחחח.. למה מינזר מותק זה כנסיה חחחחח

חיחיחיחיחיחי -כנסי-

לנו יש מחר מסיבת סיום ישששששש איזה כיף מחלקים לנו תעודת גמר ת'אמת אני מתרגשת ומאוווווווווווווודדדדד מקווה שלא יהיו לי פאדיחות כמו לקרן חיחיחי כי יש לי סולו בריקוד איזה פחחחחחחחד ומחר בבוקר אנחנו עושים חזרה גנרלית לפני כל הביצפררררר בעעעע -
- נופר.

k a b o o k

New member
הודייה מאמי.. פעם הבאה לא לפתוח..

סתם שירשורי
.. שירשורי ה-
משמשים אותנו- המנהלים, לשרשר כל מיני שטויות.. כך שיוצא שזה סתם מיותר לפתוח הודעה סתם משיעמום.. תודה על ההבנה נשמה

ואם אין הבנה?! זה לא סתם ../images/Emo32.gif

הודיה, ספרי לו במה הוא זוכה... :... אני גם ניגמלת מ-סתם. אז ...הא...מ... בכיאילו. חחח.. זה היה באישור של רעות, מיסיבות אישיות הפרטים שמורים במערכת! תודה

natali2007

New member
אם כבר לי יש משו מעניין../images/Emo70.gif

יום שני הצעתי חברות לילד שאני מזה אוהבת אותו!! ידעתי שאם אני לא יציעה אז לא יתפתח כלום ולא רציתי ככה!! הוא ענה לי שהוא מת עלי אבל הוא צריך לחשוב על זה... הוא רוצה לדבר איתי פנים מול פנים!! בקיצר אמרתי לו שאם זו תשובה שלילית אז עדיף שיגיד לי עכשיו ניגמור את זה יפה וזהו... אבל הוא התעקש לדבר פנים מול פנים!! היום אנחנו נדבר ניראה מה הוא הולך להגיד לי!! החשש היחידי שיש לי שאם הוא יסכים או אם לא אז זה יעשה משו לידידות שלנו כי אנחנו ידידים מאוד טובים...

natali2007

New member
חחחח../images/Emo13.gif

סבבה אם יהיה לי איזה בעיה בכייף.. חחח יש לך אייסי?

כן, יש לי גם מישרד שידוכים אם את

רוצה ... הודיה מתמחת יותר ממני, היא למקרים קשים ביותר ... את יכולה לפנות אלייה. לה יש מישרד עם מזגן
לי עדיין אין תקציב ... בקושי מאוורר יש לי...

natali2007

New member
שטויות..אפשר

לשרוד עם זה... חחחח אם אני אצטרך איזה משו אני יפנה אליך או להודיה חח אם את גם תצטרכי עזרה או משו... הדלת שלי תמיד פתוחה !!! אייסי:217133072

למעלה