שבת שלום

yosef 30

New member
../images/Emo176.gifשבת שלום ../images/Emo175.gif

שבת שלום משפחה יקרה
סוף שבוע הגיע, אפשר להוריד את התדר, הטון, הלחץ והעשייה (למי שלא מצחצח את ביתו ביום שישי
). הקיץ עומד לעבור, רוח קרירה ונעימה מתחילה להיות בלילות ולפני בוקר. החורף מתקרב ובקרוב נרגיש אותו יותר (שיבוא כבר).
. איך עבר עליכם השבוע
מה התכנון שלכם לשבת
אני והבונבון שלי נוסעים לצפון. יש לידידה שלי יום הולדת היום, אנחנו נחגוג בחוף..... היא כבר אירגנה צלייה, מערכת סאונד בשביל הריקודים כמובן, שתיה, אוכל, ואת כל החברים הקרובים, הולך להיות נ-ה-ד-ר. אני מאחל לכולכם שבת שלום ושלווה. שבת עם חיוך גדול על השפתיים גם אם אין סיבה "מיוחדת"
. והרבה אהבה בלב
יוסף.

בופיק

New member
ואני חשבתי אתה לא אוהב חורף../images/Emo13.gif

אני זוכרת שבחורף נורא סבלת בנסיעות על הטוסטוס.... ושאתה דווקא אוהב את השמש
החמימה אך אני נאלצת להסכים איתך, שהחורף
כבר יגיע, לי אישית נשבר מחום הזה, אני פשוט אוהבת את החורף מזל טוב לידידה ואני מקווה שתהנו מלא מלא בחוף, זה אחלה לעשות ככה יום הולדת
, סוג של חוויה מגניבה ממש
השבוע עבר לי ממש טוב, התחלתי אותו אצל החברים בת"א הסתובבתי איתם, ביליתי איתם, בעיקר דיברתי איתם, הרגשתי שאין לי מקום להקשיב להם ושעכשיו אני צריכה שיקשיבו לי, ממש ניסיתי להקישב להיות שם גם בשבילם, אבל מרוב שהייתי מוצפת בדברים שעברו לי בראש, לא יכולתי להיות שם בשבילם והם שמו לב לזה... הם פשוט עשו לי הרגשה מדהימה
הם כל כך היו שם בשבילי שזה היה מדהים
וגם נתנו לי את הרגעים של הלבד שהייתי צריכה, ממש הרגשתי שבאתי אליהם והם קראו אותי כמו את כף ידים ידעו בדיוק מה אני צריכה.... היום אני לא עושה משהו מיוחד, סתם סרט
עם חברה ואולי איזה בית קפה
.... מחר אני הולכת לקטוף תאנים
ופטל, וואוו כמה שזה טעים
מאחלת לכולם סוף שבוע טוב מהנה ופורה שלכם בופיק

yosef 30

New member
שבוע טוב בופיק

אכן לנסוע על הווספה זו חוויה קרה מאוד
הקיץ הזה ממש סבלתי מהחום שהיה כאן. בחורף אני בטח אתלונן על הקור ואייחל לקייץ וחוזר חלילה
. אני רוצה שיהיה קצת סתיו, שיהיה נעים... שמח לשמוע שהחברים שלך היו בשבילך בזמן שהיית צריכה אותם. אני עוד יותר שמח שאת קשובה לצרכים שלך ונשארת נאמנה לעצמך
המסיבה הייתה מצויינת, זה היה בחוף הבונים. היה ירח מטריף רקדנו לאורו עד הבוקר. הייתה מוסיקה מצויינת ואווריה טובה מאוד. בסוף התרסקנו תחת כיפת השמיים. קמנו עם זריחת השמש, למזלנו היו מדיי פעם עננים ובריזה טובה. המים היו מצויינים שקופים כבריכה. בהחלט אחלה דרך לחגוג את יום ההולדת. שיהיה אחלה שבוע יוסף.

בוקר נפלא לכולם

אצלנו השבת עדיין מנקים ומסדרים וקודחים ותולים..נו ככה זה שעוברים דירה! זה שבראש השנה אבא שלי מתכנן כאן שיפוצים זה משהו שגם אני וגם אישתי מדחיקים. לו זה עושה עצבים בעיקר המחשבה ולי..אני אופטימי בשביל שנינו. הוא בדירה הישנה מנקה ומעיף דברים, בעל הבית שלו התגלה אתמול במלוא חזירותו, בבעיקרון הוא היה אמור לפנות את הדירה ב-1 לחודש ובעל הבית הציע לו להשאר עוד 10 ימים כך שיהיה לו יותר קל להעביר את הדברים לדירה החדשה שלא היתה מוכנה לגמרי. הפרט השולי הוא שהוא שכח לציין שהוא מתכוון גם לחייב אותו על אותם 10 ימים. כל כך מכעיס אותי!!! אני יודע שאסור לאחל דברים רעים לאנשים כי קארמה זה כמו בומרנג.. (רואה יוסף? למדתי משהו..) אבל קשה לי. אנשים רעים ואטומים גורמים לי לרצות שיכאב להם בכל דרך אפשרית. נקודת האור היא שחרף הארגזים והלכלוך שיש פה אני ממש נהנה מהדירה החדשה! אבל ממש! מקום חדש, אנרגיות חדשות, פשוט כיף! חוץ מזה המקרר שלי מעולם לא היה מלא כל כך - פירות, ירקות ושאר קופסאות של אמא שלי..עכשיו רק צריכים לעבוד על הדיאטה.

yosef 30

New member
איתיוש מזל טוב על הדירה החדשה

אני מאוד מבין את כל ההתרגשות שלך מהדירה החדשה. זה כייף לשנות מקום ואווירה. אני מאחל לכן שתהיה לכם שותפות טובה ומהנה. לגביי בעלי דירה - לצערנו לא חסרים כאלה שמתגלים כחזירים כשמדובר בכסף
אל תאחל לאף אחד שום דבר רע - הקארמה שלהם כבר תדאג להם לבד. אתה אל תמשוך אליך קארמה שלילית
. אתה תלמיד נהדר -את זה מזמן אמרתי
. אחרי השיפוצים תשלח לנו כמה תמונות של הדירה
שיהיה לך שבוע נפלא ומלא יצירתיות ועשייה יוסף.

למעלה