"שאל אותי".

InvisibleTouch

New member
../images/Emo176.gif"שאל אותי".

חשבתי לנסות לפתוח ונראה איך זה מתפתח. אני בוחרת מישהי, ואתן פשוט שואלות אותה עליה כל מיני דברים.. [המטרה היא לא להפציץ אותה במאות שאלונים ושאלות ולהתיש אותה, קחו את זה כבמה להכיר בנות חדשות]. נתחיל. ממ. איתי:] |פריבילגיות| שוטו.

InvisibleTouch

New member
הוא נגע בי במידה מסויימת.

אבל אני אחליף אותו בקרוב. הראל סקעתי מדי בשביליP:

broken winges

New member
:]

איך זה שאת כזו סגידה ואת תמיד שם בשביל כולם? את מתגעגעת לניק הישן שלך(אני כן :[)?. נכון שתעשי לי ארנבון כזה לבן עם כתמים שחורים ? DDDDDDDDD:: ממ רגע..אני חושבת על שאלות נורמליות. .. באיזה כיתה את?..(יא?) יש מקצוע מיוחד שהיית רוצה לעסוק בו בעתיד? מה התחביבים שלך ואיזה מהם את הכי אוהבת? מה תאריך הלידה שלך? מממ. כרגע זהו אבל אם יעלו לי שאלות אני אשאל :]

InvisibleTouch

New member
ועע מקסימה:) ~~

אני? סגידה? ממש לא. אם להתוודות הרגשתי די ביצ' לאחרונה כלפיכן, היו לי הרבה יציאות לא במקום. לניק הישן? הממ. אני משערת שקצת. באיזשהוא מקום קצת די, אבל נראה, אולי עוד נביא אותה בקאמבק. ~עושה לך ארנבון לבן עם כתמים שחורים~ D: אני בי"א, מקצוע. וואו זה נחלק ל-2: או מעצבת [בעיקר בגדים אבל כל עיצוב שהוא נורא מושך אותי] או פסיכולוגית [אם להיות ספציפים מטפלת OCD לילדים. אבל לא יודעת לגבי הביקוש לזה]. תחביבים. הממ. כרגע התחביב הגדול שלי הוא לסדר. אולי כי יש לי קצת בלאגן בחיים לאחרונה שאני לא אפרט עליו [וואי שפכתי~~]. תאריך לידה? איך שכחת אותי? 3.7 לייק דה^^

leah123

New member
יייאאא!!!אניק קוראת פה די

הרבה זמן...בתור סמויה...ופשוט לא יכולתי שלא להגיב לתאריך המקסים שבו נולדת!!!חחחעי....אחלה תאריך...באמת משו משו..ח... סורי לא יכולתי לא להגיב...

shooroo

New member
סאפיר [:

מה שלומך? בת כמה את? מה הצבע האהוב עליך? מה את לובשת? מה את הכי אוהבת ללבוש? באיזה מגמה את? מה השיר האהוב עליך? מי הזמר האהוב עליך? מי הזמרת האהובה עליך? מי הלהקה האהובה עליך? מה הדיסק האהוב עליך? איפה היית רוצה להיות עכשיו? יצאת פעם מישראל? [לאן?] מה את הכי אוהבת בך? מה הכי לא? מה היית משנה בעצמך? איך תהיה התעודה שלך השנה? אני אוהבת אותך
:]

InvisibleTouch

New member
^-^

מה שלומך? הממ בסדרD: בת כמה את? אוטוטו 17. מה הצבע האהוב עליך? העע. זה נורא משתנה. קופץ לי כרגע צהוב בננה. מה את לובשת? ווע. בוקסר, גופית-סבא ארוכה בבטן טורקיז וחזיה טורקיז [יצא לי בטעותP:] עם תחרה שחורה בקצה. אבל זה פיג'מה, זה לא מייצג:X מה את הכי אוהבת ללבוש? הממ. דברים שגורמים לי להרגיש טוב עם עצמי. זה יכול להיות ג'ינס שתפרתי או סתם טישירט מצחיקה או אפילו שרשרת. באיזה מגמה את? עיוני [יצא לי "עינוי"XP], הרחבתי: מתמטיקה-אנגלית-ביולוגיה-גיאוגרפיה. מה השיר האהוב עליך? וואו. קשה. כרגע אני שומעת הרבה קולדפליי ואת החדש של אביב גפן. מי הזמר האהוב עליך? עברי לידר. כמה נדושP: מי הזמרת האהובה עליך? הממ. לאחרונה גיליתי קצת את מיקה קרני. גם דנה אינטרנשיונל מסוגלת נורא להצחיק ולשמח אותי, אבל זה בגלל שיש לי ידידים עומואיםD: מי הלהקה האהובה עליך? הממ. התקלת. מה הדיסק האהוב עליך? החדש של אביב והראשון של עברי. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בעבודה. שכחתי כסף בקופות ואני אחטוף על הראש על זה><" יצאת פעם מישראל? [לאן?] כע. בבת מצווה. בלגיה-הולנד-צרפת. מה את הכי אוהבת בך? אני נוטה להגיד כלום. אבל אם לחפש ממש מקרוב, אולי את ההזדהות והאמפטיה שיש לי לאנשים. מה הכי לא? כל השאר בערך. חיצונית פשוט הכל. פנימית בעיקר את זה שאני יכולה להיות ביצ' כלפי חוץ שזה מחליא. מה היית משנה בעצמך? אנחנו עמוקים היוםP: הממ. את הצביעות-הלבנה הזאת. שאני תמיד מתנהגת כאילו הכל בסדר. ואת זה שכשהייתי יותר קטנה פשוט הפסקתי לנסות להבין את אמא. איך תהיה התעודה שלך השנה? התעודת-בצפר ממוצע 85 ככה. הבגרויות ממוצע 95+ וזה מה שחשוב בתכלס. אני אוהבת אותך :] גם אני אותך
. סליחה שהייתי מדאיגה במסנ', לא קרה לי כלום, באמת. פשוט ידיד שלי וכאלה. טוב לא משנהX:

InvisibleTouch

New member
../images/Emo2.gifOMG. זו הפעם הראשונה שאומרים

לי משהו כזה><. אני אוהבת אותך^^ ואת מדהימה בעיני גם. ואני לא אומרת את זה כי את אמרת או משהו
, את פשוט מיוחדת כזאתD: ומעניינתDD:

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

את אוהבת לנהל את הפורום? שמחה שאת מנהלת אותו? יותר קשה או יותר קל ממה שחשבת? מה היית רוצה לשנות בפורום, אבל לא ממש בשליטתך? הפסקת לעשות דוליז מאז שאת מנהלת? או שפשוט חלה ירידה משמעותית בכמות הדוליז? או שזה לא קשור וזה פשוט לחץ מבי"ס?
כן, הכל על הפורום והניהול, אסור?

InvisibleTouch

New member
חשבתי שתשאלי על הניק.

אז אם כבר הזכרתי, כשבחרתי אותו לגמרי לא חשבתי על זה שקוראים לך גם אינוויזיבל [לא בקטע שאני לא זוכרת אותך נו:X] והמ. אם כבר פתיחות, הרגשתי שלאחרונה היה ביננו מתח לא רצוי כזה, אז אם אמרתי משהו לא במקום סליחה:) אני יודעת שזה לא תירוץ אבל היה לי ועדיין יש לי קצת בלאגנים ולחצים, לפעמים זה יוצא ככה בלי לשים לב על מי. את אוהבת לנהל את הפורום? בעיקרון כן. לפעמים זה קצת להיות גננת אבל זה נחמד. שמחה שאת מנהלת אותו? כן. מחמיא וכאלה. יותר קשה או יותר קל ממה שחשבת? הממ. יותר התעסקות בדבים קטנים. העבודה בכללי היא לא מסובכת יתר על המידה. מה היית רוצה לשנות בפורום, אבל לא ממש בשליטתך? וואי שאלה מכשילה. בעיקר את זה שפותחים דברים ובנות לא קוראות, לא שומרות על סדר ובכללי לא שמות ממש ז'P: אבל נו, משתדלים להרגע ולחשוב שבסה"כ ככה זה כולם, וזה לא נגדי. לפעמים יש תקופות יובש שקשה להחיות את הפורום מהן, לפעמים יש פרויקטים גדולים לקחת על הכתפיים, שלא תמיד אפשר לעמוד בהם כמו שחשבת. הפסקת לעשות דוליז מאז שאת מנהלת? או שפשוט חלה ירידה משמעותית בכמות הדוליז? או שזה לא קשור וזה פשוט לחץ מבי"ס? לא הפסקתי. אני עושה פחות בגלל הלחץ, אבל עדיין עושה [או לפחות מתחילה ומוחקת]. פעם הייתי מפרסמת כל דבר, היום כבר לא. אבל בחופש יהיה לי עוד זמן ואני רוצה לנסות שוב:)

GalGul000

New member
נמנמנמ.

איזה מגמות את? [סתם מעניין אותי.] שמחה להגיע סוף סוף לי"ב? מתה שיגמר או מפחדת מהסוף? איזה בגרויות קרובות יש לך? [איכס מה אני אני שואלת על בצפר.] איך היית מתארת את עצמך במילה אחת? והכי חשוב, את אוהבת אותי?!|
[תזהרי עם התשובה פה! אני מסוכנת.] לאב יה בייב

InvisibleTouch

New member
בובעD:

מגמה עיונית, הרחבתי מתמטיקה-אנגלית-ביולוגיה-גיאוגרפיה. אני כרגע מסיימת י"א, ולא רוצה לחשוב על אחרי החופשP: מגן בספרות, בגרות בג"ג ובגרות בספרות. נראה לי זהו
. אממ הייתי מתארת את עצמי כמוזרה. ככה לפחות נדמה לי שרואים אותי. ולא, אני לא אוהבת אותך. אני מטורפת עליךP:
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo57.gif

איזו שפה את לומדת\למדת? [ערבית\צרפתית\אידיש\ספרדית] אנחנו הולכות להיות שנהבאה באותו בצפר Oo [תדמייני שזאת שאלה] את יודעת מי אני בכלל? באיזו חטיבה היית? במה את עובדת? [אמרת שאת עובדת במשהו
] חבר? אהבה? ידידים הומואים?

InvisibleTouch

New member
^-^

למדתי ערבית. לא ספרותית אלוהיםישמור. האהא כןD: ואת לא תתביישי לדבר איתי
את שומעת? אני סנילית:X מאוד:X אז המ. אני לא כזה בטוחה:XXX הייתי בא'. ואת בב'.:) בורגראנצ'. אחראית משמרת כפרעלייD: חבר אין. חברה.. המ?
. ידידים הומואים...
ברוך השם צברתי כמה^^

o0Invisible0o

New member
את אחמ"שית? סחטיין!../images/Emo6.gif

בבורגקינג אצלנו אלה היו רק אנשים אחרי צבא.
אין לי מושג איך את מתמרנת בין עבודה ללימודים ולחיים מעבר!!

למעלה