חשבתי שתשאלי על הניק.
אז אם כבר הזכרתי, כשבחרתי אותו לגמרי לא חשבתי על זה שקוראים לך גם אינוויזיבל [לא בקטע שאני לא זוכרת אותך נו:X] והמ. אם כבר פתיחות, הרגשתי שלאחרונה היה ביננו מתח לא רצוי כזה, אז אם אמרתי משהו לא במקום סליחה

אני יודעת שזה לא תירוץ אבל היה לי ועדיין יש לי קצת בלאגנים ולחצים, לפעמים זה יוצא ככה בלי לשים לב על מי. את אוהבת לנהל את הפורום? בעיקרון כן. לפעמים זה קצת להיות גננת אבל זה נחמד. שמחה שאת מנהלת אותו? כן. מחמיא וכאלה. יותר קשה או יותר קל ממה שחשבת? הממ. יותר התעסקות בדבים קטנים. העבודה בכללי היא לא מסובכת יתר על המידה. מה היית רוצה לשנות בפורום, אבל לא ממש בשליטתך? וואי שאלה מכשילה. בעיקר את זה שפותחים דברים ובנות לא קוראות, לא שומרות על סדר ובכללי לא שמות ממש ז'P: אבל נו, משתדלים להרגע ולחשוב שבסה"כ ככה זה כולם, וזה לא נגדי. לפעמים יש תקופות יובש שקשה להחיות את הפורום מהן, לפעמים יש פרויקטים גדולים לקחת על הכתפיים, שלא תמיד אפשר לעמוד בהם כמו שחשבת. הפסקת לעשות דוליז מאז שאת מנהלת? או שפשוט חלה ירידה משמעותית בכמות הדוליז? או שזה לא קשור וזה פשוט לחץ מבי"ס? לא הפסקתי. אני עושה פחות בגלל הלחץ, אבל עדיין עושה [או לפחות מתחילה ומוחקת]. פעם הייתי מפרסמת כל דבר, היום כבר לא. אבל בחופש יהיה לי עוד זמן ואני רוצה לנסות שוב