שאלון =]

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifשאלון =]../images/Emo176.gif

*לקוח מפורום בנות:) שם: גיל: תאריך לידה: כינוי: איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים: שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו? החג האהוב עליך: החג השנוא עלייך: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: באיזה שעה הלכת לישון אתמול: באיזה שעה קמת היום: יש לך פירסינג/ קעקועים? אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? אכלת משהו? שרת? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? עישנת? היית חולה? נחתכת? ראית סרט? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Aline In Chains

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo177.gif../images/Emo176.gifהפגת שיעמום..

כללי:
שם: אלין לין. גיל: 17 וקצת תאריך לידה: 05.02.1991 כינוי:לינצ',ליןלין,לינצ'וק,חתולי XD איך היית רוצה שיקראו לך?לא הייתי רוצה=] שם אהוב לבנים:דילן,איב,עמית שם אהוב לבנות:אליס,איב,גרייס,מאי\ה מה אתה לובש עכשיו?מכנס קצר לבן פיג'מתי+גופיה כחולה של טום וג'רי..פיג'מה קיצר. החג האהוב עליך: פסח אני מניחה ,בגלל החופש. החג השנוא עלייך:פסח, בגלל האוכל. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אבוקדו!!!! באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? המון:|, אהבה בגיל ההתבגרות,דוגמנות,אופנה אלטרנטיבית,בנות,סקס לנוער,פירסינג וקעקועים,ריטוש תמונות. ומדי פעם גם מטאליקה,אליס,ג'ף,ימי הולדת ומתנות,איפור וציור גוף,עיצוב אופנה..בלהלבה. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? על שם הלהקה אליס אין צ'יינס. דווקא חשבתי להחליף לאחרונה .=] מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?מכבה תשעון המעורר. ;[ מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה מה השעה? מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?בין לבין כזה.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי וניגנתי. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:לישוןXD באיזה שעה הלכת לישון אתמול:5 בערך באיזה שעה קמת היום:10 ומש'ו. יש לך פירסינג/ קעקועים?אהא אם כן- איזה ואיפה:הליקס אוהב אותם?למה לא
מתי בפעם האחרונה:
התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?בכיתה ד' XD ? אכלת משהו?לפני כמה שעות.. שרת?לפני רגע אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לפני כמה דקות. עשית קניות?השבוע =] עישנת?בעך,ספטמבר. היית חולה?לפני כמה ימים. נחתכת?מזמן ראית סרט?אצל רותם בשישי החזקת תינוק?לא חושבת שהחזקתי תינוק מתישהוXD נסעת באוטובוס?שבת התנשקת?שבת שכבת עם מישהו?שבת שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה שבועות נראהלי.[טעמתי!!] חיבקת מישהו?היום הכנת שיעורים?מזה
? נסעת ברכבת?בשבת =] היית במסעדה?ואו המ..לפני איזה חודשיים נראה לי. לא ישנת כל הלילה?חמישי
האם היום:
שתית קפה?לא. אבל שתיתי תה עם לימון
!. אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא. ואי בא לי:(. שיקרת?לא זוכרת.. התקלחת? לא שמעת מוזיקה?אהא שתית אלכוהול?לא. שתית מים?המון. עישנת?איכס. צרחת?כן. נסעת מחוץ לעיר?נופ חשבת להתאבד?לאXD חשבת מחשבות פילוסופיות?אולי עשית שיעורי בית?לא.. רבת עם מישהו?כן
כמה פעמים:
ישנת עם מישהו?טריליון. התנשקת?מי סופר חחח? לקחת סמים? never היית בקרקס?פעם או פעמיים..מי זוכר:| שכבת עם מישהו?נוט יור ביזנס
. החזקת תינוק?אף פעם נראהלי. החלפת לתינוק חיתול?איכXD אושפזת?אף פעם היה לך יומולדת?17? חגגת יומולדת?17? ענית על שאלונים?מליון. רצית להתאבד?. ניסית להתאבד?. שתית תה?מליון? הלכת מכות?פעמיים משו' כזה..ביסודיXD
האם אתה:
מאמין באלוהים?לא. לא סגורה על זה בכלל. ובחייזרים?מאמינה שיש עוד משהו חוץ מאיתנו, נגיד ככה:)? במכשפות?לא XD שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?לא למה?חורף מעשן?לא למה?כי זה מסריח. מנגן על משהו?גיטרה שר?רק לעצמי מתחמק כרגע מלעשות משהו?לישון?XD בוכה הרבה?מסתבר שכן
הבנאדם האחרון:
שראית: אבא חיבקת: אבא נישקת: רותם ישנת איתו במיטה: רותם;[ כעסת עליו: אבא שיקרת לו: לא זוכרת:| חיטטת לו בדברים: לא מחטטת:S היית אצלו בבית: רותם
היה אצלך: שני שבכית בגללו: רותם שהתגעגעת אליו: רותם
שצעקת עליו: אבא שדיברת איתו: כפיר שדיברת איתו בטלפון: שני ששלחת לו SMS: רותם שרצית: רותם
? שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: כפיר
אהבה וזוגיות:
יש לך חברה? אהא אם כן, כמה זמן יחד? חצי שנה+ אם לא, אתה רוצה? - כמה זמן אתה אוהב אותו? בסביבות ה 7 חודשים? פעם כמעט נפרדתם? קרה בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים
. אתה קנאי במערכת יחסים? לצערי והוא, קנאי? אהאXD בסך הכל טוב לכם?מדהיםלנו:)) מי קרא
? [האהע, הפעם לא כתבתי קרה.]

מייייי עושה בגרות ב2 וחצי?!?!:\../images/Emo110.gif

ולמה אני לא לומדת עכשיו?|: שם:לירון גיל:עוד 4 חודשים 18!!!!111 תאריך לידה: 24.9.90 כינוי:לירונע\גבי איך היית רוצה שיקראו לך? שם אהוב לבנים:עומר
שם אהוב לבנות: מה אתה לובש עכשיו?פיגמה החג האהוב עליך: הממ פורים? החג השנוא עלייך:השנה שבועות כי יום אחכ יש מתכונת בהיסטוריה|: המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חומוס באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה קוראת וגם כותבת:] חח ורק קוראת בבנות ואופנה, ומדי פעם אני כותבת גם קצת במחול..חח מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? לירווונע? פשוט היה תפוס לירונע.. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?שמה נודניק מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שעוןמעורר\מכבה תאור מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?מתי שאני ישנה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:הוצאתי את לוקי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:יאכל ואז ילמד באיזה שעה הלכת לישון אתמול:הממ 12 וחצי נראלי באיזה שעה קמת היום:9 וחצי יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם?מאוד
מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בלילה נרדמת בשיעור?שבוע שעבר [אנגלית מה] אכלת משהו?אתמול בלילה שרת?חחח אתמול אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?לאזוכרת עשית קניות?שבת עישנת?נבר היית חולה?לפני שבועיים ועכשיו ישלי שעורה בעין|: נחתכת?בפורימון!!!!! כוסעמק עדין ישלי צלקת ברגל ראית סרט?ראיתי אתמול אבודים נחשב? החזקת תינוק?מזמן נסעת באוטובוס?לפני שבוע? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?לגבעומר חיבקת מישהו?בטח אתמול או משו הכנת שיעורים?פחח למדתי אתמול למדהח נחשב? נסעת ברכבת?המממ בפסח היית במסעדה?כשהשתחחר לי המלווה?חח לא ישנת כל הלילה?לגבעומר האם היום: שתית קפה?עדיין לא אכלת עוגה?כנל דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS? לא אכלת במבה?לא שיקרת?לא עשיתי עדיין כלום נו חח התקלחת? לא שמעת מוזיקה?לא שתית אלכוהול?לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?....... חשבת להתאבד?כןןן!!!!11 [לא..] חשבת מחשבות פילוסופיות?סוציולוגיות אולי? חחחחחחחחח עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח?תפוח ירוק!
מלון או אבטיח?אבטיח! חסה או כרוב?חחחחח אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל!!! אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?תלוי מה אוכלים חח תות או בננה?תות גלידה- בכוס או בוופל?בכוס! שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניל אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב כמה פעמים: ישנת עם מישהו?חחחחח לא ספרתי.. התנשקת? לקחת סמים?091374016 היית בקרקס?לא הייתי שכבת עם מישהו? החזקת תינוק?מספיק החלפת לתינוק חיתול?לא החלפתי חח אושפזת?לאיודעת היה לך יומולדת?17? חגגת יומולדת?בערך אותה כמות^ ענית על שאלונים?המון חחח רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה?מספיק הלכת מכות?מלא האם אתה: מאמין באלוהים?כן ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?מה יש להאמין בהם? פיות? אתה צמחוני?לא למה?למה לי להיות צמחונית? מעשן?לא למה?כי לא באלי על סרטן מנגן על משהו?עצבים וזה שר?ברור! חחחחחחחח מתחמק כרגע מלעשות משהו?כן
בוכה הרבה?כן
הבנאדם האחרון: שראית: הממ אמא אתמול בלילה? חיבקת: לאזוכרת נישקת: ישנת איתו במיטה: ממממ בטח שירלי או משו כעסת עליו: אחותי! שיקרת לו: לאזוכרת חח חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: גל היה אצלך: שירלי? שבכית בגללו: לאזוכרת שהתגעגעת אליו: ... שצעקת עליו: אחשלי שדיברת איתו: לוקי? חחח שדיברת איתו בטלפון: שירלי ששלחת לו SMS: ליבי שרצית: .. שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא? אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? הודגש באמצעות מדגישומטיק

B a m b o o k

New member
פוף

שם: צליל גיל: 17+ תאריך לידה: 20.3.1991 כינוי: צלילי, צילי, צלילית, צלילוש, ציליק ועוד כל מיני איך היית רוצה שיקראו לך? רון, מאיה שם אהוב לבנים: אופיר שם אהוב לבנות: רון, מאיה מה אתה לובש עכשיו? סרוול וחולצה החג האהוב עליך: פורים החג השנוא עלייך: פסח אולי המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה
ועגבניות באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, שייגעצ, רוק ישראלי, אביתר בנאי מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? במבוק וסתם מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? עושה פיפי מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: שיחקתי עם בת דודה שלי הקטנה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 11 וחצי באיזה שעה קמת היום: 7 יש לך פירסינג/ קעקועים? 3 לובים רגילים אם כן- איזה ואיפה: ^^ אוהב אותם? סבבה לי איתם מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? מזמן אכלת משהו? לפני 10 דקות שרת?עכשיו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול עשית קניות? מזמן עישנת? אפעם היית חולה? חודש אולי נחתכת? בטח מתישהו בל"ג בעומר ראית סרט? שבוע שעבר החזקת תינוק? לפני רבע שעה נסעת באוטובוס? לפני שעה התנשקת? שבוע וחצי שכבת עם מישהו? אפעם שתית משקה אלכוהולי? יום שבת חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? פייי מזמן נסעת ברכבת? ממש מזמן היית במסעדה? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה? יום חמישי האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה? עוגיות
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
התקלחת?
שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח (אדום אם אפשר...) מלון או אבטיח? אבטיח! חסה או כרוב? חסה, וגם זה בקושי אפרסק או שזיף? לא אוהבת את שניהם מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל מה השאלה פה?! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? בננה גלידה- בכוס או בוופל? תלוי איזה, אבל לרוב בכוס שקיעה או זריחה? זריחה חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו
אפרסק או שסק? לא אוהבת לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב בכלל כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא מספיק
התנשקת? אני לא סופרת
לקחת סמים? אפעם היית בקרקס? פעמיים אולי שכבת עם מישהו? אפעם החזקת תינוק? המון החלפת לתינוק חיתול? לא יותר מדי אושפזת? אפעם היה לך יומולדת? 17 חגגת יומולדת? 17 ענית על שאלונים? יותר מדי רצית להתאבד? בקושי ניסית להתאבד? אפעם שתית תה? חחחחח מזה השאלות האלה? הלכת מכות? הכל בצחוק אבל... האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה? כי ככה מעשן?
למה? לא בריא וזה מנגן על משהו? בקטנה שר? כן, אבל לא נשמע משו מתחמק כרגע מלעשות משהו? אממ לישון אולי בוכה הרבה?
הבנאדם האחרון: שראית: אמא בת דודה תינוקות חיבקת: אמא נישקת: גיא ישנת איתו במיטה: לא זוכרת כעסת עליו: אחותי שיקרת לו: בטח המורה שלי חיטטת לו בדברים: לאדעת היית אצלו בבית: סבתא היה אצלך: נוי שבכית בגללו: אני עצמי ואנוכי שהתגעגעת אליו: דני
שצעקת עליו: אחותי שדיברת איתו: שי שדיברת איתו בטלפון: מורי ששלחת לו SMS: אחותי שרצית: דני שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: חברות אהבה וזוגיות: יש לך חברה?
אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? לפעמים כמה זמן אתה אוהב אותו? את מי? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? לא נראלי והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

עד שהאוכל יהיה מוכן:)

שם:עוז גיל:17.6 תאריך לידה: 3.11.90 כינוי:עוזה/עוגי איך היית רוצה שיקראו לך?עוז שם אהוב לבנים:עוז שם אהוב לבנות:רותם מה אתה לובש עכשיו?חולצת בית ספר שחורה ומכנס שחור החג האהוב עליך: אין החג השנוא עלייך:אין המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אמממממ לא עולה לי באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? צופים ופה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? השם שלי! מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?סוגר תשעון וחזור לישון מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסדר דברים מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:שמתי תאוכל על הגז מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:יראה עם האוכל מוכן באיזה שעה הלכת לישון אתמול:00:45 באיזה שעה קמת היום:10:00 יש לך פירסינג/ קעקועים?פירסינג אם כן- איזה ואיפה:הליקס ואינדסטיל אוהב אותם?יאפ מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול נרדמת בשיעור?לא קרה לי נראה לי אכלת משהו?בבוקר שרת?היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?עד לפניי כמה זמן עשית קניות?אתמול עישנת?יאקקקקקקקקק היית חולה?לפיי שבועיים או שלוש נחתכת?לא זוכר ראית סרט?שבת החזקת תינוק?מזמן נסעת באוטובוס?היום התנשקת?שבוע שעבר שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?מזמן חיבקת מישהו?אתמול הכנת שיעורים?מזה??!?!?@?% נסעת ברכבת?מזמן היית במסעדה?מזמן לא ישנת כל הלילה?אממממ לפני שבוע נראה לי האם היום: שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת?לא התקלחת? לא שמעת מוזיקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית?לאאא רבת עם מישהו?בצחוק זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?כרוב סגול אפרסק או שזיף?שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל שליטההההה אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?בננה גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו?וניללל אפרסק או שסק?אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב להפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?הרבההההההה התנשקת?אחת לקחת סמים?בעעעעעע היית בקרקס?לא זדוכר שכבת עם מישהו?לא החזקת תינוק?הרבההההה החלפת לתינוק חיתול?לא נראה לי אושפזת?פםע אחת היה לך יומולדת?17 חגגת יומולדת?17 ענית על שאלונים?הרבההה רצית להתאבד?לא הרבה ניסית להתאבד?לאאאאא שתית תה?הרבההההההה הלכת מכות?לא יודע האם אתה: מאמין באלוהים?יאפ ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני?לא למה?ככה מעשן?לא למה?כי זה מגעיל אותי מנגן על משהו?לא אבל רוצה שר?גרועעעע מתחמק כרגע מלעשות משהו?לא בוכה הרבה?לא הבנאדם האחרון: שראית: חופית גילה וליז חיבקת: נטע נישקת: דניאל ישנת איתו במיטה: נטע כעסת עליו: סאלי שיקרת לו:חן חיטטת לו בדברים: חחחחח היית אצלו בבית: רותמי היה אצלך: חן שבכית בגללו: אממ שהתגעגעת אליו: דניאל שצעקת עליו: חן שדיברת איתו: נטע שדיברת איתו בטלפון: אמא ששלחת לו SMS: רוני שרצית: אין שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לא זוכר אהבה וזוגיות: יש לך חברה? הייתה אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כן כמה זמן אתה אוהב אותו? אין מישהי פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? מאושרים אתה קנאי במערכת יחסים? לא והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

יאללה בקטנה!

שם: יעריתי גיל: זה מדוייק מידי 17 ויומיים. זה כמו האוטיסיט ההוא מהמקרה המוזר של הכלב. [כן הכל הולך להיות מלא ספרות עכשיו, זה נדבק לי למוח;[ ] תאריך לידה: ל"ג בעומר כינוי: יעריתי איך היית רוצה שיקראו לך? נחמד לי ככה שם אהוב לבנים: ישי שם אהוב לבנות: אע זה קשה אם אני אגיד יערה יחשבו שאני משוחדת. אבל זה באמת יפה! מה אתה לובש עכשיו?חולצה ארוכה ממדרשת עפרה החג האהוב עליך: פסח החג השנוא עלייך: פרוים חנוכה אנערף המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אוח כל הגועל נפש של הסלק והדגים וזה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? זה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אוקיי נרשמתי בגיל צעיר במיוחד. זהו זה מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מתעצבנת שהדלת לא נסגרת טוב מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אוכל באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 באיזה שעה קמת היום: 7 ורבע יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? חח מי זוכר אכלת משהו? היום שרת? ממ נראלי ל"ג בעומר יש מצב שגם היום זמזמתי כמה דברים אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות? למה לדרוך על יבלות עישנת?
היית חולה? הרבה זמן טפו טפו נחתכת? אתמול ראית סרט? היום. הג'וב הבריטי פשוט ענקקקקקקקקקק!!!!!!! עשיתי את השאלון בשביל השאלה הזאת
יש שם קטעים כאלה משעשעים שזה מטורף החזקת תינוק? קיצר אז זהו תראו את זה זה אחלה סרט נסעת באוטובוס? התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי? חיבקת מישהו? הכנת שיעורים? נסעת ברכבת? היית במסעדה? לא ישנת כל הלילה? האם היום: שתית קפה? אכלת עוגה? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת SMS? אכלת במבה? שיקרת? התקלחת? שמעת מוזיקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? זה או זה: תפוז או תפוח? מלון או אבטיח? חסה או כרוב? אפרסק או שזיף? מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר? שוקולד חלב או מריר? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? חוף או הרים? קרמבו- וניל או שוקו? אפרסק או שסק? לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? החלפת לתינוק חיתול? אושפזת? היה לך יומולדת? חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

RakTsarot001

New member
משעמם, נזרום

שם: ענבר
גיל: 17. תאריך לידה: 4/4/91 כינוי: בּוּל, עמבר, ענברי, וכו'. איך היית רוצה שיקראו לך? בשמי :] שם אהוב לבנים: איתמר, יונתן. שם אהוב לבנות: אביגיל, ליאת, מאיה. מה אתה לובש עכשיו? מכנס סגול, גופיה סגולה. D: החג האהוב עליך: כולם! החג השנוא עלייך: לא בטוחה שיש כזה. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: חצילים. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה, מטאליקה, מטאל, פלירטוטי לשון, נראה לי שזהו. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קבלתי אותו במתנה מחברה שלי לפני כארבע שנים. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מכבה את השעון. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור :) מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר וצהריים. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: שתיתי מים מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אשתה מים XD באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 00:18 נראה לי באיזה שעה קמת היום: 6:55 יש לך פירסינג/ קעקועים? נופ. אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם? - מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? אף פעם לא אכלת משהו? לפני שלוש שעות שרת? לפני שעה נראהלי אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת עשית קניות? חחחח לפני יום העצמאות :) עישנת? ביום העצמאות. היית חולה? לפני חודשיים. נחתכת? לא מזמן ראית סרט? כמה ימים החזקת תינוק? המון זמן... נסעת באוטובוס? לפני שלוש שעות התנשקת? ל"ג בעומר שכבת עם מישהו? - שתית משקה אלכוהולי? ל"ג בעומר חיבקת מישהו? ל"ג בעומר הכנת שיעורים? מי זה גאידמק נסעת ברכבת? חודש נראה לי היית במסעדה? לא מזמן לא ישנת כל הלילה? ל"ג בעומר האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? כן התקלחת? לא שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? חחח לא חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? מי זה גאידמק רבת עם מישהו? כן זה או זה: תפוז או תפוח? שניהם מלון או אבטיח? אבטיח! חסה או כרוב? חסה! אפרסק או שזיף? אף אחד מהם :S מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? הראשון, חחח אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! שוקולד חלב או מריר? חלב#@^% ביצה קשה או חביתה? שתיהן :] לחמניה או פיתה? שתיהןןןןן. פיתה או לחם? שניהם. ]: תות או בננה? תות עם שוקולד. :] גלידה- בכוס או בוופל? בכוֹס. שקיעה או זריחה? שתיהן :) חוף או הרים? שניהם. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! אפרסק או שסק? נסטי אפרסק. לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? הרבה התנשקת? הרבה לקחת סמים? עוד לא היית בקרקס? some שכבת עם מישהו? - החזקת תינוק? הרבה החלפת לתינוק חיתול? הרבה אושפזת? - היה לך יומולדת? 17 :) חגגת יומולדת? 12 ככה ענית על שאלונים? לא יותר מדי רצית להתאבד? - ניסית להתאבד? - שתית תה? הרבה הלכת מכות? הרבה... האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? קצת במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? כי אני אוהבת בשר מעשן? לא למה? כי זה לא בריא מנגן על משהו? גיטרה ופסנתר. שר? קצת מתחמק כרגע מלעשות משהו? לא רציני בוכה הרבה? לא כלכך. הבנאדם האחרון: שראית: אחותי חיבקת: מישהו נישקת: מישהו ישנת איתו במיטה: מישהו אחר כעסת עליו: אחותי שיקרת לו: סבא, על משהו קטן חיטטת לו בדברים: חחח, הממ. היית אצלו בבית: דר היה אצלך: לאזוכרת שבכית בגללו: לאזוכרת שהתגעגעת אליו: ווע ווע. שצעקת עליו: אחותי שדיברת איתו: אחותי שדיברת איתו בטלפון: חחחח מישהי שעשתה סקר מקופ"ח לאומית. ששלחת לו SMS: בני שרצית: מישהו שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: נטע אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם לא, אתה רוצה? בכיף אתה קנאי במערכת יחסים? לא בסך הכל טוב לכם? סבבה לי.

שרון710

New member
הפסקת כימיה|:

שם: שרון גיל:16 ו7 חודשים!
(מותר לעגל
) תאריך לידה: 5.11 כינוי: sheron איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי עם שמי:] שם אהוב לבנים: יונתן
, עיליי (לאחרונה.) שם אהוב לבנות:תמר מה אתה לובש עכשיו? מכנס 3/4 וחולצה קרועה של הנוע"ל|: החג האהוב עליך: פסח, פורים.. החג השנוא עלייך: לא שונאת חגים
המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: אני שונאת חצילים וקישואים. אבל אם יציעו לי מיליון דולר..
באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?רק שביעסטים בעיקרון. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?לא היה כינוי פנוי, זה מה שיצא. סיפור סוחט דמעות. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר?פיפי. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? האמת שפיפי
מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב?תלוי באיזו תקופה בשנה.
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב:למדתי לכימיה. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב:אלמד לכימיה. באיזה שעה הלכת לישון אתמול:סביבות 11. באיזה שעה קמת היום:רבע ל7. יש לך פירסינג/ קעקועים? יש לי חורים באוזניים! אם כן- איזה ואיפה: שני חורים בצד שמאל ואחד בימין!
אוהב אותם? כן. למרות שעכשיו הם נטושים ללא עגילים. מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני חמש שעות ככה. נרדמת בשיעור?אמ.. ממש ממש מזמן.:O אכלת משהו?לפני חצי שעה שרת? היום חחח אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום עשית קניות?הלכתי ביום רביעי עם אמא לקנות אוכל
עישנת? - היית חולה? לפני שנתיים
נחתכת? לא זוכרת ראית סרט? היום החזקת תינוק? לא מזמן נסעת באוטובוס?מזמן! התנשקת? שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?- חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? אתמול נסעת ברכבת? פףףףףףףףף. אין כסף. היית במסעדה? יום רביעי לא ישנת כל הלילה? אני מעדיפה כן לישון בלילה. או בכל זמן אפשרי. האם היום: שתית קפה? איכס, לא. אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון?כן דיברת בפלאפון?כן שלחת SMS? כן אכלת במבה?לא שיקרת? לא זכור לי התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד?היום דווקא לא. חשבת מחשבות פילוסופיות? הייט איט. עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? איך מיץ פטל יכול להיות בטעם תפוזים? אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב!!! ביצה קשה או חביתה?חביתה (אם אפשר שתהיה שווה כמו בתאילנד
) לחמניה או פיתה? תלוי מתי ואיפה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה? אממ.. שאלה קשה. גלידה- בכוס או בוופל? וופל (גדול, עם כדור אחד. בד"כ אלפחורס או פררו ראשה
) שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? יש קרמבו שוקו?
אפרסק או שסק? שסק
לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? התנשקת? לקחת סמים? היית בקרקס? לפחות 32 פעמים. שכבת עם מישהו? החזקת תינוק? הרבה! החלפת לתינוק חיתול? נוור אוור. אושפזת?0 היה לך יומולדת? פעם אחת בלבד! חגגת יומולדת? ענית על שאלונים? יותר מדי
רצית להתאבד? ניסית להתאבד? שתית תה? חחחח נכון, וספרתי. הלכת מכות? האם אתה: (אני לא מאמינה בכלום בערך.) מאמין באלוהים? לא ובחייזרים?לא במכשפות?לא שדונים?לא פיות?לא אתה צמחוני? לא למה? כי אני נגד רצח של ירקות ופירות. מעשן?לא למה? כי זה דוחה מנגן על משהו? לא שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? חחחח כן בוכה הרבה? וואי, כן. אני הכי בכיינית. הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: נראה לי חן נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: גיסי לעתיד|: היה אצלך: שיר שבכית בגללו: לא בוכה בגלל אנשים. בד"כ לא. שהתגעגעת אליו: וואו, המון אנשים. שצעקת עליו: אמא שלי
שדיברת איתו: אמא שדיברת איתו בטלפון: גורדון ששלחת לו SMS: בופי שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם? אז.. מי קרא?

מה אני עושה לעזאזל?! במקום ללמוד להיסטוריה

שם: טלוש =] גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 19.11 כינוי: כל מה שכולל "טל" איך היית רוצה שיקראו לך? טוב לי ככה שם אהוב לבנים: נועם שם אהוב לבנות: עדן מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה, לא משו מיוחד החג האהוב עליך: חנוכה, סופגניות
החג השנוא עלייך: פסח, מצות :S המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: רגל קרושה באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? פה מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? יש את זה שפה, אין ממש סיפור מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לקחת אוכל מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה בד"כ מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: למדתי היסטוריה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: בטח מקלחת באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 11 ומשהו, 12 אולי באיזה שעה קמת היום: 8 יש לך פירסינג/קעקועים? לא מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בערב נרדמת בשיעור? נורא נורא מזמן, לפני יותר משנתיים אכלת משהו? לפני שעתיים שרת? היום בבוקר אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? היום אחה"צ עשית קניות? יום שישי עישנת? אפעם היית חולה? ברגעים אלו ממש אני מקוררת נחתכת? מזמן ראית סרט? וואי, לא זוכרת החזקת תינוק? ממש מזמן נסעת באוטובוס? לפני שבוע, שבועיים, משהו כזה התנשקת? יום העצמאות שכבת עם מישהו? אפעם שתית משקה אלכוהולי? מזמן חיבקת מישהו? היום בבוקר הכנת שיעורים? בצהריים נסעת ברכבת? בפסח היית במסעדה? ביום שישי לא ישנת כל הלילה? ביום חמישי XD עשינו לילה לבן האם היום: שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? לא אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? עוד לא =P שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? כן נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא חשבת מחשבות פילוסופיות? חח לא עשית שיעורי בית? כן רבת עם מישהו? כן זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? כרוב, לפחות יש לו טעם אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? מריר ביצה קשה או חביתה? קשה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שקיעה או זריחה? שקיעה חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לא לאהוב כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא זוכרת התנשקת? אמורים לספור דברים כאלה? חח לקחת סמים? אפעם היית בקרקס? אפעם שכבת עם מישהו? אפעם החזקת תינוק? הרבה החלפת לתינוק חיתול? יותר מדי אושפזת? לצערי יותר ממה שבנאדם נורמלי אמור היה לך יומולדת? לפי מה שאני יודעת 16 חגגת יומולדת? אממ קצת פחות מ16 ענית על שאלונים? יותר מדי רצית להתאבד? אפעם ניסית להתאבד? אפעם שתית תה? המוןןןן, אני מתה על תה הלכת מכות? איזה פעם או פעמיים האם אתה: מאמין באלוהים? תלוי מתי ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? לא אתה צמחוני? לא למה? האמת שרציתי וניסיתי אבל לא הלך מעשן? לא למה? כי איכס זה מגעיל מנגן על משהו? כן שר? בערך מתחמק כרגע מלעשות משהו? האמת שכן אבל רק מעייפות בוכה הרבה? לא ממש הבנאדם האחרון: שראית: ההורים חיבקת: חברה נישקת: לא יודעת ישנת איתו במיטה: לא זוכרת כעסת עליו: מישהו מהשכבה שיקרת לו: לא זוכרת חיטטת לו בדברים: לא עושה דברים כאלה XD היית אצלו בבית: ידיד היה אצלך: ידיד, לא אותו אחד שבכית בגללו: זה היה יותר בגלל עצמי שהתגעגעת אליו: לא זוכרת שצעקת עליו: אותו מישהו מהשכבה שדיברת איתו: ההורים שדיברת איתו בטלפון: מישהו שחיפש את אבא XD ששלחת לו SMS: דוד שלי שרצית: לא זוכרת שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: לא זוכרת, נדמה לי בבוקר למורה לתנ"ך או משהו אהבה וזוגיות: יש לך חברה? לא אם כן, כמה זמן יחד? אהמ אם לא, אתה רוצה? מי לא רוצה? חח...אבל מה, לא עכשיו, בעוד איזה חודשיים אני אענה בכלליות על השאלה אם בסה"כ טוב לי- אפשר לומר שככה ככה.

Liron04

New member
גם אני יעשה הפסקה מכימיה בשביל לענות ;)

שם: לירון גיל: 17 תאריך לידה: 4.6.1991 (עוד שבוע וחצי יומולדת:) ) כינוי: לא קיים. איך היית רוצה שיקראו לך? אוהבת את השם שלי. שם אהוב לבנים: גל שם אהוב לבנות: עדי מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצת בית ספר. החג האהוב עליך: שבועות. החג השנוא עלייך: פסח. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: כל סוגי הדגים למינהם. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? שבייעיסטים דהה D: מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אין כינוי ואין סיפור חחח :) מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכוונת שעון. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: היום ספציפי ? למדתי כימיה. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אחזור ללמוד כימיה=| באיזה שעה הלכת לישון אתמול: נראה לי 1:00 באיזה שעה קמת היום: 9:00 יש לך פירסינג/ קעקועים? בקרוב:) אם כן- איזה ואיפה: - אוהב אותם? יאהב בעתיד:) מתי בפעם האחרונה: התקלחת? היום בבוקר. נרדמת בשיעור? שיעור תעבורה לפני מיליון שנה איך אפשר שלא להרדם ? אכלת משהו? לפני שעה ככה. שרת? כיתה ו' מסיבת סיום חחח. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני האממ...חודש. עשית קניות? לפני שבוע. עישנת? נוור. היית חולה? לפני שבוע. נחתכת? נחתכתי ? האממ מזמן שחתכתי סלט. ראית סרט? יום שבת. החזקת תינוק? יום ראשון אחיין של חברהשלי :) נסעת באוטובוס? היום בבוקר.. התנשקת? לפני שבועיים. שכבת עם מישהו? נוור. שתית משקה אלכוהולי? לג בעומר. חיבקת מישהו? היום.. הכנת שיעורים? שיעורים ? כבר הרבה זמן לא עשיתי. נסעת ברכבת? שבוע שעבר. היית במסעדה? גם מזמן חח. לא ישנת כל הלילה? האממ מזמן. האם היום: שתית קפה? כן אכלת עוגה? כן דיברת בטלפון? כן דיברת בפלאפון? כן שלחת SMS? כן אכלת במבה? לא שיקרת? לא התקלחת? כן שמעת מוזיקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא :S חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? כן. זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח מלון או אבטיח? אבטיח חסה או כרוב? חסה אפרסק או שזיף? אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? בטעם פטל דהה :) אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות גלידה- בכוס או בוופל? וופל=] שקיעה או זריחה? שניהם מושלמים:) חוף או הרים? חוף קרמבו- וניל או שוקו? וניל אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע.כי בכל אהבה יש גם פגיעה. כמה פעמים: ישנת עם מישהו? לא חסר חח. התנשקת? גם לא חסר. לקחת סמים? 0 היית בקרקס? 0 שכבת עם מישהו? 0 החזקת תינוק? מלא. החלפת לתינוק חיתול? חחח בייביסיטר מה.הרבה הרבה. אושפזת? 1 היה לך יומולדת? 16 חגגת יומולדת? 16 ענית על שאלונים? 2 רצית להתאבד? 0 ניסית להתאבד? 0 שתית תה? חחח כל יום בערך. הלכת מכות? 0 האם אתה: מאמין באלוהים? כן ובחייזרים? לא במכשפות? לא שדונים? לא פיות? תאצמינו או לא אבל כן חחח. אתה צמחוני? לא. למה? כי בשר לשלטון =] מעשן? לא למה? דוחה אותי. מנגן על משהו? לא שר? לא מתחמק כרגע מלעשות משהו? כן. מללמוד לכימיה. בוכה הרבה? לא חסר פעמים. הבנאדם האחרון: שראית: אמא חיבקת: חברה.. נישקת: חבר קודם:] ישנת איתו במיטה: חבר קודם. כעסת עליו: ההורים. שיקרת לו: אף אחד. חיטטת לו בדברים: אף אחד :S היית אצלו בבית: האממ אה חברה שלי שלמדנו לכימיה חח היה אצלך: חברה אחרת שלמדנו למתמ'. שבכית בגללו: חבר קודם. שהתגעגעת אליו: חבר קודם. שצעקת עליו: ההורים שדיברת איתו: אמא שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי ששלחת לו SMS: חברה שלי שרצית: אווהא:) שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אמא אהבה וזוגיות: יש לך חברה? חברה ?אתם מתכוונים חבר. ולא. אם כן, כמה זמן יחד? עד לפני חודש היה לי חבר 4 חודשים. אם לא, אתה רוצה? כן. כמה זמן אתה אוהב אותו? - פעם כמעט נפרדתם? - בד"כ אתם מאושרים או רבים? - אתה קנאי במערכת יחסים? - והוא, קנאי? - בסך הכל טוב לכם?- זה הסווווף :) ארוך מייגע ואני חוזרת לכימיה :(

hkatsman

New member
יש ענייןןןן

שם: ישר מתחילים עם השאלות הקשות אה? גיל: 16 תאריך לידה: 3.10 כינוי: כצמן איך היית רוצה שיקראו לך? וואלה לא יודע שם אהוב לבנים: פיל שם אהוב לבנות: הממ לא יודע מה אתה לובש עכשיו? חולצה ובוקסר החג האהוב עליך: אולי חנוכה, אני שונא את כולם החג השנוא עלייך: פסח המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: פטריות באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע?זה, סיינפלד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שם שלי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט, ואז משתין מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קורא מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: נקרא ונלך לישון באיזה שעה הלכת לישון אתמול:12 וחצי באיזה שעה קמת היום: 11 וחצי, ועדיין הייתי מת יש לך פירסינג/ קעקועים?לא אם כן- איזה ואיפה:לא אוהב אותם?לא מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? מלא זמן לא נרדמתי אכלת משהו?לפני כמה דקות שרת? כמה שעות אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?המ עשית קניות?וואי מזמן עישנת?אתמול היית חולה?חודש ככה נחתכת? יש לי חתך ביד ואינלי מושג ממה ראית סרט? לא זוכר מתי אבל זה היה מגנוליה החזקת תינוק? נסעת באוטובוס?אתמול, לעבודה התנשקת?וואי שכבת עם מישהו? שתית משקה אלכוהולי?אתמול חיבקת מישהו?הממ אתמול הכנת שיעורים?מזמן, אבל למדתי היום למבחן נסעת ברכבת?פיי כפר המוזיקה אולי היית במסעדה? הרבה זמן לא ישנת כל הלילה?ממ האם היום: שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא דיברת בטלפון?וואי נראה לי שלא דיברת בפלאפון?לא שלחת SMS?לא אכלת במבה?לא שיקרת?יש עניין אבל אני נוטה שלא לשקר התקלחת?לא שמעת מוזיקה?שעה שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?כל הזמן עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא זה או זה: תפוז או תפוח? תפוח, ירוק מלון או אבטיח?אבטיח חסה או כרוב?שאלה טובה אפרסק או שזיף?אפרסק מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?פטל, התפוזים מסריח אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר שוקולד חלב או מריר?חלב ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות אני חושב גלידה- בכוס או בוופל?וופל שקיעה או זריחה?זריחה חוף או הרים?וואי לא יודע קרמבו- וניל או שוקו? מוקה אפרסק או שסק? אפרסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? מה זה משנה הכל חרא כמה פעמים: ישנת עם מישהו?הממ לא יודע התנשקת?לא סופר לקחת סמים?לא סופר היית בקרקס?אף פעם שכבת עם מישהו?אף פעם החזקת תינוק?מלא החלפת לתינוק חיתול?ל0 אושפזת?1 היה לך יומולדת?מצחיק חגגת יומולדת?2 אולי ענית על שאלונים?יותר מדייי רצית להתאבד? לא יודע אם לקרוא לזה שרציתי ניסית להתאבד? לא ברצינות שתית תה? הלכת מכות? האם אתה: מאמין באלוהים? ובחייזרים? במכשפות? שדונים? פיות? אתה צמחוני? למה? מעשן? למה? מנגן על משהו? שר? מתחמק כרגע מלעשות משהו? בוכה הרבה? הבנאדם האחרון: שראית: חיבקת: נישקת: ישנת איתו במיטה: כעסת עליו: שיקרת לו: חיטטת לו בדברים: היית אצלו בבית: היה אצלך: שבכית בגללו: שהתגעגעת אליו: שצעקת עליו: שדיברת איתו: שדיברת איתו בטלפון: ששלחת לו SMS: שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אהבה וזוגיות: יש לך חברה? אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כמה זמן אתה אוהב אותו? פעם כמעט נפרדתם? בד"כ אתם מאושרים או רבים? אתה קנאי במערכת יחסים? והוא, קנאי? בסך הכל טוב לכם?

Under the GUN

New member
הברזתי ממתמטיקה

שם: יובל גיל: עוד שבועיים וקצת 17 תאריך לידה: 17.6 כינוי: לוסקי/לוס איך היית רוצה שיקראו לך? לוסקי שם אהוב לבנים: תום שם אהוב לבנות: מיכל/לילך מה אתה לובש עכשיו? חולצת מיידן וג'ינס החג האהוב עליך: חופש גדול החג השנוא עלייך: חנוכה המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דג באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? אמינם ואייפוד מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? under the gun, ידידה שלי אהבה את השיר הזה (של דה קילרס) ואני חיפשתי כינוי, אז היא הציעה אותו ואהבתי מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? משתין מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומע מוזיקה מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: הלכתי לקנות קולה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: אלך להסעה באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 באיזה שעה קמת היום:7:20 יש לך פירסינג/ קעקועים? לא אם כן- איזה ואיפה: אוהב אותם? מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול נרדמת בשיעור? לפני איזה חודשיים אכלת משהו? לפני חצי שעה שרת? אתמול במקלחת
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? מזמן עשית קניות? עישנת? בל"ג בעומר היית חולה? עכשיו נחתכת? היום ראית סרט? יום ראשון בתקשורת החזקת תינוק? אף פעם נסעת באוטובוס? אתמול התנשקת? לפני חודש ככה.. שכבת עם מישהו?
שתית משקה אלכוהולי? שוט אחד בל"ג בעומר.. לפני זה בחופש הגדול
אסור לי אלכוהול בגלל הכבד חיבקת מישהו? היום הכנת שיעורים? אף פעם
נסעת ברכבת? בשביתה בערך היית במסעדה? יום שבת לא ישנת כל הלילה? בפסח האם היום: שתית קפה?
אכלת עוגה?
דיברת בטלפון?
דיברת בפלאפון?
שלחת SMS?
אכלת במבה?
שיקרת?
שיחקתי פוקר, אז בילפתי.. התקלחת?
שמעת מוזיקה?
שתית אלכוהול?
שתית מים?
עישנת?
צרחת?
נסעת מחוץ לעיר?
חשבת להתאבד?
חשבת מחשבות פילוסופיות?
עשית שיעורי בית?
רבת עם מישהו?
זה או זה: תפוז או תפוח?
מלון או אבטיח?מלון חסה או כרוב?חסה אפרסק או שזיף? שזיף מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? טעם פטל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שוקולד חלב או מריר? חלב ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה?פיתה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?בננה גלידה- בכוס או בוופל? וופל שקיעה או זריחה?שקיעה חוף או הרים? הרים קרמבו- וניל או שוקו?שונא קרמבו אפרסק או שסק? שסק לאהוב ולהפגע או לא לאהוב בכלל? לאהוב ולהפגע כמה פעמים: ישנת עם מישהו?עם בת? משהו כמו 5-6 התנשקת?הרבה.. לקחת סמים?0 היית בקרקס?4 בערך שכבת עם מישהו?0 החזקת תינוק?0 החלפת לתינוק חיתול?0 אושפזת?5 היה לך יומולדת?16 חגגת יומולדת?15 ענית על שאלונים? מיליוני פעמים רצית להתאבד?3-4 ניסית להתאבד?0 שתית תה?כל שבת כשאני אצל סבתא הלכת מכות? כל יום ביסודי האם אתה: מאמין באלוהים?
ובחייזרים?
במכשפות?
שדונים?
פיות?
אתה צמחוני?
למה? מעשן?
למה?טעים לי מנגן על משהו?
שר?
מתחמק כרגע מלעשות משהו?
בוכה הרבה?
הבנאדם האחרון: שראית: ליז חיבקת: יעלרביד נישקת:
ישנת איתו במיטה: לנה כעסת עליו: אבא שיקרת לו: אמא חיטטת לו בדברים: אני לא היית אצלו בבית: דור היה אצלך: נעם ומיטל שבכית בגללו: לא זוכר.. שהתגעגעת אליו: רפאל! לא ראיתי אותה מיליון שנה שצעקת עליו: אמא שדיברת איתו: ליז שדיברת איתו בטלפון: מורה פרטי במתמטיקה ששלחת לו SMS: דור שרצית: שאמרת לו לילה טוב/בוקר טוב/צהריים טובים: אבא אהבה וזוגיות: יש לך חברה?
אם כן, כמה זמן יחד? אם לא, אתה רוצה? כן

חלק וואן ../images/Emo9.gif

|מרשמלו|שם: בר |מרשמלו|גיל: 16.8 |מרשמלו|תאריך לידה: 21.9.91 |מרשמלו|כינוי: ברבי:] |מרשמלו|איך היית רוצה שיקראו לך? עידן |מרשמלו|שם אהוב לבנים: שחר |מרשמלו|שם אהוב לבנות: עידן |מרשמלו|מה אתה לובש עכשיו? טייץ חום גופיה לבנה |מרשמלו|החג האהוב עליך: פסח |מרשמלו|החג השנוא עלייך: אין |מרשמלו|המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: טונה
|מרשמלו|באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? כנסיית השכל
, רוק ישראלי ויש עוד כמה זוטרים חח |מרשמלו|מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ברושית1(יש לבטא כמו באאאאאארושית) שם חיבה לבר וה-1 בגלל שנרשמתי בהתחלה בתור ברושית בלי 1 ואז שכחתי סיסמא |מרשמלו|מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מסתכלת בפלאפון |מרשמלו|מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? בודקת אם השעון מעורר פועל |מרשמלו|מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב |מרשמלו|מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב: אכלתי |מרשמלו|מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב: מתמטיקה :/ |מרשמלו|באיזה שעה הלכת לישון אתמול: 12 וקצת |מרשמלו|באיזה שעה קמת היום: 9 |מרשמלו|יש לך פירסינג/ קעקועים? יאפ |מרשמלו|אם כן- איזה ואיפה:עגיל באף, 2 עגילים באוזן ימין ואחד בשמאל |מרשמלו|אוהב אותם? וודאי |מרשמלו|מתי בפעם האחרונה: |מרשמלו|התקלחת? אתמול בלילה |מרשמלו|נרדמת בשיעור? הרבה זמן שלא |מרשמלו|אכלת משהו? לפני חצי שעה+- |מרשמלו|שרת? מיקודם כשהיה שום דבר לא יפגע בי בגלגלצ |מרשמלו|אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול |מרשמלו|עשית קניות?
|מרשמלו|עישנת? נבר |מרשמלו|היית חולה? מזמן ברוך ה' |מרשמלו|נחתכת? כנל |מרשמלו|ראית סרט? שלשום אני חושבת |מרשמלו|החזקת תינוק? מזמןןןן |מרשמלו|נסעת באוטובוס? שבוע |מרשמלו|התנשקת? עם הכפרושון בים |מרשמלו|שכבת עם מישהו? מזמן |מרשמלו|שתית משקה אלכוהולי? חודש בערך |מרשמלו|חיבקת מישהו? היום |מרשמלו|הכנת שיעורים?
|מרשמלו|נסעת ברכבת? יום רביעי |מרשמלו|היית במסעדה? שבוע |מרשמלו|לא ישנת כל הלילה? המון זמן שלא |מרשמלו|האם היום: |מרשמלו|שתית קפה? לא |מרשמלו|אכלת עוגה? לא |מרשמלו|דיברת בטלפון? כן |מרשמלו|דיברת בפלאפון? כן |מרשמלו|שלחת SMS? טרם הספיקותי |מרשמלו|אכלת במבה? לא |מרשמלו|שיקרת? לא |מרשמלו|התקלחת? לא |מרשמלו|שמעת מוזיקה? כן |מרשמלו|שתית אלכוהול? לא |מרשמלו|שתית מים? לא |מרשמלו|עישנת? לא |מרשמלו|צרחת? לא |מרשמלו|נסעת מחוץ לעיר? לא |מרשמלו|חשבת להתאבד? לא |מרשמלו|חשבת מחשבות פילוסופיות? לא חח |מרשמלו|עשית שיעורי בית? לא |מרשמלו|רבת עם מישהו? לא

למעלה