פרק 37

רונושי

New member
"אין יותר שקרים, אין יותר סודות"

"אין יותר שקרים. אין יותר סודות. אני כל כך אוהב אותך. אני כל כך אוהבת אותך" מההההההההההההההההה
זהו
לדרור אין יותר כוח לכתוב משהו חדש
זה כפירני!!!!!

kuku woman

New member
וואי פרק חזקק

אבל הוא גילה שזאת סימה ובעצם הכל נראה כאילו זה הולך להיגמר.. מה יש עוד להחזיק 90 פרקים?! מיטל
איזה יפה היא.

linoy7

New member
סופסוףףףףףףףף הוא נזכר../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

מילי הקקה
מסכן אוסקר

../images/Emo97.gifאוקיי אז ככה..!

מה יש לה? מה יש לה ל-ע-ז-א-ז-ל?!! מה הקטע של עדי הימבלבלוי??? למה היא לא יכולה לשחק נורמלי?! אולי היא אמורה לשחק מישהי מטומטמת - אבל כמה מטומטמת אפשר להיות?!?! לכל מי שמעריץ אותה ולעדי הימבלבלוי עצמה - סליחה, אבל המשחק שלה התדרדר ב-ר-מ-ו-ת-!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזאת לא היא זאת הדמות...

ואם היא מצליחה לעצבן אותך ככה אז כנראה שהיא משחקת טוב...
ואני אומרת את זה מניסיון

../images/Emo97.gifלא יודעת...../images/Emo4.gif

גם בהשמיניה היא לא היתה משו.. וחוץ מזה אני לא בטוחה שזו רק הדמות, כי הבנתי מיהי הדמות - מישהי מפונקת ומתלהבת... אבל היא עושה אותה יותר מדי מתלהבת... לא יודעת איך להסביר... זה די מפגר כשרואים אותה משחקת..!!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifכי זאת פשוט דמות שונה...

היא אמורה להיות מעצבנת.הבלונדינית הטיפוסית הזאת,המתלהבת-יותר-מידי כמו שהיא כשהיא מעצבנת אותך...בשמינייה היא הייתה אחרת..וזה רק מראה שהיא יכולה לעשות סוויץ' של תפקידים בלי בעיה והיא מלכה

abcd80

New member
אותי היא לא מעצבנת

אבל עדיין בעיניי המשחק שלה לא אמין ולא משכנע.

דיייייייייייייייי שיגלה כבר!! כמה

אפשר לטחון את זה? אולי גם פרק הבא יקטע לו החלום באמצע והוא יגלה רק שהוא ישמע את מיטל אומרת שהיא סימההה@!! דיי

RTur

New member
אז זהו ש..../images/Emo58.gif

סער עדיין לא יגלה שזאת סימה חחח.. (טוב, הוא ערס.. הוא לא אמור להיות חכם חח..) הראו קטע מהפרק הבא בתוכנית הזאת של מיכל לאמוכשרסקיה.. הראו שהוא יעני מכנס את עובד ותמיד בוסקילה (שכחתי את שם דמותו בסדרה) כדי שיעזרו לו להיזכר איך קראו לה (כי גם הם הכירו אותה באותה תקופה..) והדבר היחיד שסער זוכר זה שהשם שלה מתחיל באות ס'.. ואז הם מנסים להיזכר ועובד זורק שמות כמו סיוון, סיגל וכאלה חחח..

למעלה