פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo176.gifפינת השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

:)

שיר השבוע של אליס: killer is me, got me wrong, would?, sickman שיר השבוע לא של אליס: how I could just kill a man בביצוע של רייג' אגיינסט דה מאשין The pot של טול אלבום השבוע: הממ סרט/סדרת/תוכנית השבוע: אחים ואחיות.. כמה שזה "אמריקאי", קל להתחבר אל זה. אוהבת את התכנית הזאת ספר השבוע: אותו אחד, אני צולעת אחושלוקי אמן השבוע: ליין סטיילי.. המ. זה תמיד ככה. אבל השבוע במיוחד מאכל השבוע: לא זוכרת ציטוט השבוע: היהההה יואו אני חייבת לכתוב את הדברים האלו משהו טוב שקרה השבוע: הדבר ההוא משהו רע שקרה השבוע: הדבר ההוא<___< תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לישוןןןןןןןןןןןןןן סרט, חברות, כאלו תמונת השבוע: מהירה

MiMiMor

New member
עוד מעט אוגוסט :)

שיר השבוע של אליס: תפוח רקוב שיר השבוע לא של אליס: BloodSugarSexMagik של הרד הוט (קצת נוסטלגיה) אלבום השבוע: BSSM סרט/סדרת/תוכנית השבוע: אבי ביטר, מצחיק אותי שעות. ספר השבוע: משהו פסיכולוגי שאין לי מושג איך נסחפתי לתוכו.. אמן השבוע: רד הוט צ'ילי פפרז מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה ונוטפת... משהו טוב שקרה השבוע: אמממ... ישנתי המון משהו רע שקרה השבוע: ג'וק בגודל של החיים שלי גילה לי שהוא חי אצלי במקלחת תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לישון עוד, זה כל כך כיף לא ללמוד. תמונת השבוע: השידה שלי , שסודרה אתמול ובאופן רשמי אין עליה שום דבר (חוץ מהקלמר) שקשור ללימודים (!), לא ייאמן. כל המחברות והספרים הועלמו באופן מיסתורי.

Alice108

New member
יאס

שיר השבוע של אליס: רוטן אפל, א ליטל ביטר שיר השבוע לא של אליס: Radiohead - Treefungers אלבום השבוע: Kid A סרט/סדרת/תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - אמן השבוע: Pink Floyd מאכל השבוע: אורז :) ציטוט השבוע: אני ואנשים בים. חברה שלי: "נו, תקפצי כבר למים הקרים". אני (בסרטים נוראים מיום קודם ובמבט קודר): "המים הקרים שנקראים החיים".
משהו טוב שקרה השבוע: שיחת נפש עם בנאדם מדהים
משהו רע שקרה השבוע: זכרונות דפוקים תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): ים :)

everynormal

New member
עוד מעט חצי חופש עבר...

שיר השבוע של אליס: פיר דה וויסס שיר השבוע לא של אליס: פרל ג'אם- גרדן- נזכרתי כמה הם להקה אדירה אלבום השבוע: ג'אר אוף פלייז, סאפ, דירט, טמפל אוף דה דוג, טן של פרל, VS של פרל סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד6 ספר השבוע: מיליון רסיסים קטנים- הספר הכי יפה שקראתי בחיים, עולה על כריסטיאנה פ אפילו אמן השבוע: פרל ג'אם מאכל השבוע: לא מאכל- אייס קפה ציטוט השבוע: לוזוכרת נו משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי לחופשה משפחתית משהו רע שקרה השבוע: יצאתי לחופשה משפחתית חח תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לא יודעת תמונת השבוע: אין

איזה חצי חופש..

זה לא חופש בכלל. *בוכה* בד"כ עד תחילת אוגוסט כבר נמאס לי ובא לי בצפר.. הפעם ממש לא, אני חושבת שעוד חודשיים לא היו מזיקים חחח

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס:Brother ו Sludge factory שיר השבוע לא של אליס:Dream theater-The spirit carries on אלבום השבוע:Dream theater-Scenes from a memory סרט/סדרת/תוכנית השבוע:האוס!@# ספר השבוע:כלום אמן השבוע:Dream theater מאכל השבוע:שומדבר מיוחד... ציטוט השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:כל השבוע היה מגניב בלי סיבה מיוחדת:) משהו רע שקרה השבוע:כלום.. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):לא לעשות כלום! הא הא! חופש!! תמונת השבוע: אין לי מושג מה לשים...

בדנתמ

New member
אהא!

מממ אז יש לשנינו אחלה טעם |מלקק שפתיים| איזה קניבלי מצידנו
אגב, מה מקור הניק שלך? אם אני זוכר נכון, sanguine זה משהו שקשור בתרבות ערפדית וכלמיני דברים כאלה, לא?

למעלה