ספרות

pumking

New member
ספרות 5 יחידות

אני ניגשת ב-26.6 לבגרות 2 יחידות אחרונות בספרות. מישהו יודע את מבנה הבחינה ומה הבחירה שתהיה ?

יFireworksי

New member
בונז'ור מאוחר.

בקרוב המגן (יב') בספרות, בלהבלהבלה, חסר לי שיר ואני מתעצלת ללכת לצלם או משהו בסגנון: "אבי ואמי יצאו לציד"/יונה וולך - יש לקריאה אונליינית תמימה? (גוגל לא עזר לי) אה!, וגם את "הצל"/נתן אלתרמן. ? לעוזר המגניב והנדיב נשיקות מראש
. (זלוּת)

Matanhirsch

New member
עזרה בספרות..בבקשה

לקראת הבגרות..לא הספקנו להשלים 2 שירים. אני צריך סיכומים של השירים: "ואם ישאל המלאך"- ביאליק "אמנון אני חולה"- רשב"ג תודה

עידוק

New member
שאלה על המיקוד בספרות

רשום ב"סיפור קצר" שירדו "שני סיפורים מהמחצית השניה של המאה ה20", מה זה אומר?! איזה סיפורים ירדו!? (זה די דחוף, מחר מגן!) תודה מראש, עידו

jeray

New member
אהמ,ספרות:]

את שהיית תקוה ממשית כלחם. היה לי שמך לסיוט חרטה. הנה ראי, כברשת חוטים עין ועוד עין בי נקרעת. אולם, חושבני, עוד מעט אחלים ודאי מהחלומות. ואז אלמד אפילו- איך להסכין לצלקת, איך מתפרים להרחיק אצבעות. של שלמה אביו- אני אשמח לעזרה או מידע על השיר הזה, משהו על מבנה לשוני ובכלל..מה השיר הזה אומר כי אני לא מצליחה להבין. תודה עצומה עצומה.

Muh87

New member
סיכומים בספרות../images/Emo41.gif

היי בבקשה תעלו לפה את כל הסיכומים שיש לכם בספרות (לבגרות) וגם לינקים לאתרים טובים עם סיכומים. תודה!

הנ"ל

פרק א' שירה: יש לענות על שני שירים כל שאלה 15 נק'. פרק ב' סיפור קצר: יש לענות על שני סיפורים כל שאלה 15 נק'. (הסיפור שפרה יופיע בצורה זו או אחרת בוודאות). פרק ג' דרמה: יש לענות על שאלה אחת השווה 30 נק'. מבין שלושת הפרקים הללו יש לבחור בשניים בלבד. פרק ד' רומאן: יש לענות על שאלה אחת בפרק זה השווה 30 נק' (ייתכן מאוד שהשאלה תכלול התייחסות לשני רומאנים שונים) פרק ה' אנסין: שלוש שאלות בדר"כ המתייחסות לשיר או סיפור שלא נלמדו, פרק זה שווה 10 נק'. בהצלחה!

jeray

New member
אהמ

תפוחים מן המדבר יד ושם שלאף שטונדה מקוו שעזרתי:)

תות15

New member
יש לי

הכל הכל חוץ מסיפורים קצרים (כי בחרתי להוריד את הפרק הזה..) אז פשוט תבקשי ואני אעלה לך מה שאת צריכה

meitush123

New member
חבל

סאני אובת את סביון ליברכט. טוב אני בכלל לא עושה בגרות אז למה זה רלוונטי בכלל?

תות15

New member
לפי המורה שלי

היא פשוט אמרה לנו לא ללמוד את כל הסעיף של סיפורים מהמאה ה-20

a a a a a a a

New member
השיר הזה הופיע כאנסין בבגרות חורף

שנת 2005, את יכולה לקרוא את התשובות שניתנו לשאלות שהופיעו על השיר הזה בתשובות לבגרות

למעלה