סיכום שבועי

LudaGirl

New member
../images/Emo176.gifסיכום שבועי

איך עבר השבוע בכללי?
משהו טוב?
משהו רע?
סרט השבוע?
סדרת השבוע?
משפט השבוע?
תמונת השבוע..

LudaGirl

New member
טוב אני אתחיל

איך עבר השבוע? טוב, מהר :) משהו טוב? שכמעט ולא תיחקרתי משהו רע? הקצין שלי עוזב סרט השבוע? מנסה לחשוב אבל אין משהו מיוחד סדרת השבוע? האנטומיה תמונת השבוע- האמת זה משבוע שעבר..

אני D:

איך עבר השבוע בכללי? אחלה D:
משהו טוב? ישנן בנות מתחיל היום ^_^ עונה שלישית
משהו רע? חזרנו ללמוד בעעע
סרט השבוע?לא ראיתי >>
סדרת השבוע?האנטומיה,מרפאה פרטית וווידוייה הסודיים :]
משפט השבוע? "אתה רוצה אני באה דוחפת לך בננה " XD
תמונת השבוע.. 3>

Shiri from the block

Active member
אני אני איך עבר השבוע בכללי? אממ בסדר. משהו טוב? דיברתי עם אהובתי #^&@&*%@#../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif משהו רע? תמיד רע. ../images/Emo3.gif סרט השבוע? אין.. סדרת השבוע? היפים והאמיצים ואבודים משפט השבוע? אוף תמיד יש לי משו ואז אני שוכחת כשאני מגיעה לפה.. ../images/Emo122.gif תמונת השבוע ../images/Emo26.gif

FireInsaid

New member
חעח

איך עבר השבוע בכללי? מאוד נחמד :] משהו טוב? הופעתי בטקס. משהו רע? שיעורי היסטוריה, איכס :X סרט השבוע? שלוש עשרה
סדרת השבוע? סמולוויל, על טבעי
[אני חובבת AXN מושבעת XD ] משפט השבוע? ממ אין לי כרגע P: תמונת השבוע: עסקתי הרבה בטיבט השבוע, אז זה דורש ^^

lotemy

New member
"גומרים הולכים, הם משאירים בי זכרונות..."

איך עבר השבוע בכללי? יכל להיות יותר טוב, נו, אני ילדה דיכאונית. משהו טוב? הממ, אני נוסעת לרוק עצמאות בסוף, וקיבלתי 98 במתכונת משהו רע? פלאשבקים מהאונס, המכות חזרו. כל מיני. סרט השבוע? "כמו צמח בר" סדרת השבוע?
משפט השבוע? "לפעמים ילדים פשוט מתים ללא סיבה." תמונת השבוע..

1DeadEnd

New member
יומולדת 18 ליייייייי../images/Emo6.gif

איך עבר השבוע בכללי? מושלם!! טוב, בעצם רק הסוף.. משהו טוב? יומולדת.. חברים.. צריך יותר מזה? משהו רע? כל הצבועים התעוררו לאחל מזלטוב פתאום.. באמת תודה.. =\ סרט השבוע? X סדרת השבוע? אנטומיה, עקרות בית נואשות משפט השבוע? "יהיה בסדר.. אל תדאגי.. בלי לחץ" אין לי תמונת שבוע.. דמיינו לעצמכן משו עליז!=]

FFTL

New member
שבוע טוב:]

איך עבר השבוע בכללי? נחמד, לקראת סופו לא משו. \: משהו טוב? מממ..לא דעת. >< משהו רע? כמה דברים. עבר:] סרט השבוע? יש!! לא זוכרת!#@ אבל ראיתי מלאא. D: סדרת השבוע? האוס
משפט השבוע?
תמונת השבוע

Shiri from the block

Active member
זאת לא קת'רין?../images/Emo12.gif אני גם לא מבינה מה קת'רין יכולה לעשות עם גיטרה ומיקרופון, אבל זה ממש דומה../images/Emo12.gif

למעלה