סיכום שבועי

../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: אלבום\אמן השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סופשבוע רגוע לנעים לכולן

black rock star

New member
נראלי רק שנינו בפורום XD../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:100 בספרות , 81 בתנ"ך ו-90 בספורט :]
משהו רע שקרה לך השבוע:התבטל הבייביסיטר :(
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:Thnks fr th mmrs
אלבום\אמן השבוע: infinty on high - Fall Out Boy :)
התחדשות השבוע:הצלחתי אשכרה לתפור ג'ינס
תוכנית השבוע:האנטומיה של גריי וגיבורים אה, והמירוץ למיליון 7 יההה
סרט השבוע:לגעת במילים
ספר השבוע:-
מאכל השבוע:צ'יקן סטייק עם לחם מלא P:
יציאת השבוע:-
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני הכי שונאת את הג'וקים האמיתיים!!!" XDDDDDD נכון הגיטריסט באמצע דומה לצ'ייס מזואי 101?
תמונת השבוע: XDD עזבו בדיחה פרטית
התוכניות שלי לשבוע הבא:-
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חסר לימודים ומצחיייק

black rock star

New member
התבלבלתי בשאלהP:../images/Emo103.gif

כתוב בציטוט\יציאת\מילת השבוע "נכון הגיטריסט באמצע דומה לצ'ייס מזואי 101?
" אז זה מכוון לתמונת השבוע P:

FOB ROLL

New member
שלי..

משהו טוב שקרה לך השבוע: דודה שלי התחתנה.. משהו רע שקרה לך השבוע:מתו לי 2 דגים.. שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:Don't You Know Who I Think I Am אלבום\אמן השבוע:infinity on high שסוף-סוף קנו לי.. התחדשות השבוע: בדיסק של פוב..למרות שזה היה ביום שבת..וגם בידסק של אבריל לאבין.. תוכנית השבוע: סרט השבוע:שודדי הקראיביים 3.. ספר השבוע: ראש1..חחח.. מאכל השבוע:טוסט גם חמאה וגבנ"צ... יציאת השבוע:לקניון..עם כל השכבה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "yo fob!let's go" תמונת השבוע:מלא..מהטיול השנתיי.. התוכניות שלי לשבוע הבא:לקנות בגד ים!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כייייייייףף..

עונה [;

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בבית ספרXD משהו רע שקרה לך השבוע:המוווווווווון דברים!
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע:בעיקר השירים מהדיסק החדש ^^ אלבום\אמן השבוע:FOB-Infinity on high התחדשות השבוע: שום דבר מיוחד^^ תוכנית השבוע:לחיות עם דרק
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: אממ,קניון ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני רחלי ויש לי תמרור הכניסה מאחור בין הרגליים" XDD תמונת השבוע:סוריי לוריין,הייתי חייבת לך S: .. אבל את ממהממת אזז זה לא כזה נורא
התוכניות שלי לשבוע הבא: למות $: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

אני אני אני אני../images/Emo108.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
ניפתרתי מהדיבוק שהיה על הלב שלי משהו רע שקרה לך השבוע: מי''צב
והאפרוח של אחי מת היום
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: SATURDAY אלבום\אמן השבוע: מכר...ופו'ב וכמובןןןןןן וויליאם ^_^ התחדשות השבוע: ---- תוכנית השבוע: יום הולדת 16 המתוק שלי ^_^ סרט השבוע:----- ספר השבוע: ---- מאכל השבוע:פשטידת גבינה יציאת השבוע: הייתי צריכה ללכת לטעם העיר אבללל ריחןןן לא רצתה לבוא איתי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: טעם מהיר חחחחחח [אם לא הבנתם טעם מהיר במקום טעם העיר
] תמונת השבוע: --------וויליאם
--> התוכניות שלי לשבוע הבא:לקנות דיסק של פוב...ולמצוא ;אהבה ;חדשה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חראא וככה

o DaNiEl o

New member
להלהלה../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: המ, היה טופ טן של גוד שארלוט, יצא הקליפ החדש של מכ"ר, היה טיול שנתי
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי השבוע
אלבום\אמן השבוע: אלבום: THE USED- LIAS FOR THE LIARS LOSTPROPHETS- LIBERATION TRANSMISSION MY CHEMICAL ROMANCE- Life On The Murder Scene התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: טופ טן של גוד שארלוט
סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: חביתה
יציאת השבוע: הטיול השנתי, אם אפשר לקרוא לו יציאה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "פיכה דאומה" בטיול המדריכה סיפרה לנו סיפור על כיפה אדומה במילים הפוכות כזה, רק כדי להגיד לנו שאנחנו בחורש ולא ביער
תמונת השבוע: אין, אז סתם תמונה יפה של לוסטפרופטס. התוכניות שלי לשבוע הבא: המ, לישון אצל אבא מיום שני, ללכת לבסיס של אחותי ומלא מבחנים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

Fall In Girl IM

New member
ME../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלת 98 במבחן בהיסטוריה :/ משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: Saturday אלבום\אמן השבוע: The academy is... התחדשות השבוע: מכנס :] תוכנית השבוע: אבודים סרט השבוע: חתונת רפאים ספר השבוע: לא קוראת ספרים :/ מאכל השבוע: סלט יציאת השבוע: בית קפה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני חתיחה מטומטמת לא חתיחת מטומטמת" נקרעתי!! תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: קניון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה...

Fall Out Liel

New member
סוף שבוע רגוע מלוריין, לורייייין../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מיני
משהו רע שקרה לך השבוע: כישלון בבגרות
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: כל מיני אלבום\אמן השבוע: כל מיני התחדשות השבוע: כל מיני תוכנית השבוע: כל מיני סרט השבוע: כל מיני ספר השבוע: כל מיני מאכל השבוע: כל מיני יציאת השבוע: טעם העיר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הם רוקדים כמו חברות קופים!"- "הם גם נראים ככה.." XD תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: להיכשל במגן ביום ראשון
ניסינו לפלח אותו אבל הכל נדפק! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב ורע

AdiA12

New member
אני. ../images/Emo209.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את פיט בTRL!
משהו רע שקרה לך השבוע: פיספסתי 20 דקות מTRL ]=
שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: טנקס פור דה ממוריס
אלבום\אמן השבוע: FOB
התחדשות השבוע: אמממ... אין.
תוכנית השבוע: האלופה, חברים
סרט השבוע: אין.
ספר השבוע: אין.
מאכל השבוע: סושי!!
יציאת השבוע:לא נראה לי שיש.
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אין.
תמונת השבוע: אין לי כוח עכשיו, אוף...
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין.
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד.

לייינוש

New member
אני אני אני אני אני ושוב אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: הודיעו לי שאני טסה ללונדון ב-21.7 :) וזה טוב כי זה אחרי המחנ"ק!! משהו רע שקרה לך השבוע:יש לי סחרחורות :/ שיר של FOB שלא הפסקת לשמוע: שוגר.. אלבום\אמן השבוע:טוב אז כמובן פול אאוט בוי התחדשות השבוע: תחתונים.. תוכנית השבוע: חבריםם סרט השבוע:בקול גדול ספר השבוע: דיו חיוור מאכל השבוע:פירה יציאת השבוע:מלחמת מים מטורפת שהייתה אתמול ושלשום(החום עולה לי לראש!) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: את יכול לקפוץ לי אתה יודע מה עזוב... תמונת השבוע: התונה החדשה של האייסי שלי שרוצה קצת חובוק התוכניות שלי לשבוע הבא:לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואוו אחד הטובים..

falloutgirl XD

New member
אני ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי עוד סולו ולא הלכתי היום לביה"ס למרות שהיה לי מבחן בערבית
משהו רע שקרה לך השבוע: המבחן במתמטיקה
אלבום\אמן השבוע: MCR, FOB
התחדשות השבוע: 2 זוגות עגילים, שרשרת וטבעת XD
תוכנית השבוע: פאנקד
סרט השבוע: אמרתי לך - סרט כל כך מצחיק XD
מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: לא היה לי זמן לצאת בגלל כל החזרות שיש לי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חברה שלי שלומדת איתי ריקוד: "בעצם התלבושת להופעה שלנו בג'אז כן סקסית" המורה שלנו לג'אז: "מה אמרת?" חברה שלי: "כלום.. כלום.." המורה שלנו לג'אז: "שמעתי שאמרת משהו עם סקסי.. מה את עכשיו בתקופת הסקס שלך?" ואז אני וכל החברות שלי נקרעות מצחוק XDDDDD ויש לי עוד מיליון יציאות מהחזרות אבל חפרתי מספיק =]
תמונת השבוע: למה פראנקי לא מתפשט גם לידי?!
התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרות, חזרות, חזרות, חזרות ועוד הרבה חזרות ו.. 7 הופעות!!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיפי מאוד
סופשבוע רגוע ונעים לכולן
גם לך

למעלה