|חמוס| אוי :X
O OrtaLee Ryan New member 8/9/06 #13 ../images/Emo12.gif כל הכבוד לכן!! ומזה פורום פיברומיאלגיה ו-CFS?
L lee blue7 New member 8/9/06 #16 ../images/Emo12.gif חחחחחח ואני עוד במקום רביעי XD<נקרעת עם עצמי> מגניבב רצח מה שמפתיע אותי זה שדני רקשמה די הרבה וזה מוזר:X
../images/Emo12.gif חחחחחח ואני עוד במקום רביעי XD<נקרעת עם עצמי> מגניבב רצח מה שמפתיע אותי זה שדני רקשמה די הרבה וזה מוזר:X
D Dani Ryan New member 8/9/06 #29 ומה מוזר בזה?../images/Emo3.gif מאז תחילת השירות , לא הייתי בבית בסה"כ 4 ימים.
L lee blue7 New member 8/9/06 #30 סו?! את כתבת איזה 400 הודעות פה על דאסק וכל זה.. פשוט לא הגיוני בכלל...!!!
D Dani Ryan New member 8/9/06 #31 רגערגע.. מוזר שיש לי רק 91 כי את חושבת שיש לי הרבה יותר, או מוזר שיש לי 91 כי אמור להיות לי פחות?
I inbal287 New member 8/9/06 #22 מה? אבל רק אני בפיברו וCFS../images/Emo12.gif ואני לא כותבת שם כ"כ הרבה
I inbal287 New member 8/9/06 #25 הסבר על פיברומיאלגיה וCFS: כי כולן המומות משו . זאת המחלה שיש לי. יש פורום תמיכה בתפוז ואני שם [אגב, הוא נפתח ישר אחרי הפורום הזה, המספר שלו הוא 672 ]. אז זהו... אבל אני לא מבינה למה הוא נמצא בפורומים המועדפים, רק אני שם .
הסבר על פיברומיאלגיה וCFS: כי כולן המומות משו . זאת המחלה שיש לי. יש פורום תמיכה בתפוז ואני שם [אגב, הוא נפתח ישר אחרי הפורום הזה, המספר שלו הוא 672 ]. אז זהו... אבל אני לא מבינה למה הוא נמצא בפורומים המועדפים, רק אני שם .
I inbal287 New member 9/9/06 #33 לא אכפת לי... אנלא בטוחה שלכן יהיה כוח אבל... תקראו כאן פשוט [את החלק של הסימפטומים, זה איפה שמתחילות הדגשות לפי סעיפים... זה יראה לכן מה אני עוברת כל הזמן ].
לא אכפת לי... אנלא בטוחה שלכן יהיה כוח אבל... תקראו כאן פשוט [את החלק של הסימפטומים, זה איפה שמתחילות הדגשות לפי סעיפים... זה יראה לכן מה אני עוברת כל הזמן ].
K koral669 New member 9/9/06 #35 אויש ../images/Emo23.gif../images/Emo10.gif בלבל, תהיי חזקה. ממה זה נגרם?
L lee blue7 New member 10/9/06 #39 ../images/Emo11.gifכפרעע ../images/Emo201.gif תרגישי טופ../images/Emo23.gif