סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של HIM: ג'וין מי. שיר השבוע לא של HIM: Motley Crue - Primal Scream Motley Crue - Girls Girls Girls הגעתי למסקנה שזה שיר ענק. Motley Crue - Slice Of Your Pie Motley Crue - Dr. Feelgood Motley Crue - Afraid Kiss - Love Gun Skid Row - Youth Gone Wild Slaughter - Searchin' ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: הציטוט שבחתימה שלי
וגם... "I'm such a good good boy, I just need a new toy!" LOL. איי ליייייק איט
קליפ השבוע: Motley Crue - Girls Girls Girls לא, אני לא אוהבת לראות חשפניות על הבמה מראות ת'תחת. אני פשוט אוהבת לראות איך שזה מתמזג עם השיר
ועם ניקי
אה וגם: Afraid, Smokin' In The Boys Room של מוטלי.
המלצת השבוע: Rocket Queen של גאנס, אדיר! אתר השבוע: מיי ספייס. חוויית השבוע: כשחברות שלי באות בהפתעה עם האוטו. תמונת השבוע: זה כזה ענק

milkshakit

New member
אה, וידעתי ששכחתי משהו!

מה שאני שומעת עכשיו: Motley Crue - Glitter
בלדה מדהימה!

Rose131

New member
D:

שיר השבוע לא של HIM: אר. i neve told you what i do for living- MCR ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע:אר. קליפ השבוע:לא ראיתי:ם המלצת השבוע:קולהD: אתר השבוע:תפוז כמובןD: חוויית השבוע:כרתים? תמונת השבוע:איןליכוח מה אתם שומעים עכשיו?את המדיח

DanaValo

New member
מר חתימה טובה יפיופות ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM
• Dont fear the reaper • When love and death embrace • רזירקשיון.
שיר השבוע לא של HIM
:||
ציטוט
אני עייפה.
קליפ השבוע
לא ראיתי ><"
אתר השבוע
וואלה. תפוז. ישראבלוג.
חווית השבוע
שעורה מטורפת בעין הווו יא ומקס ברנר, היום
*טופחת על הכרס*
תמונת השבוע | שמאל| תראו מה הכנתי
מה שומעים עכשיו? Bullet for my valentine all these things i hate שיהיה לכולן סופשבוע מדHIM ונטול שעורה |אופטימית| 3>

milkshakit

New member
"טופחת על הכרס" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואיפה התמונה? :0

DanaValo

New member
כמה מתאים לי לשכוח תמונה? ../images/Emo6.gif

החלטתי לשים תמונה אחרת, משנה שעברה [שהייתי ממשממש שמנה ><" תסתכלו לכרסונת, לא בעצם, אל!] במיני יזרעאל. אני 'מחזיקה' את אח שלי הקטן ביד. זה חמוד
ממש פה.

little WhiSper

New member
because the world is round...

שיר השבוע לא של HIM: in the night side of eden ציטוט משיר שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח למילים כל כך באלי להפסיק לדבר לספר, לנסות, לגשר, לוותר, לשקר להצליח יותר ויותר מתמיד מתחשק לי מגע של יד שאוהבת ולא מכאיבה. קליפ השבוע:
המלצת השבוע:אממ... אל תאמינו לכל מה שאומרים לכם? אתר השבוע:מייספייס,ישרא, תפוז חוויית השבוע:חוויה...חוויה...לאזכרת. ראשהשנה.? תמונת השבוע:אין! סתם אני אחפש... מה אתם שומעים עכשיו?את הרעש מהכביש...

למעלה