סופ"ש ב
אנשים

../images/Emo176.gif סופ"ש ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo28.gif

איילה פריהר מטפלת זוגית ומשפחתית, תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול בילדים ותשיב לשאלות בנושאים משפחתיים. כגון: גירושין, גבולות, התבגרות, מחלה במשפחה ועוד. הקליקו כאן: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=97626329
מצעד עשרת הגדולים של השיר שלנו 4 יוצא לדרך! רק נגמר וכבר מתגעגעים? בואו לצפות שוב בקטעים הגדולים של העונה הרביעית, להצביע לקטע שהכי אהבתם ולזכות בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=97702978
דנה רישפי, חברת פורום דיבוב וקריינות, נעדרת מזה חודש במקסיקו. בפורום מתעדכנים ומתפללים לשלומה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1662&msgid=97732304

McFreaKy

New member
../images/Emo124.gifטריילר לפרק 6.20 למעוניינים. ../images/Emo58.gif

כאן. מזכיר לי קצת את פרק 7.08 אם אני לא טועה של מכושפות שבו פייג' ובריידי נשאבו לספר בלשים כזה.

always be me mc

New member
חח באמת מזכיר מכושפות ותודה על הטריילר!

בוא נקווה רק שהפרק הזה יהיה טוב יותר משל מכושפות ומן הסתם כי אין פה את פייג' או את ברודי אז הפרק גם ככה יהיה שווה יותר

TdVaSh

New member
הנה התקציר../images/Emo58.gif

זה התקציר הרשמי של הפרק באנגלית: Lana and Lionel have a secret meeting, after which Lana is shot. While Jimmy is observing photos of the encounter, he is knocked unconscious. While unconscious Jimmy dreams about what life in Smallville would have been like in the 1940s. Clark is a reporter at the Daily Planet, Lana is a siren who planned the demise of her magnate husband Lex, and Lois is a singer at a bar that Lionel owns; in 2007, Clark discovers the reason for Lana's marriage to Lex. וזה תרגום שלי: לאנה וליונל נפגשים בפגישה סודית שלאחריה לאנה נורית. בזמן שג'ימי מביט בתמונות של המפגש, הוא מקבל חבטה ומאבד את הכרתו. בזמן שג'ימי מחוסר הכרה הוא חולם על איך החיים היו נראים בסמולוויל בשנות ה-40. קלארק הוא עיתונאי שעובד בדיילי-פלאנט, לאנה היא זמרת מצליחה שמתכננת את מותו של בעלה, איל-הון לקס, ולויס היא זמרת בבר שבבעלותו של ליונל. בחזרה בשנת 2007, קלארק מגלה את הסיבה האמיתית לנישואיה של לאנה עם לקס.

always be me mc

New member
עלי להגיד משהו על התקציר../images/Emo58.gif

It's no shock that Lana is shout
ברצינות זה צפוי.. מה עוד יכול לצאת מזה? אבל בכל זאת זה הורג אותי מבפנים כבר כמה שבועות ואני מתה כבר לראות את הפרק.. אח איזה מזל שזה ביום חמישי.. במשך כל השבוע אני אתעסק בבגרויות ומתכונות והפרק יהיה הצ'ופר האמיתי

TdVaSh

New member
כן, אה?

באמת זה צ'ופר... הולך להיות לי שבוע עמוס וכמה שלא בא לי על כל הבגרויות האלה אני כבר מת לסיים עם זה....

slayer510

New member
תיקון תרגום

Siren זה לא "זמרת מצליחה", זה "אישה מפתה"!! Siren=אישה מפתה. והנה התרגום שלי לתקציר: לאחר פגישה סודית בין לאנה לליונל, לאנה נורית. בזמן שג'ימי מתבונן בתמונות מהמקרה, הוא מקבל מכה ומאבד את ההכרה. בזמן שג'ימי מחוסר הכרה, הוא חולם על איך יכלו להיות החיים בסמולוויל בשנות ה-40. קלארק הוא עיתונאי ב"דיילי פלאנט", לאנה היא אישה מפתה שמתכננת את מות בעלה העשיר, לקס, ולויס היא זמרת בבר ששייך לליונל. ב-2007, קלארק מגלה את הסיבה לנישואים של לאנה ללקס.

למעלה