משחק חדש - 2

• פותח הנושא CBM
  • פורסם בתאריך

CBM

New member
../images/Emo176.gifמשחק חדש - 2../images/Emo180.gif

טוב אני רואה שאתם מוכשרים, וזה אחלה משחק, נחמד, לא מסובך וללא הספמה... אז חשבתי להביא כמה סקרין שוט, כדי שיהיה יותר משעשע... אם אתם אוהבים את חברים שלכם, כמובן, תענו רק על תמונה אחת ותתנו גם לאחרים, אם לא, אז לא.. חחחחח מה שבראש שלכם.
-
-
קחו בחשבון כמובן, שהתשובות שלכם, יהיו מלאות ספויל, לאנשים פה, סמנו ב S הידוע שאנשים ימנעו מהסכנה של ההספלה... חחחחחחחחחחחחח התמונות הם לא ממש ספוליר, סכ"ה פריים עלוב... נ.ב: למה אתם חושבים שאני הכי מתאים לפרסם את התמונות כו'? פשוט, אני כל הזמן רואה את הפרקים שוב ושוב, חוזר אחורה, כבר ראיתי את כל התוכניות כמעט פעמים, יש פרקים שראיתי יותר מ 5 פעמים, אני דיי בקיא בתוכניות... וגם בגלל זה עלה לי הרעיון והחלטתי שזה המקום הכי מתאים לשחק בוא את המשחק:) --- --- --- יאלה הינה התמונות --- --- --- 1. הייתי נותן לזה רמה בינונית... http://loading.co.il/uploads/17468-1.JPG 2. זה יותק קל... אבל חצי בינוני... http://loading.co.il/uploads/25749-2.JPG 3. זה סתם מצחיק... חח אבל עדיין קל יחסית... (נ.ב: הייתי אמור להביא שוט אחר אבל חיפשתי באיזה 30 פרקים ולא מצאתי את הקטע הזה... אז החלטתי להביא את זה כי זה היה מצחיק.. חחח) http://loading.co.il/uploads/34765-3.JPG ב--ה--צ--ל--ח--ה--!

Cherry oo Girl

New member
תשובות!! ^^ (זאת SHADOW XD)

השתלטתי לחברה שלי על המחשב!! ^^ תמונה ראשונה... לא זוכרת פרק.. אבל זה בקטע שסאסקה נזכר בעבר עם איטאצ'י שהאשימו אותו ברצח של חבר שלו... השניה זה מתי שאיטאצ'י בא לקחת את נארוטו ואז סאסקה הופיע ורצה להילחם בו אבל איטאצ'י כיסח לו את הצורה! ^^ (גוווו איטאצ'י!!!) והשלישית זה בקטע שקונואמרו נתקל בטצונדה בפעם הראשונה... XD

Riku FanBoy

New member
../images/Emo58.gif

איטאצ'י, מסתכל על הגב של אבא שלו עם המאנגקיו שארינגאן. סאסקה כל אותו הזמן הסתכל עליו וזאת הייתה הפעם הראשונה שהוא התוודע למראה של מאנגקיו שארינגאן. זמן בפרק: אמצע. איזה פרק: זיכרון חלש מדי ^^". איטאצ'י מצמיד את אחיו סאסקה אל הקיר לאחר שסאסקה הסתער עליו עם הצ'ידורי שלו ואיטאצ'י פשוט תפס לו את היד ודי שבר לו אותה הייתי אומר. לאחר מיכן הוא אמר לו שהוא מעצבן אותו ושאם הוא רוצה להלחם בו אז בבקשה. תפס לו את הגרון הצמיד אותו לקיר, אמר לו שהוא חלש ושחסרה בו שינאה ואז תקף אותו עם המאנגקיו שארינגאן שלו. זמן בפרק: לקראת הסוף, טיפה מעבר לאמצע הפרק. איזה פרק: נראה לי ש-86 אם אני לא טועה. בטוח שמ-82 והלאה ^^". קונוהאמארו רץ אל תוך המשרד של סבא שלו(סארוטובי) ונתקל בטסונאדה, אחרי כן הוא ממשיך להתחכך בחזה שלה תוך כדי הכרזה שאלה נחמדים XD. זמן בפרק: בין התחלה לאמצע. איזה פרק: אני חושב שבסביבות פרק 96. הזיכרון שלי די חלש כשזה נוגע לשמות ומספרים ^^"

CBM

New member
סבבה אבל...

סיכמנו שניתן מיספרי פרקים? זה דיי פשוט... אני יתן לכם רמז... התמונה הראשונה היא בקרב של ססקה ונארוטו, יש להם קרה ויש מאחד הפרקים את העבר של ססקה ואיטאצ'י. התמונה השניה, היא מלון... תחשבו: איטאצ'י חזר, אחרי ההלוויה של ההוקגה ה3... זוכרים את הפרק? התמונה לקוחה אחר שהם כבר עזבו את הכפר, במרדף אחרי נארוטו... לא ממש קשה... לגבי ה3, זה נכון, זה פרק 96... (אני חושב)... חחח או איפלו 98..

ashkeloni

New member
../images/Emo58.gifמעלי...

נסה לסמן את ההודעות שלך בספויילרים, יש פה אנשים שלא ראו הרבה בסידרה.

lily kane

New member
ניה../images/Emo58.gif

לילי לא זוכרת מספרי פרקים אבל היא כן זוכרת ציטוטים משעשים מהפרקים של התמונה השניה והשלישית 2. down went faster the a sisi girl(XD 3. this so soft...

CBM

New member
>>>

הינה, תמונה ראשנה- פרק 129 תמונה 2 פרק 84 תמונה 3 פרק 96... אני עוד היום יביא לכם עוד כמה שוטים!

CBM

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif^^^../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

שחכתי לסמן... סורי

למעלה