טוב, מסתבר שכן יש לי
א אלומת האור New member 25/7/05 #19 אני שייכת לביישנים ../images/Emo10.gif ויש לי פחד ממקומות גדולים כמו עזריאלי... אבל אהיה איתכם בליבי זה בטוח. אוהבי טורי חייבים להיות אנשים טובים...
אני שייכת לביישנים ../images/Emo10.gif ויש לי פחד ממקומות גדולים כמו עזריאלי... אבל אהיה איתכם בליבי זה בטוח. אוהבי טורי חייבים להיות אנשים טובים...
א אלומת האור New member 25/7/05 #23 לא חשבתי על זה... אני אנסה לחשוב, אשמח לשמוע הצעות אם יש למישהו... על ההתחשבות ובכל מקרה אני קצת מתביישת להחשף... ומקווה להתגבר על כך... א.
לא חשבתי על זה... אני אנסה לחשוב, אשמח לשמוע הצעות אם יש למישהו... על ההתחשבות ובכל מקרה אני קצת מתביישת להחשף... ומקווה להתגבר על כך... א.
J janejungle New member 25/7/05 #18 ../images/Emo92.gif סקר חיפה vs ת"א איפה יותר נוח לכם? מבחינת תחבורה ציבורית עדיף תל אביב ויותר קשה להתמצא בתוך חיפה...
../images/Emo92.gif סקר חיפה vs ת"א איפה יותר נוח לכם? מבחינת תחבורה ציבורית עדיף תל אביב ויותר קשה להתמצא בתוך חיפה...
B beeyourself New member 25/7/05 #26 תל אביב מצטערת אבל אין סיכוי שיהיה לי איזשהו יום פנוי להגיע עד חיפה... וגם אין לי רכב אז בכלל...
T tombigbee New member 25/7/05 #27 כל התגובות ואין החלטה ???? אני מוותר על הרעיון של חיפה . רק תשתדלו בסוף שבוע ולא באמצע.
N noosh New member 26/7/05 #29 ../images/Emo176.gif מפגש ../images/Emo41.gif שרשרו לפה את הודעותיכם, תלונותיכם, הערותיכם והגיגיכם לגבי המפגש
../images/Emo176.gif מפגש ../images/Emo41.gif שרשרו לפה את הודעותיכם, תלונותיכם, הערותיכם והגיגיכם לגבי המפגש
ח חן קלר New member 28/7/05 #34 תגיד... יש אופציה להשיג את האלבום הזה..? ממש מעניין אותי מה כל כך "לא מוכר" בו... גררר פיונה.
T tombigbee New member 28/7/05 #35 כן להוריד אותו וזה בדיוק מה שפיונה ביקשה כי epic מסרבים סירבו להוציא אותו בטענה שהוא לא מספיק טוב כדי להחזיר את הוצאות השיווק שלו.
כן להוריד אותו וזה בדיוק מה שפיונה ביקשה כי epic מסרבים סירבו להוציא אותו בטענה שהוא לא מספיק טוב כדי להחזיר את הוצאות השיווק שלו.