מפגש

tombigbee

New member
מ פ ג ש ? !

אני יודע שאני חדש פה אבל למה לא ? דרך אגב , פיונה אפל הוציאה בדרך לא דרך אלבום מעולה (הטוב ביותר שלה לדעתי) יש פה חובבי פיונה ? אני לא חושב שטורי היתה אוהבת את הקעקוע והיא כבר נתנה את דעתה לגבי קעקועים בעבר כששאלה "למה אנשים עושים את זה לעצמם?" וזה בסדר גמור כי את הקעקוע עשיתי בשבילי ב 100% ויש לו חיבור מדהים מבחינה נפשית למשהו שלצערי אני אמור לסחוב איתי עד היום האחרון שלי אז....באופן טבעי הוא טבוע בעמוד השידרה.

janejungle

New member
המפגש יהיה בתל אביב...עכשיו...

נותר לקובע שעה ומקום... לא כדאי פאב כי אי אפשר לדבר בגלל המוזיקה הרועשת אפשר באיזה בית קפה או גן ציבורי... מה דעתכם על יום שיש כרעיון...

Springy

New member
יש מצב לשישי בבוקר/צהריים?

לטובת נטולי הרכב שלא גרים בת"א? לטעמי, עדיף בבית קפה ולא בגן ציבורי, משיקולי לחות...

Springy

New member
../images/Emo7.gif לא אמרנו קצת יותר מרכזה?

לטובת אלה שכבר לא גרים בחיפה?

janejungle

New member
א-נ-ש-י ט-ו-ר-י מ-פ-ג-ש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יום חמישי שעה חמש בעזריאלי ליד טואוור רקורדז!! מרכזי והתחנת רכבת מחוברת!!! הגיע הזמן למען הגיבוש והמורל.. תומקלה אם את צריכה טרמפ תודיעי לי..

Springy

New member
אז בואו נראה מה עדיף לרובנו...

לדעתי חיפה היא אופציה פחות טובה מפני שהתחבורה ממנה למקומות אחרים בארץ לא משהו (פרט לת"א - תחבורה מצוינת, אבל אני לא גרה בת"א), ובנוסף יש נסיעות פנימיות ארוכות. עזריאלי הוא מקום מצוין - למרות שאני לא סובלת אותו - מפני שהוא צמוד לרכבת ויש משם גם הרבה אוטובוסים, ככה שייחסכו נסיעות פנימיות. אבל זו רק דעתי - הרוב יקבע.

פלוטו24

New member
עזריאלי מקום מעולה אבל...

אני לא חושב שאגיע, גם כי אני עובד יום חמישי וגם כי... אני קצת מתבייש... זה נשמע מפגר נכון...אבל זה מאד מביך. אני חושב שאשמור על האנונימיות שלע לעת עתה ברשותכם.

tombigbee

New member
חיפה בעד ונגד.

בעד - למי שלא ממש מכיר , חיפה היא אחלה עיר והנסיעות פה לא ממש ארוכות , יש פאבים טובים ושקטים. נגד - מי שלא חיפאי די יכול להתבאס מהנסיעה לפה וחזרה. בכל מקרה לא ממש משנה לי רק אם אפשר בשישי מאוחר בלילה כי לצערי הרב אני עובד בשעות מוזרות וארוכות.

Springy

New member
ועוד נקודה למחשבה ../images/Emo73.gif

אני באופן אישי לא ממונעת, לצערי. נצטרך להתארגן על טרמפים או על ימים ושעות שבהם יש תחבורה ציבורית זמינה. יש לי הרגשה שהשני קצת יותר פרקטי. כשכתבתי נסיעות ארוכות התכוונתי לאלו שמשועבדים לאוטובוסים הפנימיים הנפלאים של חיפה
ואכן, אני מאוד אתגעגע לפאבים. בייחוד לעובדה שאפשר להגיע אליהם בג'ינס וטי שירט אחרי יום ארוך, ולא להיראות יוצאי דופן בכ-לל

Springy

New member
לביישנות אין לי שיקוי קסם, אבל -

אולי נראה מתי גם נוח לרובנו? אפשר שכל אחד יכתוב לאן יהיה לו נוח להגיע, ומתי פחות או יותר, ואז להעלות כמה תאריכים אופציונליים ולבחור את התאריך שבו הכי הרבה אנשים יכולים להגיע. ולביישנים
- בואו נעשה מאמץ להתגבר על זה. ב-4 השנים שאני פעילה בפורומים מעולם לא עלה בדעתי להגיע למפגש כזה, אבל הפעם אין לי ספק שאני רוצה לבוא. אנחנו אמנם לא מכירים, אבל יהיו לנו המון דברים לדבר עליהם

למעלה