מומלצים ל-19.7

lola in pijama

New member
עד כמה אכפת לכם מהממוצע שלכם?

מסתבר שכולם חננות בפורום האונ' הפתוחה...

deena

New member
משפטים שיכולים להוציא אותך מהכלים

רשימה של מילים- משפטים שמטריפים את גולשי הפורום

sh53

New member
6 שנים יחד ואני לא מכיר אותו בכלל

אני ג'וני, בן 13. יש לי חבר הכי טוב שהוא אולי גם החבר היחידי האמיתי שלי, קוראים לו גיל. בזמנים האחרים קשה לו, אני מודע לזה, הוא מנותק, הוא מוזר. אבל זה ברור. כולם מנותקים ומוזרים בגיל ההתבגרות. לכולם קשה בזמן הזה. הקשיים שלו להם אני מודע בכל אופן הם בעיות אופייניות לגיל הזה. קראש על מישהי שלא רוצה אותו, ההורים מעצבנים, והכל. היום גיל היה אמור לבוא אליי אחרי הרבה זמן שהוא לא היה אצלי. הוא לא בא. בסביבות 7 הוא התחבר למסנג'ר וכתבתי לו למה הוא לא בא או משהו כזה. הוא אמר שאין לו מצב רוח, ואני פחות או יותר אמרתי שלי אין מצברוח הפעם. אחרי הכל, גם אני באותו גיל שלו. גם לי יש את הבעיות האלה. גם אני רב בלי סוף עם ההורים שלי. בין היתר, אחת הבעיות שלי יש ולו אין, זה זה שאחותי גרה בחו"ל. אצלו כל המשפחה הקרובה-קרובה גרה בארץ, לא במקום רחוק מידי. יש לו שני אחיינים, ובינתיים אחותי לא מצליחה להיכנס להריון. יש לו הורים משקיעים ואוהבים שעשו לו מסיבת בר מצווה בערב ברמת חתונה ועוד פחות מחודש הוא טס לטיול בר מצווה, בעוד שהמסיבה שלי תהיה משעממת בצהריים והטיסה שלי מתוכננת לעוד איזה שנה. ביום שישי הקרוב אחותי חוזרת לביקור בארץ. לפני כ-3 חודשים הכלבה של אחותי ובעלה, ניקיטה, אותה אני מאוד אוהבבב, הגיעה לארץ עד שאחותי ובעלה יחזרו. אז ביום שישי הם חוזרים. וניקיטה הולכת. והיום היה לי קשה עם זה, עם כל הקונספט הזה שעוד 3 ימים - אין יותר ניקיטה פה. שיגרה שלי כבר, היא. אז במהלך אותה שיחה בסביבות 7 בערב אמרתי לו שאולי כבר נמאס לי מזה שאין מקום לבעיות שלי וזה תמיד הכל הבעיות שלו. הוא חסם אותי, ובסביבות 12 הוריד אותי מחסימה. דיברנו. נכנסו לריב סוער אבל עם סוף באופק. הסוף הגיע. אמרתי לו "עזוב, פשוט, פעם הבאה, בבקשה תקשיב לבעיות שלי לפני שתתנפל עליי עם הבעיות שלך" ואז הוא אמר לי "אני לא חושב שתהיה כזאת" אז שאלתי "מזתומרת?" והוא אמר "אני רוצה הפסקה ממך" והתעצבנתי נורא וחסמתי אותו והוא חסם אותי וכמה שניות אחרי זה הורדתי אותי מחסימה אין, אין, אני לא יכול הפסקה. הוא חבר שלי כבר 6 שנים ויותר. איך אפשר להפסיק כזה דבר?! לא משנה כמה ריבים היו לנו, כמה קללות הועברו ביננו, כמה כעס. אחרי זה דיברתי במסנג'ר עם אחת מהשכבה, ביקשתי ממנה שתצרף את גיל לשיחה. היא שאלה למה רבנו (היא חברה טובה של גיל). אז סיפרתי לה בערך מה היה. בין היתר אמרתי "אז אולי הגיע הזמן שהבעיות שלי גם יהיה להן מקום" (זה בערך מה שאמרתי). ואז היא אמרה "לא איכפת לך שהוא מעשן?" ברגעים הראשונים הייתי בשוק. גיל מעשן?! גיל שלפני פחות משנה אמר לי שהוא בחיים לא ייעשן?! מה לעזאזל... היא אמרה לי לקרוא בבלוג שלו. עבר כבר הרבה זמן מאז שביקרתי בבלוגים. אני והבלוגים, לא היה לנו קשר מצוין. קראתי בבלוג שלו. קראתי כל מה שהוא כתב בחודש האחרון. הייתי בשוק. אימא שלו קראה בבלוג שלו. ואחרי זה הוא כתב שהוא מעשן. שהוא עישן איזה 4 סיגריות. הוא גנב אותן מאימא שלו. איך?! איך הגענו למצב כזה?! איך הגענו למצב כזה שהוא מעשן ואני עסוק מעל הראש בבר מצווה בלי יכולת לעזור לו?! איך הגענו למצב שאנחנו אולי לא נמשיך להיות חברים יותר?! איך?! ומה לעשות?! תסבירו לי, בבקשה! קישור

axnholic

New member
"מה בנים רוצים"

הפיילוט שודר היום בערוץ 3, ואתם מוזמנים להביע את דעתכם על הסידרה בפורום "סדרות הרכש של HOT3". תקציר מהאתר של HOT3: סדרת דרמה קלילה וצעירה שבמרכזה שלושה חברים מתיכון בסיאטל, החווים את כל הקשיים השגרתיים של המתבגר הממוצע, אך מעל הכל מחורמנים קשות ועסוקים באובססיביות במין ובניסיונות לאבד את בתוליהם.

למעלה