מומלצים ל 13.6

ה מוזה

New member
מכתב סליחה ל: מורה

6 שנים חלפו מימי התיכון בזמן הזה המורה חלתה בסרטן ומפגש מקרי בינה ובין תלמיד לשעבר הוליד את מכתב הסליחה שנוגע כ"כ ללב. סליחה שלעולם לא תשמעי "סליחה שלא הייתי שם בשבילך כל הזמן הזה- אולי באמת היית צריכה אותי. סליחה שלפני שבוע ברחתי ככה- ברחתי כמו מבן אדם מצורע- ולא את לא כזו.זו לא את שהפחדת אותי זו הסיטואציה.פתאום הבנתי שהמורה הכי אהובה עליי בתיכון. שהבן אדם שעליו אני באמת יכול לומר שיש לו חלק גדול בעיצוב דמותי. שהבן אדם אולי הכי שמח ומצחיק וילדותי שהכרתי.הוא עכשיו כבר לא אותו בן אדם שהכרתי, עכשיו הוא נראה כל כך עצוב ובודד.סליחה, באמת סליחה. זו לא את שהפחדת אותי זו רק הסיטואציה.אני רק מקווה שלא נפגעת ממני- הדבר האחרון שרציתי לעשות זה לפגוע בך..." [הומלץ באישור הכותב]

ה מוזה

New member
ציונים והורים ../images/Emo132.gif

למשפחה שלי "רק רציתי להגיד לכם, תודה על שנים עשר שנים מתוך החמשה עשר שנים שאני חי.שנים עשרה שנים, שבהם אני קיבלתי חום, אהבה, כוח, חיזוק ותמיכה. שלושה שנים, מכיתה ח', כן, מכיתה ח', כבר לא קיבלתי תעודות הצטיינות, המורים שלי אמרו שאני בירידה.שלחתם אותי לאיבחונים, כדי לראות אם יש לי בעיות, אם הילד שלהם מפגר. כבר שנה, שנה שאני מתעב אותכם, מסתכל כל יום אליכם בעיניים, מסתכל...ונשרף.איך אתם משנים פרצופים למשמע הציון שלי." [באישור הכותב]

למעלה