כולכם מוזמנים

Karma Killer

New member
../images/Emo176.gif כולכם מוזמנים

להיכנס לקישור ולראות את מצעד 30 השירים הטובים ביותר של רובי לטעמי בפורום "מצעדים וביקורות מוזיקה"
מקווה שתאהבו וגם אם לא, אתם מוזמנים להגיב בכל זאת... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=80274469

LIADSES

New member
אחלה מצעד..

היה איזה 3-4 שירים שלא הכרתי אבל בסדר.. קצת גבוה מדי עם טריפין, לא אוהב את השיר הזה..

Karma Killer

New member
אני מת על טריפינג זו יצירת פופ

מופתית לטעמי:) וכן קוראים לי ליעד

Karma Killer

New member
היי ליעד:)

יש לך שם יפה.... אני חושב.. חח השאלה באיזה לשון לפנות אליך? זכר או נקבה?

jenngirl

New member
הכנסת לשם שירים יפים../images/Emo82.gif

רק אני הייתי מדרגת אחרת לגמרי. טריפינג ורוק די ג'יי יחסית גבוהים. ו-Love Somebody לדעתי צריך להיות ב-20 הגדולים. כנ"ל גם לגבי Hot Fudge אבל סה"כ אחלה שירים:)

צודקת, לאב סמבאדי צריך להיות

אפילו בין ה10 הגדולים לדעתי. עדיין לא החלטתי לגבי הוט פאדג' אבל יש משהו בדבריך.

shahar615

New member
../images/Emo103.gifאמממ

דירוג ממש קורב למה שאני הייתי עושה אם... במיוחד ANGELS שיר שולט! הרבה מאוד שירים לא הכרתי אולי זה בגלל שאני לא מכירה את רובי מספיק... ד"א אני בתוכניות לקנות אלבום ישן שלו איזה כדאי לי?(יש לי את האוסף ואת האחרון. כן אני חסרת תרבות....) בלי התחרטויות!!! *חוזרת לימי הגן*

Karma Killer

New member
תקני את כל האלבומים.

חח למרות שאם כבר אז יש שלושה מומלצים לדעתי בראש ובראשונה, ההופעה החיה ב knebworth. הדיסק הכי טוב והכי חרוש אצלי פשוט מעולה. לגביי אלבום אולפן אני מתלבט. האלבום האהוב עליי הוא i've been expecting you, אבל גם אסקפולוג'י נהדר וזכה להצלחה אדירה במיוחד בזכות feel שהיה השיר הכי מושמע בגלגלצ בשנת 2003

jenngirl

New member
אני מסכימה עם ליעד../images/Emo82.gif

אני אוהבת הכי את I've been expecting you ואת Escapology.

jim16

New member
כמה דברים

לא מצאתי את מקום ראשון..
והחסרת לטעמי שיר שהיה די חובה להכניס אותו למצעד וזה these dreams אני חושב שהליריקה והלחן בו פשוט טובים ביותר...אבל בסה"כ מצעד לא רע

למעלה