יום שני!

ראיון עבודה, ואם התקבלתי מתחילה מיד:)

מחר לימה לימה אז זה מחזיק אותי מאווושרת!

PinkCigarette

New member
איכס

הלכתי לישון בשמונה לפנות בבוקר קמתי עכשיו בארבע משמרת,אבל בערב הבוס החרמן שלי יחזור להעביר לי את הזמן. אז אני לא אחנק מעוף בצ'ילי מתוק מרוב שעמום.ייאי. מה זה החום הזה:(

moshe present

New member
החברה הכי טובה חזרה הבייתה , לצפון.

הייתי אמורה לקנות דברים לצבא ( יום חמישי צבא) , אבל לא נראה לי שזה ייקרה היום. בערב הלוויה לסבתא של חברה :(:(:( ולהתחיל להתכונן נפשית לצבא. לא חשבתי על זה כמעט בכלללל.

Dragonaut

New member
האנגאובר עצבני

כלומר, בלי כאבים פיזיים או בחילות, סתם הרגשה כאילו אני שונא את כל העולם. היום בטח עוד 20 ק"מ על האופניים, מחר משמרת בוקר, אז בלילה כלום. סופ"ש בכינרת אם יש אלוהים. גם אם אין. אני הולך לעבוד משבוע הבא עד אוקטובר, ברצף, פחות או יותר. גועל נפש~#

גליזה

New member
תמיד כשהייתי שותה ברמה של שכרות או כמעט

כל היום שאחרי הייתי בדיכאון :|

Dragonaut

New member
אני קורא לזה

האנגאובר נפשי. מעולם לא חוויתי האנגאובר רגיל, אז זה המינימום. ועדיף בהרבה.

td12

New member
חחחח אני אוהב את צמד המילים האלה

כל יום ששאלתי את אחי איך היה בבית ספר? לאורך השנה האחרונה זה מה שהוא ענה לי, הוא היה בכיתה ד'.

sunken notes

New member
שיעור נהיגה ראשון

היה לי היום שיעור נהיגה ראשון על הבוקר ב9:50 (וול, הגיע הזמן.. אני תכף בן 18, ועד הגיוס.. אז יאללה שיהיה!) בתכלס זה נחמד. זה לא מטורף כזה כמו שכולם התלהבו מזה נראה לי. אבל עדיין זה נחמד. יש לי כבר עוד שיעור ביום חמישי, נראה אולי אני אצליח להסתדר עם הקלאץ' הזה בפעם הבאה. P:

linoy7

New member
עבודה, עבודה ועבודה../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

בדואר. עבודה שוחקת אבל לפחות הכסף טוב

Dragonaut

New member
שוחקת?

הדואר פועל ל-20 דקות כל בוקר ועוד איזה ארבע דקות אחה"צ איך זה יכול להיות שוחק

linoy7

New member
הא? אני לא במשרדים, אני מחלקת את הדואר.../images/Emo41.gif

Dragonaut

New member
אה! זה כבר מגניב.

המשרדים הם המוסד הכי מעפן שנוצר אי פעם.

linoy7

New member
../images/Emo3.gif לפחות יש שם מזגן../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למעלה