טל שגב Live

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

f o x g i r l

New member
../images/Emo88.gifדיוחן השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

כן, כן
. דיון השבוע עושה קאמבק ענק וחוזר לפורום
. אז דיון השבוע יעסוק בשאלה הבאה:
אם יכולתם לשאול את אורנה/ארז/מיקי שאלה 1 בלבד, מה הייתם שואלים
(תרשמו מה הייתם שואלים כל אחד מהם בנפרד).
דיון ושרשור מהנה

לאורנה .....

אני הייתי שואל אותה : מה נשמע ???? סתם הייתי שואל אותה : אם ארז טל לא היה עוזב לערוץ 10 היית רוצה שהתוכנית (רב"י ) תמשיך עוד עונה ???

מאורי

כבר עלה פה דיון דומה פעם, אנשים כבר חשבו על שאלות וכתבו אותם. אין סיבה שהם יעשו את זה שוב... ובואי לצ'אט
.

f o x g i r l

New member
לא היה פה דיון כזה...

אני כבר נמצאת הרבה זמן בפורום הזה, ואני פתחתי פה חלק מהדיונים השבועיים (זאת הייתה פינה שהייתי פותחת פה כל שבוע), ולא זכור לי דיון כזה, וגם אם כן היה דיון כזה, אז מה
, אפשר לעשות אותו שוב, הצטרפו עוד הרבה ילדים מאז...

Human Nature

New member
את בטוחה? ../images/Emo12.gif |טל| †

הנה, הנה השרשור
אגב, נראה לי שלדיון השבוע הנוסטלגי מגיע שרשור חדש, לא?

המחשב שלי נתקע כול הזמן ואין לי אפש

אפשרות לכתוב הודגעות בפורמים או-להיות במ'אט!!!!!! הוא השתגע אתמול אני חושבת שאני לא אהיה כמה ימים כי הוא נתקע כול רגע........ככה אניכ ותבתה הודעה שש פעמים עד שהמחשב מוכן לשלוחא ותה ולא להיתקע!! אז לר יכולי לענות לך כי הוא נקתע והייתי חייבת לעשוןת ריסט ובטח לא להיות בצ'ט ככה היה יוצא שהייתי דקה איתלךב און ליין ואז הייתי עושה ריסט ואז שוב און ליין דקה וחצצי ושוב ריסט היית מתעצבנת כמו חממי............

LoLo16

New member
היה. אני פתחתי אותו.. ../images/Emo3.gif

והוא לא היה מזמן, הוא היה לפני פחות מחודש..

S H I L G I

New member
"אני שוב כאן"../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

כן כן, אתם צריכים שובלסבול את נוכחותי כאן... והסיבה שעזבתי לתקופה קצרה היא בגלל שההורים החרא שלי סידרו משהו במחשב כדי שאני לא אוכל להכנס...אז המון המון המון המון המון זמן לא הייתי כאן.. Good 2 b back ... or something...
ועכשיו לתשובה.. אם הייתי פוגשת את אורנה הייתי בעיקר מדברת איתה על התוכנית ועל הפעילות שלה על בע"ח-אני אפרט: הייתי שואלת מאיפה היא "המציאה" את לימור, אם זאת סתם השארה מנערות הארץ או פשוט יצר הדימיון... ובקשר לזב"ח-זה ארוךךך

Human Nature

New member
עצומה! |טל| |צלב|

מה מביאים לי את טל שגב לכאן?! את מי הוא מעניין?! רוצים את יגאל בשן (
) שוב! או את ירדנה ארזי (
), כוכבת הרוק הכי גדולה ביקום! עכשיו!!!

למעלה