חידה חדשה!!

Indiman1

New member
אולי תיתן איזשהו רמז נוסף??

כבר לא עולה לי שום רעיון

א ר י ק ל

New member
../images/Emo26.gifאוקיי. רמז-

חלומה של סטפני הוא גם חלומו של אריק. ואותו ברוק הגשימה.

לינה18

New member
גם אני חשבתי שזה קשור לחברה איכשהו

אבל איך? זה לא קשור לזה שהיא היתה CEO, אז אולי זה קשור לזה שהיא גילתה את בליף?

א ר י ק ל

New member
../images/Emo31.gif שירונת-- אני מבין שאת כל כך

רוצה להציץ בבוק של דונה.. ומתאמצת כל כך. בגלל שאת יקירתי, אני מוכן להראות לך גם אם לא תפתרי.. אבל המשיכי לנסות! כל הכבוד על המאמץ בחיטוט במאגרי המוח.

א ר י ק ל

New member
אז הנה הפיתרון... ../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

מנסיוני- מרגע שמתגלגל השירשור, אף אחד לא מתייחס אליו. וגם לא כל כך שמעתי תשובה קרובה. אז הנה לכם. אצטרך לעלעל לבד בבוק של דונה. הפתרון- חלומם של סטפני ואריק התגשם באופן אירוניעל ידי ברוק- חלומם היה להקים חברה משפחתית, בית אופנה אשר בו חברי המשפחה עובדים וידם על העליונה. באחד מהפרקים של ריבי המניות,כשניסו להמעיט את כוחה של ברוק. ברוק התעלה על עצמה- ממולה ריד'ג תורן אריק וסטפני עמדו והסתכלו בתדהמה, היא עמדה בראש,ומסביבה היו כל בני משפחתה בשורה לרוחב, והיא שלחה את ידיה לגבם כאשר אמרה באירוניה "הגשמתי את חלומכם, הקמתי חברה משפחתית" לצידה עמדו- ריק,ברידג'ט,דיקן,אמבר. באותו רגע חיוך ענק ואדיר השתלט על פניי. אחת העלילות והאימרות האהובות עליי ביותר. וואוו. איזו התעלות זו הייתה.

Shiri from the block

Active member
מה?? זה לא הוגן! זה ממש לא הגשמת החלום של סטפני ואריק! זה הגשמת החלום של ברוק! ממה שהבנתי בהודעה שלך ה"חברה משפחתית" הכוונה למשפחה של ברוק, לא? אז זה לא פייר!../images/Emo10.gif

למעלה