חדשה בפורום

ulrika1

New member
../images/Emo176.gifחדשה בפורום

בוקר טוב לכולם, קיץ, יום חם, כיף לאכול אבטיח, ואני חדשה בפורום.
נראה לי שיש אוירה נחמדה וזה לא פלא כי לרוב מדובר באנשים שכבר יצאו לפנסיה (אולי מוקדמת) וחייהם כבר די מסודרים ומעט פחות לחוצים.
אם אני טועה במחשבה זו, נא עדכנו אותי. אני אוהבת לקרוא ספרים ואם מישהו גם אוהב, אשמח לקבל המלצות לספרים. אני מאחלת לכולנו יום נעים, ולא לשכוח לשתות הרבה מים!!!

yaely2

New member
מנהל
שלום אולריקה, ברוך בואך../images/Emo24.gif

היטבת לראות אולריקה,
אכן אווירה נחמדה ולא רק בגלל הגיל. (האם את שייכת לקבוצת גיל זו?) מקווים שתמצאי כאן במקום הרבה הנאה והוספת ידע, נשמח לשמוע ולקרוא ממך ומקווים שגם את תשמחי לקרוא את פרי עמלנו.
אנו גם קוראים בשעות הפנאי, ויש אף המושכים ידם בעט סופר. מצפה בתקווה להנאה לשני הצדדים

ulrika1

New member
ליעלי../images/Emo151.gif

תודה לך יעלי על קבלת הפנים, כן, אני שייכת לקבוצת גיל זו ומאוד קשה למצוא פורומים או קהילות לגילאי 60 שיהיו גם מענינים וגם פעילים. אני מאוד אוהבת לגלוש באינטרנט ומחפשת תמיד דברים חדשים. שיהיה לך יום נעים,

אדזה

New member
יעלי

לאן נעלמת לנו,בבקשה השמיעי קול,כיצד את מתקדמת עם נושא השיניים,הרגישי טוב אדזה

yaely2

New member
מנהל
אדזה, את ממש מתוקה../images/Emo24.gif

שלום כולם, גם אתם אחד אחד מתוקים ממש היה לי היום סידור מחוץ לבית שלקחת לי את כל זמני. חזרתי הביתה כל כך עייפה שהלכתי מייד לישון, אבל.... לא תנחשו, לא שמנת, לא לבן, לא שוקו רק הגיל העיר אותי ופתחתי את המחשב. להתראות בקשר לשיניים סדרו לי היום ואני מקווה שיהיה בסדר.

אדזה

New member
ברוכה הבאה

שמחה לראות פנים חדשות,ושמחה עוד יותר לראות שאכן את אחת מכוחותינו-לגבי לא חשוב הגיל(העיקר התרגיל)ונראה לי לפי הפתיחה שלך שזה המקום המתאים לך.ביקשת המלצה לספר:האחרון שמאד מאד נהניתי ממנו הוא :האופטימיות הנצחית של לני רביץ.ספר מלא הומור והלואי זכרנו לנהוג כמוהו בכל תחומי חיינו,כי אז היינו חוסכים מעצמנו המון מתחים.מאחלת לך הנאה מהספר ומהפורום בעתיד

מצטרפת למברכים אולריקה

במיוחד שרק לפני מספר ימים גם אותי קיבלו בברכה כמצטרפת חדשה, איזה סוג ספרים את אוהבת לקרוא?מתח, ריגול רומנים, ביוגרפיות, סתם סיפור טוב? אולי תמליצי לנו על עוד ספרים טובים שקראת לאחרונה, הספר האחרון שאני נהניתי מקריאתו היה "צופן דה-וינצ'י" קראתי אחריו עוד , אבל למען האמת לא זוכרת כרגע את השמות = מה שמדבר בעד עצמו

אנפה2

New member
הי לאולריקה החדשה

של הפורום, הגעת למקום הנכון, אמנם אני עוד לא בגיל השם הפורום מכריז אך בהחלט בשיכבת גיל מתאימה. גם אני אוהבת לקרוא ספרים, אך לאחרונה טעמי השתנה , ואני אוהבת כעט ספרי הגות (כגון הרוח של הודו-סיפורים ומחשבות).

אנפה2

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif התבלבל לי ה-ל וה-ר,../images/Emo127.gif

בטח תסלחי לי.(החדשה) תשמעו סיפור, אחרי שסיימתי פעילות בחדר כושר, החלטתי שאני עושה סיבוב בסטמצקי. הגעתי לחנות והתחלתי לדפדף, מאחורי הגיחה חברה שלי שבמקרה הזדמנה למקום ושאלה? האם איכפת לי להכנס איתי לבית הקפה , לשתות קפה ולקשקש, (אמרתי לכם, תמיד שיוצאים מהבית קורים דברים)התאים לי אז נכנסנו. ואז חברתי אומרת לי מהיום תקראי לי (נגיד) חבצלת, אז אני שואלת אותה למה והיא מספרת לי, שכל בני המשפחה החליפו את השמות שלהם, כי לא הלך להם טוב בפרנסה, ולבת היה קשה בלימודים, כך שהם היו אצל מקובל ומתקשרת ונומרולוגית ואמרו להם להחליף את השמות ואת שם המשפחה. קיבלתי את זה (די בתדהמה) כאילו רגיל, ועכשיו נחכה למבן התוצאה. מה שאני לא כל כך מבינה זה שלפני שני מספר אותה חברה הרוויחה במפעל הפיס את הפרס הכי גדול, ובזבזו את זה (יש אנשים שהם כימאים עושים חרה מכסף). אז מה כשהרוויחו השמות שלהם כן היו טובים. "איש איש באמונתו יחיה". תגיבו בבקשה , מה דעתכם, האם אתם מכירים ספורים דומים.

carmi604

New member
אל יעלי

יעלי, הבנתי את המצב , סיטואציות כאלה קורות! כן, המלה גילנות היא gilanut . לשמחתי, כבר קיבלתי תגובות טובות לחידוש זה שהוא כל כך אקטואלי. איחולי שנוי מזג האויר לך ולכל הפורום!

carmi604

New member
אל רותהמואביה

רות, תודה. יש לי בנות וחתנים (נפלאים), אבל יש לי חברות שבאמת לא כל כך נוח להן עם הכלות. ואולי גם לאבות - חבר אחד אמר לי, ברור שאני אוהב את הבנים שלי - יש לו ארבעה - אבל איך אפשר לצפות ממני שאוהב אינסטנט גם את הנשים הזרות האלה שהם הביאו לנו?

erika6

New member
אולריקה בוקר טוב../images/Emo42.gif

וברוכה הבאה ל
בקשר לספרים, אינני יכולה להמליץ משום שמזמן לא קראתי ספר {אל תספרי לאף אחד זה סוד}
אני עסוקה לאחרונה באיך להנות בקאנטרי חוזרת עייפה משם, נחה רואה טלויזה סידרות, חדשות, זה יש לנו למכביר, המרתקים אותנו ומשתקים את המדינה. אנא כתבי, מה קראת, ואולי ספרי לנו תוכן הספרים, וכך תחסכי לי לקרוא.חחחח וכל נושא שתרצי להעלות נשמח לקחת בו חלק. אז שוב ברוכה הבאה לפורום

ulrika1

New member
לאריקה - צהרים טובים ../images/Emo28.gif

אריקה יקירתי, רק ברגע זה ראיתי את הודעתך מלפני מס' ימים ואני מודה לך על איחולייך אלי. את קצת מזכירה לי את עצמי, גם אני אוהבת ללכת לקאנטרי, לנוח בצהרים ולראות כל מיני תכניות בטלויזיה, זה לפעמים מרדים אותי יופי. אבל יש לי גם הרבה עיסוקים אחרים למשל, נכדים, חברות, עבודה בספריה וכו' והיום קצר, בין היתר גם המחשב מאוד מעסיק אותי. אבל אם תרצי אוכל בהחלט להמליץ לך על ספרים, רק תספרי לי מה את אוהבת לקרוא. קורה גם לפעמים (לי זה קורה) שתקופה מסוימת אין בכלל חשק לקרוא ספרים.
מודה לך מאוד ואשמח לתשובה, מאחלת לכל החברים/ות יום נעים, כיפי ולא חם מידי. אולריקה.

carmi604

New member
או, מקובלים ושאר ידעונים...

אנפה, גם לי מזומנות תדהמות כאלה, כשאנשים נורמליים לגמרי מסבירים לי ש"יש משהו" בנומרולוגיה למשל, כי עובדה ש"זה עובד", ואז בא המקרה המופלא שלהם. הלואי והייתי בנויה לחוש אמון באמונה בעל-טבעי, בתהליכים של ה- new age שהם כך כך נפוצים היום. רבים מכנסי נשים כוללים בצד תצוגות אופנה, קוסמטיקה, גם "מיסטיקה", כענין נשי מובן מאליו. אנשים, ובעיקר נשים רבות מתפרנסות מזה, והתורים אליהן ארוכים. טוב, בכל תקופה היו גם מאמינים וגם כופרים! אולי מישהו זוכר את כתב העת "מחשבות" בעריכתו של צבי ינאי (הגדול). אחד הגליונות היה מוקדש לעיסוק באסטרולוגיה, ולפי סקרים עולמיים למחצית מהאנושות אמונה שלמה בכך שכוכבים קובעים איכשהו את גורלו של האדם. צר לי, ואולי בבת אחת הפכתי עכשחו ל persona non grata בפורום זה. כאמור, יש אנשים הבנויים למיסטיקה ואני מכבדת אותם, אולם רבים לא, ואולי גם אותם אפשר לכבד. היו לי גם מקרים חיוביים אך גם שליליים שנבעו מהיחס אלי לפי ה"מזל" שלי. רק בכמה מלים: זכיתי בכבוד וביקר ממישהו חשוב שמסר את פרטי למומחה להורוסקופ, אך גם איבדתי עוזרת בית שעשתה רושם מצוין, אבל קבעה קטיגורית ומיד שהמזל שלה ומזל שלי לא מתאימים לעבודה ביחד... לכי תוכיחי שאין לך אחות!

ulrika1

New member
קבלת פנים../images/Emo24.gif

שלום לאנפה, תודה על קבלת הפנים. אני לא חושבת שהגיל קובע, כל אחד מוצא את מקומו במקום שם הוא מרגיש בנוח ופורום זה בהחלט נראה לי רב גילאי והעיקר האוירה הטובה השוררת בו. לגבי אהבת הקריאה זה נכון שהטעם בקריאה משתנה עפ"י פרק החיים בו אנו נמצאים. בצעירותי אהבתי מאוד לקרוא ספרים וגם כשהיו לי ילדים קטנים. בתקופה שעבדתי קשה לצורך פרנסה לא הייתי מסוגלת לקרוא מרוב עייפות והיום לאחר שפרשתי לפנסיה מוקדמת התחלתי שוב לקרוא ואני מאוד נהנית. בינתיים אני מאחלת לך המשך קריאה נעימה בכל תחום שתאהבי ולרגע זה אני מאחלת לך לילה טוב מאוד.
אולריקה.

ulrika1

New member
../images/Emo151.gif|תודה למברכת

לרוקסן המקורית שלום וברכה, אמנם עברו מס' ימים עד שיכולתי לחזור לכאן, אך אין זה מאוחר ואני מודה לך מאוד על הברכות.
אני אוהבת לקרוא סיפורת גם ישראלית ובמיוחד מתורגמת.מאחר וגם אני כמוך לא זוכרת בעל פה את שמות הספרים הטובים (מה לעשות הגיל ולכן צריך תרגיל) אם תרצי אוכל להכין לך רשימת ספרים שלדעתי הם טובים. אם נהנית מ"צופן דה וינצ'י" אז אני ממליצה מאוד על "נקודת ההונאה" שזה הספר החדש של דן בראון (זה שכתב את "צופן דה וינצ'י"). בינתיים, מאחר ושתינו חדשות, אני מאחלת לנו קליטה טובה בפורום הנחמד הזה ולעכשיו "לילה טוב וחלומות פז", אולריקה.

ulrika1

New member
|ברוכה הנמצאת../images/Emo45.gif

שלום לך אדזה, סליחה על שתשובתי התעכבה זמן כה רב, פשוט הייתי מאוד עסוקה ולא יכולתי להשיב לך. הרבה תודה על קבלת הפנים החביבה ועל ההמלצה על הספר של לני רביץ. אני מקוה לקרוא אותו בזמן הקרוב. כרגע אני קוראת ספר של סופר יפני מומלץ ששמו הרוקי מורקמי ושם הספר "יער נורווגי". כשאסיים אני כבר יודעת שברצוני לקרוא את ספרו החדש "ספוטניק אהובתי". בכלל אני אוהבת מאוד לקרוא ספרים מתורגמים. הסופרים הישראלים לפעמים כותבים בשפה כל כך כבידה וגבוהה שכל הכיף לקרוא את ספרם הולך לאיבוד. בינתיים אני מאחלת לך ולכל הפורום רק כיף. אולריקה1

למעלה