ה"י 18.7!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo176.gif ה"י 18.7! ../images/Emo176.gif

הרבה זמן שלא היה שרשור רשמי של התקדמות יומית, אבל אני רואה שהפורום התעורר קצת, אז יאללה~

Guid

New member
שיחקתי קצת אתמול בערב,

עליתי מ0% ל10% בווינדריידרס בדאבל שהיה, אבל אחרי זה יצאתי מהטירה ברגל (עדיין לא הבנתי למה עשיתי את זה, אבל זה היה ב1 וחצי בלילה, אז...) ונפגעתי מהשומרים הענקיים ההם ומתתי. 3% שליטה.
אבל במהלך החיפושים שלי לצקאנל נתקלתי בקוסם אש, ושמתי לב שהFire Arrow, הסקיל תקיפה שלהם, השתנה!! הוא גם נראה מגניב יותר, וגם פוגע בכמה מפלצות בו זמנית! אז נכנסתי הבוקר לקוסם אש שלי (בקאהיני) כדי לראות את זה בלייב, ואני חייב לציין שהיה ממש כיף! עזבנו את הקוסם הזה כשהיה ברמה 43 ו91%, אז העליתי אותו ל44 סתם בשביל הכיף...

yonVata

New member
מה שעשו זה...

כשהסקיל בין רמה 1 ל9 הוא תוקף מפלצת 1, בין 10 ל19 הוא תוקף 2 מפלצות, בין 20 למקס' הוא תוקף 3 מפלצות, וככה גם הסקיל, הוא משתנה כל 10 רמות
זה בהחלט מגניב! אגב, ראיתי אותך מחובר כנשנכסתי ב1 בלילה, אבל לא הגבת או משהו, אז חשבתי שאתה AFK...

Guid

New member
כן, ראיתי אותך מתחבר

הגבתי בדיליי של איזה 2 דקות, אז הנחתי שאתה מתאמן ובגלל זה לא ראית את ההודעה שלי... P:

icy rain drop

New member
מה המצב? D:

אתמול התחלנו אני וחבר הכי טוב שלי שם גילדה חדשה חודשים על חודשים הייתי בגילדה הישנה שלי שכבר נהייתה ממש מפותחת... אבל הם קיבלו לאלייאנס מישהי שממש עושה לי רע במשחק, רודפת אחרי גונבת לי את החברים לקחה לי את הבעל היא פשוט גועלית הצטרפה רק בשביל להוציא אותי משם אז בהתחלה אמרתי נישאר ונראה לה מאיפה משתין הדג אחר כך הגעתי למסקנה שאין סיבה סתם להכנס לדראמות מיותרות ואני רוצה ראש שקט קראנו לגילד forsaken חברה שלי נהייתה בישופ, זה נכון שצריך להרוג את הורנטייל בשביל זה? עזרה בבקשה!!

Guid

New member
תתחדשו על הגילד!

ובאמת אין טעם להיכנס לדרמות בגלל אנשים דבילים. סתם חבל. עשית בשכל~

icy rain drop

New member
יששששש תודה לך D:

אני משחקת בשביל הכיף רב-רבאק למה הכל צריך להיות מעצבן ומסובך גם לך קורה שאתה נקשר שם לאנשים יותר מדי? או כועס יותר מדי בגלל אנשים?

Guid

New member
האמת?

בברה, האנשים היחידים שנקשרתי אליהם אלו האנשים מהגילד. משמע- מהפורום. ונו, איך בכלל אפשר להתחיל לכעוס עליהם?
תכל'ס, כשהייתי בווינדיה היו לי המון אנשים שהכרתי על הדרך, וממש היינו בקשר טוב ודיברנו המון וכו', אבל לא יצא לי באמת לכעוס על אף אחד שם...

icy rain drop

New member
טוב נו כנראה זו אני....

אבל לזכותי יאמר שהשרת שלי פשוט מלא בדראמות שזה כבר מעיק על הנשמה חשבתי לעבור לילונד

yonVata

New member
זה לא מדוייק

זה לא שצריך להרוג את הורנטייל... זה פשוט שהוא היחיד שמפיל גנסיס 30...

yonVata

New member
92!!!!

הו יאאא!!! הלכתי לגלפרה (?) ב1 בלילה אחרי שנרדמתי מאיזה 8 בערב... העפתי שם את הרמה עד איזה 2 ככה, כולי בהתלהבות מטורפת מהאחוזים שטסים בטירוף שם!.... קיצר עליתי עד רמה 92, סוףסוף שמתי את הסטאף החדש שלי! הו יא!

Guid

New member
מזל טוב!

גאלאופרה אחלה מקום! רק חבל שהמפלצות שם עושות לי דמג` עצבני במיוחד...

מ י ל ר

New member
יפה, תתחדש!

אני חייב סטף חדש, לשלי יש 83 מגיק אטטק / 4 אינט, ושה הוויזדום סטאף של מייפל רמה 64, אני רוצה לקנות סטף של רמה 95 הכחול הזה אבל אני לא מוצא :/ וגם יש לי רק 6 מיל ככה שאני דיי בבעיה :/

yonVata

New member
תייצר אחד...

עם הסקייל מייקר... זה מה שאני עשיתי עד עכשיו... זה הרבה עבודה כי צריך לאסוף יםםםםם של דרופים, אבל אם אין לך כסף זה הפיתרון הכי טוב בשבילך!

מ י ל ר

New member
כבר יותר קל להרים כסף מאשר להרים דרופים

אין לי חיה וזה דיכאון של החיים, עדיף לאסוף כסף ולקנות מסטר קריסטל, לפי החישוב שלי, רק ה-26 מנסטר קריסטר צריך לעלות לי 6 או 7 מיליון, ואני צריך עוד איזה 4 פלאטות מתכלת. עשיתי טעות מצטערת והלך לי 10 מיל על שפוט כלום, ככה שעכשיו נשאר לי רק 5 מיל, יקח לי זמן עד שאני אוכל לחשוב לייצר משהו במייקר.

למעלה