התפקדות

../images/Emo176.gifהתפקדות../images/Emo176.gif

כן...אז כבר הגיע חודש אייר
..חודש טוב פורום בנות אולפנא
אז מי נמצאת איתנו כאן
שם:
כיתה:
אולפנא:
לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם
)
מסר לאומה: חודש טוב

אז...אני ראשונה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

שם:קשה לנחש..יעל
כיתה:יב'..רק עוד 3 חודשים
אולפנא: "אמונה" ב"ב
לאיזה בגרויותאת ניגשת בקיץ
ת'אמת? הרבה: 01,02,03 בביולוגיה בגרות ביוטופ ביולוגיה מעבדה ביולוגיה תושב"ע רגיל תושב"ע בכתב-אישות בגרות בכתב באנגלית- F, G אזרחות חיבור תנ"ך מתמטיקה מחשבת
מסר לאומה: אלתגיעו לכיתה יב'
תנשרו אחרי יא'
סתםםםםםםםם
חודש טובבב

yaelush3

New member
חודש טוב.. ../images/Emo13.gif

שם:יעל כיתה:י"ב אולפנא:חסוי, טוב..? לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם)באמת..? טוב, אז: מתמטיקה, אנגלית,מחשבים, תנ"ך, תושב"ע,הסטוריה, חיבור וספרות..
מסר לאומה:

גם אני פה! ../images/Emo13.gif

שם: ירדן
כיתה: י'
אולפנא: אוכ"פ
לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם) הרבה!! יותר מידי!! מת' אנגלית תנ"ך הסטוריה לשון [קוטרית שכמוני..]
מסר לאומה: בשמחה תמיד..=]=]

5 בגרויות ב-י'../images/Emo35.gif

לי היו 3.. אבל תאמיני לי שעדיף להתחיל עם מתמטיקה ואנגלית ב-י' ולא להדפק אח"כ כמוני

Efrat K

New member
עשיתי

1.תושב"ע. 2.מחשבים. 3.לשון. 4.היסטוריה. 5.תנ"ך.

החודש הזה אני ממש אהיה בנפקדות

שם:הדר כיתה:י"א 1 אולפנא:תיכון תורני מדעי/אולפנא מדעית הרא"ה,רמת גן לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם):דווקא בא לי ברצינות: אנגלית F,G מתמטיקה 005 כימיה 3 יח' תע"י ב תנ"ך א+ד תושב"ע מוזר בהחלט מחשבת ספרות מסר לאומה:
עמישראל חי

adii123

New member
חודש טובב

שם: עדי כיתה: יא' אולפנא: אשדוד לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם) : אנגלית, מתמטיקה, ספרות, תושב"ע, ביולוגיה סיימתי השנה: הסטוריה לכל החיים חחח, סיימתי ביוטופ וזהו.. לעת עתה מסר לאומה: חודש טובבב שיהיה המוטו שלי: הכל לטובההה :)

את ביא וסיימת ביוטופ../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

אפשר להתחלף
אני תקוע עם זה כבר שנה וחצי
ואנחנו רחוקות מלסיים

adii123

New member
חחח סיימתי עם זה לפני שבועיים בערך.. זה קל

הבגרות עצמה ממש קלה. הבוחנת שואלת אותך איזה 4-5 שאלות ממש קלות.. שאלה אחת על הגרף וכל השאר שאלות על העבודה. הבוחנת שלי הייתה ממש חמודהה במתכונת יום לפני היה לי קשה כי המורה שלי שאלה אותי על פרטים קטנים אז עניתי נכון על 3 שאלות ובשאלה ה-4 בכלל לא ידעתי.. בסוף היא נתנה לי מגן 95 בעיקרון, הציונים של הביוטופ ממש גבוהים.. היו בנות אצלנו שקיבלו ציון סופי 100 אני קיבלתי בסופי 97 על מה הביוטופ שלך? אני עושה על קן הנמלה כבית גידול

הביוטופ שלי הרדוף הנחלים../images/Emo122.gif

אנחנו רק עכשיו מתחילות לכתוב את העבודה...איזה כיף לך שסיימת עם זה

Efrat K

New member
מתפקדת

שם:אפרת. כיתה:י"ב. אולפנא:אמי"ת חיפה. לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ?אנגלית,מתמטיקה,ספרות,חיבור,תושב"ע,אזרחות ותנ"ך. מסר לאומה:אם ברצונך להיות גבוה מחברך אל תחפור לו בור,אלא בנה לך הר.

Efrat K

New member
גם אני

ראיתי את זה פעם ראשונה תלוי על הדלת של החדש של המנהל חט"ב ואהבתי.

אלעריש

New member
גם אני!... ../images/Emo70.gif

בס"ד שם: אושרית כיתה: י"ב אולפנא: לבונה לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם)- הממממפ אנגלית, מתמטיקה, תושב"ע, חיבור, מחשבת, ספרות, ואני לא זוכרת... =\ מסר לאומה: כשהאדם קטן, הקשיים נראים ענקיים. כשהאדם גדול, הם נעשים זעירים! מסר נוסף: אין לי במה להתבייש, כמו שאין לי במה להתגאות. [חיפרו נא, זה עמוק.
]

למעלה