שם:הדר כיתה:י"א 1 אולפנא:תיכון תורני מדעי/אולפנא מדעית הרא"ה,רמת גן לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם):דווקא בא לי ברצינות: אנגלית F,G מתמטיקה 005 כימיה 3 יח' תע"י ב תנ"ך א+ד תושב"ע מוזר בהחלט מחשבת ספרות מסר לאומה:
שם: עדי כיתה: יא' אולפנא: אשדוד לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם) : אנגלית, מתמטיקה, ספרות, תושב"ע, ביולוגיה סיימתי השנה: הסטוריה לכל החיים חחח, סיימתי ביוטופ וזהו.. לעת עתה מסר לאומה: חודש טובבב שיהיה המוטו שלי: הכל לטובההה
הבגרות עצמה ממש קלה. הבוחנת שואלת אותך איזה 4-5 שאלות ממש קלות.. שאלה אחת על הגרף וכל השאר שאלות על העבודה. הבוחנת שלי הייתה ממש חמודהה במתכונת יום לפני היה לי קשה כי המורה שלי שאלה אותי על פרטים קטנים אז עניתי נכון על 3 שאלות ובשאלה ה-4 בכלל לא ידעתי.. בסוף היא נתנה לי מגן 95 בעיקרון, הציונים של הביוטופ ממש גבוהים.. היו בנות אצלנו שקיבלו ציון סופי 100 אני קיבלתי בסופי 97 על מה הביוטופ שלך? אני עושה על קן הנמלה כבית גידול
שם:אפרת. כיתה:י"ב. אולפנא:אמי"ת חיפה. לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ?אנגלית,מתמטיקה,ספרות,חיבור,תושב"ע,אזרחות ותנ"ך. מסר לאומה:אם ברצונך להיות גבוה מחברך אל תחפור לו בור,אלא בנה לך הר.
בס"ד שם: אושרית כיתה: י"ב אולפנא: לבונה לאיזה בגרויות את ניגשת בקיץ? (סתםםםם)- הממממפ אנגלית, מתמטיקה, תושב"ע, חיבור, מחשבת, ספרות, ואני לא זוכרת... =\ מסר לאומה: כשהאדם קטן, הקשיים נראים ענקיים. כשהאדם גדול, הם נעשים זעירים! מסר נוסף: אין לי במה להתבייש, כמו שאין לי במה להתגאות. [חיפרו נא, זה עמוק.