מקווה שהג'ינג'ית לא תעוף
צ צהובון 1 ויחיד New member 22/7/05 #43 כן כן לג'ק יש שארם מסויים, אבל למייקל יש כריזמה, אדג', ראש מלוכלך והוא יותר מעניין מג'ק.
P pumiki25 New member 22/7/05 #44 אבל...אבל...אבל...! ג'ק?! טוב, טוב, אולי אתה צודק. למייקל באמת יש יותר שאאאארם *במבטא בריטי כבד* ועדיין - כזו כפיות טובה כלפיי ג'ק! אחרי כל השנים! ג'ק! Smiley/Smiling Jack! זהו, נעלבתי בשם ג'ק באופן אישי ג'ק. (<-- סתם, כי חשבתי שלא רשמתי "ג'ק" מספיק פעמים בהודעה הזו)
אבל...אבל...אבל...! ג'ק?! טוב, טוב, אולי אתה צודק. למייקל באמת יש יותר שאאאארם *במבטא בריטי כבד* ועדיין - כזו כפיות טובה כלפיי ג'ק! אחרי כל השנים! ג'ק! Smiley/Smiling Jack! זהו, נעלבתי בשם ג'ק באופן אישי ג'ק. (<-- סתם, כי חשבתי שלא רשמתי "ג'ק" מספיק פעמים בהודעה הזו)
צ צהובון 1 ויחיד New member 22/7/05 #45 גם את בראד אני מעדיף על ג'ק כי הוא יותר חתיך ואני בנאדם שטחי הנה, עכשיו סיפקתי לך סיבה אמיתית להתרעם
P pumiki25 New member 22/7/05 #46 לההה, איזה מתרעמת... מה, אני לא מריירת אל תוך חמישה דליים כשמעיפה מבט חטוף בראול? ...או קרטר? או גארי-גרסת-2005? או ג'ורג' קלוני? שטחיות RULES!
לההה, איזה מתרעמת... מה, אני לא מריירת אל תוך חמישה דליים כשמעיפה מבט חטוף בראול? ...או קרטר? או גארי-גרסת-2005? או ג'ורג' קלוני? שטחיות RULES!
D dvd3434 New member 22/7/05 #47 על ראול??? מיקי...את מדרדרת אם את מריירת על ראול...מה יש בפעוט הזה? חוץ משפיטות בלתי נגמרת ושפעת כל הזמן.
על ראול??? מיקי...את מדרדרת אם את מריירת על ראול...מה יש בפעוט הזה? חוץ משפיטות בלתי נגמרת ושפעת כל הזמן.
T taish New member 22/7/05 #52 וזהו, אני אפסיק כאן ../images/Emo13.gif לא כי לא הייתי רוצה להפוך את השרשור הזה לשרשור תמונות של ראול, אבל פשוט לא נראה לי שאתם תרצו שאני אמשיך .
וזהו, אני אפסיק כאן ../images/Emo13.gif לא כי לא הייתי רוצה להפוך את השרשור הזה לשרשור תמונות של ראול, אבל פשוט לא נראה לי שאתם תרצו שאני אמשיך .
P pumiki25 New member 22/7/05 #54 Need I say more../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif דייב - קיבלת את התשובה שלך! (...ותודה לתגבורת של אורטל בהיעדרי! ) Besides - זה הקטן, עוד גדול יהיה!
Need I say more../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif דייב - קיבלת את התשובה שלך! (...ותודה לתגבורת של אורטל בהיעדרי! ) Besides - זה הקטן, עוד גדול יהיה!