הופעות

Loves Bitch

New member
הופעה של איה בניצנים

יש תאריכים סגורים להופעות, איה מופיעה ביום רביעי, הופעת שקיעה
[מי שלא יודע, הופעת שקיעה מתחילה ב-7 וחצי ונמשכת כ-45 דקות. בערך כזה.] יש רשימה סופית בקומונה של כפר המוסיקה. אני הולכת רביעי, חמישי...היהודים
ואיה באותו יום כמו אביב
גררר

ש ו נ צ צ

New member
צריכה עזרה.

כן אני יודעת הרבה זמן לא הייתי פה. אני לא פעילה בפורום אבל אתם מאוד עוזרים לי בקטע של הופעות. אני ממש רוצה ללכת להופעה של איה וראיתי שיש עוד מעט בתמונע אבל אמא שלי עקשנית ולא מוכנה לתת לי ללכת אז אחותי הציעה רעיון, שהיא תבוא איתי ועם חברה שלי. עכשיו הבעיה היא שהיא לא יכולה באותו היום. :( וממש חשוב לי לדעת איזה עוד הופעות יש לאיה בקרוב לא משנה איפה. העיקר הופעה. תודה רבה לכם תאמינו לי שאתם מאוד עוזרים לי! שיר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוואווו../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

הופעת שקיעה של איה.. זה הולך להיות.. אמממ..מושלם
יש מצב שאני אלך

hilali1

New member
היי שיר ../images/Emo9.gif

לגבי החודש הזה - יולי - מתוכננות שתי הופעות: 20.7.06 - בפסטיבל הבירה בתל אביב 21.7.06 - תיאטרון תמונע. לגבי ההמשך צפויות הופעות נוספות - בניצנים, בזאפה, ברמת אפעל...

ש ו נ צ צ

New member
תודה

תודה תודה תודה תודה תאמיני לי שדווקא השלושה מילים האחרונות שלך עזרו לי הכי הרבה!!!! הופעה בזאפה? זה די בטוח? או שממש ממש לא?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

למלאאאאאאאאאאאאא

הילה../images/Emo35.gif

אני לא כותבת פה, אבל קוראת דיי הרבה, אני ממש רוצה לסוע להופעה בעיר בירה, יש לך אולי פרטים לתת לי
תריך להזמין כרטיסים
זה נכון שזה כניסה חופשית
זאת הופעה מלאה של איה
באיזה שעה היא
ואיפה
תודה רבה, רבה
.

hilali1

New member
../images/Emo176.gif הופעות ../images/Emo176.gif

שאלות, תהיות, ושאר פירות קיץ..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמי בא לתמונע../images/Emo15.gif

בשישי הבא

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אה אז אין מה לדאוג..יהיו אנשים שאני מכירה
מסר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשהיה גם בהופעה../images/Emo15.gif

של איתי סופסוף ראיתי את אריק המפורסם
וכל כך מקרוב

למעלה