אז מי אתם

oshriti123

New member
יוו אני מתרגשת נשבעת לכם חחחחחחחח

שם: אושרית D: תאריך לידה: 16.1.92 D: אזור מגורים: חיפה D: שיר אהוב של לוסטפרופטס: בורן בורן D: אלבום אהוב של לוסטפרופטס: סטארט סאמטינג
כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: מאז רופטופס... קצת יותר משנה D: להקות אהובות נוספות: מיוז ודהיוזד D: פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: פורום MTV2 תמונה שלכם: אין לי כאן.. עכשיו אמור לבוא פרצוף עצוב אבל אני לא יכולה להיות עצובה כרגע XD בחיים לא שמחתי כ"כ כשפתחו פורום, נשבעת לכם. וואיי

oshriti123

New member
הא נכון אני אכתוב את הרשימה מהמייספייס P:

היא קצת ארוכה אמ P: ואני אפילו לא בטוחה שזכרתי לשים את כל הלהקות >< אבל זה בערך מה שאני שומעת.. ושם אלה שאני יותר אוהבת מודגשות[אההמלוסטדיוזדמיוזאהמ] +44 3 Doors Down 30 Seconds To Mars Air Traffic Arctic Monkeys Ash Atreyu Avenged Sevenfold Biffy Clyro Billy Talent Blink 182 Bloc Party Bowling For Soup Boys Like Girls Brand New Breaking Benjamin Cobra Starship Coldplay Cold War Kids Cute Is What We Aim For Eighteen Visions Enter Shikari Foo Fighters Franz Ferdinand Funeral For A Friend Good Charlotte Goo Goo Dolls Green Day Hawk Nelson Hell Is For Heroes Hellogoodbye Hoobastank Incubus Jack Penate James Morrison Jamie T Jimmy Eat World Kaiser Chiefs Korn Linkin Park Lostprophets Madina Lake Mark Ronson Maximo Park Muse New Found Glory Panic! At The Disco Paramore Patrick Wolf Placebo Plain White T's Radiohead Razorlight Red Jumpsuit Apparatus Robbie Williams Saosin Silverstein Snow Patrol Stone Sour Sugarcult Sum 41 Taking Back Sunday The Academy is… The All-American Rejects The Automatic The Blackout The Calling The Enemy The Feeling The Fratellis The Hush Sound The Killers The Kooks The Libertines The Maccabees The Pigeon Detectives The Strokes The Used The View The White Stripes Wolfmother Yellowcard

xMEGA LOLZx

New member
זה אני

שם:אור תאריך לידה:11/03/94 אזור מגורים:ראש העין שיר אהוב של לוסטפרופטס: Can't Catch Tomorrow (Good Shoes Won't Save You This) Time אלבום אהוב של לוסטפרופטס:Liberation Transmission כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:כמעט שנה להקות אהובות נוספות: אמממ....נו מור...
....סתם!!! פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: בקומונה של לוסטפרופטס

spring92

New member
יש לנו פורום!!!

שם: דניאלה תאריך לידה: 11.4.92 אזור מגורים: נתניה שיר אהוב של לוסטפרופטס: TFSOP אלבום אהוב של לוסטפרופטס:^ כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:איזה שנתיים להקות אהובות נוספות:יש הרבה...נראה מה אני זוכרת P: Lostprophets blink 182 MCR Muse P!ATD BFMV FFAF 30STM Avenged Sevenfold Nickleback Billy Talent Bleeding Through Brand New Fightstar Anti Flag Apocalyptica Incubus Linkin Park RHCP The Used TAI... The Hush Sound Trivium Atreyu FOB Green Day יש עוד מלא...אם הייתי על המחשב שלי הייתי שמה תשאר... פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: אין לי כח לזה P: תמונה שלכם:>>>

שלהלהלהלה.

שם: גל. תאריך לידה: 22.6.1993 אזור מגורים: ת"א. שיר אהוב של לוסטפרופטס: Last Train Home אלבום אהוב של לוסטפרופטס: את השני. כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: חצי שנה בערך. להקות אהובות נוספות: המון.:| בעיקר MCR, GC, TU וTRJA פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: ג"ש, מכר, א"א וMTV2. תמונה שלכם: >>

PATD

New member
waam bam thank you maam

שם:תמר D: תאריך לידה:24.9 אזור מגורים:מבשרת
שיר אהוב של לוסטפרופטס:מממ קשה
אלבום אהוב של לוסטפרופטס:האחרון כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:רק שנה... להקות אהובות נוספות:בחתימה
פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:בעולם האישי
תמונה שלכם:

bite me

New member
אני

D: שם:אנג'לה/אנג'י/אנג'לינה/ג'לי/תמציאו כינוי משלכם:) תאריך לידה:4.5.93 אזור מגורים:אשדוד שיר אהוב של לוסטפרופטס:יש הרבה! אלבום אהוב של לוסטפרופטס:כולם,בשיא הרצינות! כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:מאז ש4 AM פוראבר יצא:$ להקות אהובות נוספות:my chmical romance fall out boy muse עזבו זה יותר מידי פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:MCR וFOB תמונה שלכם:

mili2828

New member
תכירו אותי ^^ D:

שם: מילנה אבל כולם קוראים לי מילי או מילקי P:
תאריך לידה: 28.11.92
אזור מגורים: אשדוד
שיר אהוב של לוסטפרופטס: אמממ..... נסתפק ב4 AM
אלבום אהוב של לוסטפרופטס: אין בנתיים
כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: ממש קצת X_X
להקות אהובות נוספות:כל הרשימה? טוב: MCR FOB ביפי קליירו גרין דיי klaxons paramore panic! at the disco רד הוט צ'ילי פפרס גוד שרלוט taking back sunday the all american rejects muse פו.... יש עוד מלאאא
פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: פורומים: מייכמיקל רומנס ופול אאוט בוי קומונות: פאראמור ו- TBS
תמונה שלכם: אמ.... אני רק לא להקיא S:

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifחדשה פההD:../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif

אהלןןןןןןן מה קורההה?? שחרר
ידעתי שבסוף תפתחי פורום כלשהו! ואני שמחה שזה שלהם
ואושריתתתת לאיפה נעלמת..את חייבת הסברים חחח [הכל במסר חהחה] אז אני מיכל.... אממ יותר טוב שאני יענה על השאלות מהשירשור הכרות חח
שם: מיכל D:
תאריך לידה: 9.8.90 [עוד מעט בת 17!!
]
אזור מגורים: קרית ביאליקק...[קריות שליטע]
שיר אהוב של לוסטפרופטס: Last Train Home, Last Summer, we stiil kill the old way
אלבום אהוב של לוסטפרופטס:Start Something
כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: נממ שנה וחצי ככה חח
להקות אהובות נוספות:מקפליי
,גרין דיי,פוב,פאניק,ארקטיק מונקיז,באסטד,בלינק 182
פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:מקפליי,MTV,עולם הבידור והזוהר,MCR
תמונה שלכם:
עשו לי קולאז' מיוחד חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחחחחח מיכל D:

יוו את שמת לב שנעלמת מכל קומונה/פורום שהייתי בהם ואת נשארת רק במקפליי ואני כבר לא שם ~,~ אהה ושרשרתי את ההודעה שלך לשירשור הכרות XD

m i c k e y 15

New member
חח כןן בערךך נעלמתי

אני נכנסת בחזרה ואני רואה שממש עמוס וזה אז חח אני לא חושבת בכלל שמישו ישים לב אליי חח אני מבטיחה שאני אחזור לפאניק ו-TBS ואפילו אולי אני מצטרפת לMTV2
חח אני רוצה לעשות פינה כלשהי חח *מנסה לחשוב על משו..............* טוב לודעת חח אני מקווה שאני ימצא משו לעשות חח

מוחע

שם: ירדן תאריך לידה:22.11.91 אזור מגורים:ב"ש, ליד ב"ש
שיר אהוב של לוסטפרופטס: Make A move אלבום אהוב של לוסטפרופטס: SS כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:שנה להקות אהובות נוספות:MCR, A7X פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:מייכמיקלרומנס תמונה שלכם: אינלי כוח לחפש!D:

למעלה