אז מי אתם

FallOutGirl

New member
../images/Emo176.gif אז מי אתם../images/Emo35.gif ../images/Emo176.gif

שרשור הכרות D::::: שם: תאריך לידה: אזור מגורים: שיר אהוב של לוסטפרופטס: אלבום אהוב של לוסטפרופטס: כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: להקות אהובות נוספות: פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: תמונה שלכם:

PerfectSP

New member
ראשונהDDD: ../images/Emo190.gif

שם:יסמין תאריך לידה: 16.12.1993 אזור מגורים:צור הדסהD: ליד ירושלים...:) שיר אהוב של לוסטפרופטס:הממ...וואו...אה...אני אעשה מכל דיסקD: TFSOP-Shinobi VS Dragon Ninja SS-We Still Kill The Old Way LB-Always,All Ways אלבום אהוב של לוסטפרופטס:SS כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:פדיחות לענות על השאלה הזו. להקות אהובות נוספות:אני אצמצמם כמה שאני יכולה:) סימפל פלאן גוד שארלוט אוונסנס ווית'ין טמפטיישן מיי כמיקל רומאנס פיונרל פור א פרינד סאן אופ דורק פול אאוט בוי 30STM וכולי' וכולי' פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: סימפל פלאן[אדומה
] גוד שארלוט ווית'ין טמפטיישן מיי כמיקל רומאנס 30 סקונדס טו מארס קומונת סאוסין קומונת אליוט מינור פול אאוט בוי אוונסנס אבריל לאבין תמונה שלכם:המ.מאתמול,ממפגש סימפל פלאןDDD: [אבל העין שלי הייתה נפוחה אתמול,אל תתייחסו לשמאליתXDD]

bloody marey

New member
ראשונה?

שם: מור תאריך לידה: 14.5.91 אזור מגורים :רעננה
שיר אהוב של לוסטפרופטס: ממ נראלי לאסט טריין כי הוא הראשון XD אלבום אהוב של לוסטפרופטס: ממ start somthing כמה זמן אתם מכירים את לוסטפרופטס: ממ נראה לי שנה וחצי
להקות אהובות נוספות: העיקריות- MUSE,THE USED, MCR פורמים\קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: פורום מכ"ר , דה יוזד, מיוזד וקומנת בילי טלאנט. תמונה שלכם : |שמאלה|

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. תאריך לידה: 22.3.92 אזור מגורים: ראש העין ><" שיר אהוב של לוסטפרופטס: לאסט טריין הום, שינובי.. אלבום אהוב של לוסטפרופטס: דה פאיק סאונד אוף פרוגרס. כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: מכירה שנה ו7 חודשים. שומעת כמעט שנה וחצי. להקות אהובות נוספות: פיונרל פור אה פרינד, אנטר שיקרי, דיסקו אנבמבל, אקדמי איז, פול אאוט בוי ועוד. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: MTV2, מכר, 30שניות, אבריל ופוב לפעמים. קומונות - פאניק, מדינה לייק וטאיקינג באק סאנדיי. תמונה שלכם: אין לי במחשב הזה תמונות.. נוו היום בערב יחברו את המחשב שלי D: המתוקן! אהה אבל עדיין אין בו תמונות ;;

פורוםD:

שם:נועם תאריך לידה:22.11 אזור מגורים:נהריה שיר אהוב של לוסטפרופטס:זה קשה.כל הדיסק הראשון.וגם השני. אלבום אהוב של לוסטפרופטס:^ כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:שנתיים ככה להקות אהובות נוספות:AFI איידן מדינה לק בויס לייק גירלס וישראלים כאלוD: פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:איידן מדינה לק בויס לייק גירלס תמונה שלכם:נה

PerfectSP

New member
יו!קלטי!! ../images/Emo190.gif

אפ מפרקים את התאריך שלך,ומוסיפים שלוש לכל אחד,יוצא התאריך יומולדת של שחר ואור!!D: הכוונה- 11.3 22.3 לא?

odemn

New member
עונה..

שם: אודם הראל תאריך לידה: 26.6.1992 אזור מגורים: יהוד שיר אהוב של לוסטפרופטס: FOR SURE, LAST TRAIN, OUR BROKEN HEARTS אלבום אהוב של לוסטפרופטס: START SOMETHING כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: חצי שנה להקות אהובות נוספות: MCR, FALL OUT BOY פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: קקי (אל תשאלו.) תמונה שלכם: אני לא בבית =\

../images/Emo140.gif

שם: מתן תאריך לידה: 17.11.93 אזור מגורים: מודיעין שיר אהוב של לוסטפרופטס: Last Train Home, The Fake Sound of Progress אלבום אהוב של לוסטפרופטס: Start Something כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: סוף 2005 להקות אהובות נוספות: מיוז, אליוט מינור, רייס אגנסט. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: פורומיוז, קומונת אליוט מינור. תמונה שלכם: אין =[

orw93

New member
יואו פורום:0../images/Emo205.gif

ס'מגניביםD::::: שם: אור תאריך לידה: 20.1 אזור מגורים: ליד חיפה שיר אהוב של לוסטפרופטס: מתלבטת בין Burn, Burn לבין LTH אלבום אהוב של לוסטפרופטס: האחרון, וSS כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: בדיוק שנה! להקות אהובות נוספות: Sum 41 Panic At The Disco All American Rejects Got No Shame Good Charlotte Incubus ביט 69 ועוד... פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: בחתימה
תמונה שלכם:

shani judd

New member
נממ חדשה..^^

אבל הייתי בקימונה פעם>< שם: שני תאריך לידה: 2.9.91 אזור מגורים: באר שבע שיר אהוב של לוסטפרופטס: הוו..יש כלכך הרבה אלבום אהוב של לוסטפרופטס: השניים האחרונים
כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:אממ..שיהיה הסינגל cant catch tomorrow להקות אהובות נוספות: הרבהה מקפליי, אליס אין צ'יינס, 30STM, וממ יש עוד הרבה פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: אליס אין צ'יינס, כלבים, מקפליי תמונה שלכם: אין

The Last Shot

New member
אני D;

שם:לינה תאריך לידה:24.1.94 אזור מגורים:חיפה שיר אהוב של לוסטפרופטס:town called hypocrisy אלבום אהוב של לוסטפרופטס:Liberation Transmission כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס:מאז ש Can't Catch Tomorrow יצא לאמטיוי.חצי שנה נראלי [תקנו אותי עם אני טועה] להקות אהובות נוספות:הרבה XD אני אעתיק מהמייספייס שלי XDDD
Metallica<3 Amatory Children Of Bodom Crossfade Billy Talent The Rasmus<3 30 seconds to mars The Panic Channel Lostprophets My Chemical Romance Nirvana<3 Panic!At The Disco Bullet For My Valentine Seether<3 Scary Kids Scaring Kids Avenged Sevenfold blur F.P.S Fightstar AFI Guns N Roses Alice In Chains Zveri Gorod 312 The Birthday Massacre Madina Lake​
פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם:אממ סימס&פאן,נירוונה,דה ראסמוס,קוראת סמויה במטאליקה
תמונה שלכם:

shani judd

New member
ואא יש לך טעם טוב במוזיקה../images/Emo3.gif

ומזה מראה רב שימושית?

lostp

New member
D;

שם :ליאור ת.ל: 16.8.92 שיר אהוב של של לוסטפרופטס: and she told me to leave,hello again, heaven for the weather... אלבום:SS/TFSO כמה זמן: שנה ו... להקות אהובות נוספות : 30STM muse palcebo paramore MCR AFI ועוד... פורומים קומונות: =L תמונה: D=

o DaNiEl o

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo67.gif

שם: דניאל. תאריך לידה: 28.1.93 אזור מגורים: ר"ג. שיר אהוב של לוסטפרופטס: המ, TFSOP, CAN'T STOP GOTTA DATE WITH HATE אלבום אהוב של לוסטפרופטס: TFSOP כמה זמן מכירים את לוסטפרופטס: מיום שבת, ה-26 לאוקטובר 2006. [ככה רשום על השיר הראשון שלהם שיש לי במחשב
] להקות אהובות נוספות: My Chemical Romance,Good Charlotte,Aiden,Madina Lake,Funeral for A Friend,30 Seconds to Mars,Fall Out Boy,The Used וזה ממש בקצרה ><. פורומים/קומונות אחרות שאתם נמצאים בהם: מכ"ר, מדינה לייק, גוד שארלוט, איידן, M2 [יותר קוראת~.~], מכורים למוזיקה, 30 שניות למאדים. תמונה שלכם: אין צורך~.~

למעלה