E K O

New member
Mine

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 100, לא - ציפיתי ליותר? מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? היו ציפיות והיו מעשים, הקשר ביניהם לבין המציאות מקרי.... האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) חחחחחחחח =] נא -לא- לפרט ^.^ במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? ממוצעת [גרועה יותר מהשנה הקודמת וטובה יותר מהשנה הבאה
] מה רוצה לשנות בשנה הבאה? מה רוצה? רוצה הרבה, במיוחד יציבות בפיזיקה ומתמטיקה.... מי המורה הכי טוב השנה ולמה? ולדימיר, כזה מורה מתחשב ונחמד, כיף להעביר שיעור איתו.... פיזיקה זה גם ככה מקצוע מעניין, כל מה שחסר זה מיץ ענבים.... מי הכי גרוע ולמה? אבי, מתמטיקה, טמבל.... הוא היה צריך להוריד אותי לארבע יחידות מזמן ואז אולי היה לי סיכוי לעלות, עכשיו אני סתם סובל.... הוא הודה דרך אגב שזו אשמתו.... האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? כן, קבוצת הרוסים/אני הייתה מגובשת, קבוצת המתלהבים המפגרים הייתה מגובשת, קבוצת הפרחות הייתה מגובשת, כולם מגובשים.... איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? ממוצעת =] האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? אם היה לי כוח לפרט ^_^ האם מצאת כבר עבודה לחופש? מי מחפש? האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? כן, כמעט תמיד, אף פעם בתנ"ך [ולא שהוא תפס אותי אי פעם] צריך לדעת מתי ואיך לא להכין שיעורים ומה להגיד, זו מתנה.... האם למדתם למבחנים? לא, זה ממש כיף לא ללמוד למבחנים ^.^ מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100 מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? חח טוב, התירוץ הוא שזה מתמטיקה והציון לא עולה על 20 בואו נגיד ^_^ לפני בית הספר- מה השעה הכי מאוחרת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? 10, 7 מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? שוקו? האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? לא - אין דבר כזה לאכול בבי"ס [אוכל מהבית] מבחינתי.... מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? 17:00, 11:35 מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? אזרחות כל השנה האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? אבי
מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? דב, מורה להיסטוריה "נו את לא מבינה?!" ואז כל הכיתה "את סתם ילדה קטנה" =] הדבר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? "מה? מה? מה? מה? מה?" אני מנסה להסביר לטום משהו שאני לא מבין, זה קורה הרבה - אם אני רואה משהו שפשוט אין לי מושג מה הקטע איתו אני אומר את זה לטום, הוא כבר מבין.... מה תזכרו מהשנה החולפת? כשרונות צעירים? האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? ממש לא, שייחכה עם זה שנה מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? האם יש לי מחברות? ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?.. כמובן, בספרים של טום ^_^ מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? מתמטיקה כנראה, הספר שאני הכי אוהב זו החוברת באנגלית ^_^ Fun fun fun כנ"ל מחברת - אין מחברות =] באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? עיפרון מכני מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אנגלית! מתמטיקה הסברים: Need I really say anything? X+Y=למי אכפת?! ממש לא אכפת לי!

DeAth ScrEaM

New member
אהה הוא ארוך!

מה המגן הכי גבוה שלך, האם מרוצה ממנו? 84 בהסטוריה. כן... לא בדיוק למדתי. מה היו הציפיות מהשנה החולפת? האם התגשמו? לא הן לא התגשמו. ניסיתי לעשות תעודה בלי נכשלים. נחשו מה יצא. האם הישגת את הציונים שרצית בכל המקצועות? (נא לפרט ) לא... נכשלתי בכימיה <40.. הציון הכי נמוך שאפשר לשים בתעודה>... וגם במתמטיקה והורידו אותי ל-3 יחידות. אבל במתמטיקה לא איכפת לי. במה שונה השנה החולפת מהשנים הקודמות? שהיו לי בגרויות. ושלא למדתי אליהן. <רק למתכונות למדתי =/> מה רוצה לשנות בשנה הבאה? ללמוד לשם שינוי במשל |הגדש|כל השנה. מי המורה הכי טוב השנה ולמה? היה את אורנה שמלמדת לשון והיא "מאגניבה" כזאת... למרות שחצי שנה היא שנאה אותי וחשבה שאני בכלל לא רוצה כלום מהחיים... והייתה גם אדלה שבמובן כלשהו גם אחת מהמורות הטובות שלי... כי חוץ מהעובדה שהיא מלמדת ממש טוב היא גם כל הזמן דאגה לתחת שלי... ועדיין דואגת. מי הכי גרוע ולמה? שטראוס <היסטוריה>. שיחזור ל-psihushka. לפחות הוא יצא לפנסיה מוקדמת.. האם הכיתה שלך הייתה מגובשת? חה חה... חחחחחחחחחחחחחח.. ממש
איך עברה תקופת הבגרויות? מה הציפיות? סתם חרא. האם יהיו הבדלים גדולים בין המגננים לבגרות? אם כן, באילו מקצועות ולמה? נו מה אני יודעת מה יהיה בעתיד? האם מצאת כבר עבודה לחופש? בערך. האם הכנתם שעורי בית? באיזו תדירות? באילו מקצועות כן ובאילו לא? את הפעמים בהן הכנסתי שיעורי בית אפשר לספור על יד אחת.. האם למדתם למבחנים? בערך.. מה הציון הכי גבוה (במבחן)? 100.. יצא לי בפוקס מה הכי נמוך (תרשמו תירוצים..)? אני לא בטוחה... או שזה היה 0 או שזה היה 3.... לפני בית הספר- מה השעה הכי מאורחת שהתחלתם? מה הכי מוקדמת? אני לא כלכך זוכרת.. מה נהגת לאכול בבוקר ולמה (אם בכלל)? מה לשתות? כלום. האם לקחת אוכל לביצפר? איזה ולמה? לא מה השעה הכי מאוחרת שסיימתם? מה הכי מוקדמת? 2:15 הכי מאוחר 11:25 הכי מוקדם. מאילו מקצועות הברזתם וכמה (אם בכלל)? חחחח נו באמתת... מה אני זוכרת? האם היו תקלים מיוחדים עם מורים/מנהלים? טיול שנתי.... תפסו אותנו עם בירה... בעעע איזה סיפור עשו מזה.. מה הדבר הכי מוזר שמורה עשתה השנה? לא זוכרת. בר הכי מוזר שאמרתם/עשיתם השנה? חחחחחחחחח היו הרבה.. מה תזכרו מהשנה החולפת? זה אישי
האם גם אתם רוצים שהביצפר שלכם ישרף הקיץ? גם ככה סוגרים אותו בעוד שנתיים =] מחברות- האם יש? האם יש משהו מיוחד במחברות שלכם? נו מה אמור להיות? נייר טואלט? הייתי אמורה לכתוב על משו.... ומה מיוחד כבר יכול להיות בהן חוץ מההתכתבויות עם לינה? ספרים- האם דאגתם להשאיר מזכרת לשנים הבאות בספריםש שלכם?.. נו קשטתי קצת את הכריכה... מה הספר שאתם הכי שונאים? ומה הכי אוהבים? למה? אינלי כאלה. כנ"ל מחברת - כנ"ל.. באילו כלי כתיבה כתבתם כל השנה? נו כל מני עטים.... מה מקצוע אהוב? מה שנוא? למה? אהוב- ביולוגיה... שנוא - כנראה ספרות תנ"ך וכדומה...

למעלה