סקר

shelly egan

New member
קבלו את המועדפים שלי ../images/Emo8.gif:

1. מאריה 2. אף אחת. 2. לשתיהן יש שירים יפים, ואני מעריכה את שתיהן באותה המידה. 4. אף אחת משתיהן. 5. ווסט. אין וויכוח בכלל. (-כן, גם אני מפורום ווסטלייף *גאה*) 6. אבריל, ברור שאבריל! 7. שניהם לא משו... 8. אלאניס. 9. אף אחת משתי הלהקות. 10. מל סי 11. רונאן, בלי שום ספק!!!

MiSs DiNaMiTt

New member
שליייייייייייייי!!

1) מאריה קארי. 2) קיילי. 3) בריטני ספירס!!! 4) שאקירה! 5) ווסטלייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6) אבריל לאבין!! 7) ניק קרטר. 8) שריל קרו. 9) אנסינק!! 10) מל סי 11) רואנן קיטניג

GlitterKitten

New member
שליייייי ../images/Emo3.gif

הודעה בפורום ערוץ MTV סקר מאת: •Dark Angel•ו 27/06/03 | 20:42 1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? וויטני ברור!!! 2. מדונה או קיילי? אמממ מדונה המלכה! 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כרסטינה איכות ווקאלית הרבה יורת טובה וגם הרבה יותר מדהימה!!! 4. שקירה או ג'ניפר לופז? ג'ניפר רולזזזזז 5. ווסטלייף או בלו? ווסטליף כמובן!!! חחחחחחח 6. אבריל לאבין או פינק? אברילללללל 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק?ניק 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אלאניס 9. אנסינק או בקסטריט בויז? בקסטריט
10. אמה בונטון או מל סי? אמממ מל סי חמודה 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס? רונאןןןןןן

Dani Ryan

New member
שלי

אני דווקא מפורום בלו
1.מאריה קארי או וויטני יוסטון? מראיה קארי. 2.מדונה או קיילי? קיילי 3.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?אמממ...שתיהן.. 4.שקירה או ג'ניפר לופז?ג'ניפר לופז 5.ווסטלייף או בלו? בלו ללא ספק. 6.אבריל לאבין או פינק? פינק 7.ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין 8.שריל קרו או אלאניס מוריסט? אף אחת... 9.אנסינק או בקסטריט בויז? בקסטריט בויז. 10.אמה בנטון או מל סי? מל סי 11.רונאן קיטינג או רובי וויליאמס? רובי וויליאמס

שלי!

כן כן גם אני מפורום ווסטלייף! ואני גאה בזה! 1.מאריה קארי 2.שתיהן 3. כריסטינה! כי היא לא שמה על אף אחד! 4.גניפר כאילו ברור! 5.ו-ו-ס-ט-ל-י-י-ף-!!!!!!!!!!!! כפרות עליהם מושלמים שלי! 6.פינק 7.גסטין 8. תאמת לא מכירה אותם אולי בשירים... 9. בקסטריט בויז... מה עם ]ייב מימלא כולם התפרקו..(אני חושבת...) 10.מלאני סי 11.רונאןןןןןן ברור!!!!!!!

Nof-Y

New member
הנה שלי:

1. מאריה קרי..... 2. מדונה... 3. אהממממממ קשה אבל בריטני 4. ג'יי לו 5.ו-ו-ס-ט-ל-י-י-ף!!!!!!!!!!!!! ברור........ :) 6. פינקקק 7. ניק קארטר.. 8. אלאניס מוריסט! 9. בקסטריט בויז 10. אמה 11. רונאן קייטינג !!! אירי מתוקייייייי

i love gina

New member
נראה לי היה צריך להוסיף שאלה 12.

12. שוגהבייבס או אטומיק קיטן? מה אתם אומרים?

נכון אחרי שעשיתי את זה

חשבתי למה לא שמתי גם אותם מחר אני ישים את המשך הסקר ובסוף נראה מי הזמר/ת או הלהקה אהובה על הפורום

Bad Girls 2003

New member
התשובות שלי!!!!

1. מראיה קראי 2.קיילי 3.כריסטינה אגילרה 4.ג'ניפר לופז 5.ווסטלייף השולטים!!!!!! 6.אבריל לבין 7.ג'סטין טימברליק 8.אלאניס מוריסט 9.אנסינק 10.מל אסי 11. רונאן קייטינג

BryNicky

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifאאאאאניייייי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? אמממ את מי אני הכי פחות שונאת אמממ אמממ אמממ מאריה 2. מדונה או קיילי? קיילי 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 4. שקירה או ג'ניפר לופז?ג'ני 5. ווסטלייף או בלו?ווסטלייףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. אבריל לאבין או פינק?אבריל רולזזזזזזז 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק?חחחחחח חברה שלי תהרוג אותי - ג'סטין 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט?אין לי מושגגגגגגג 9. אנסינק או בקסטריט בויז?חחחחח שוב - חברה שלי תהרוג אותי - אן סינק 10. אמה בונטון או מל סי?גררררר מלאני ירדה על ווסטלייף אז אממממ אמה 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס?רונאן ברור.... סטייל ווסטלייף

BryNicky

New member
ל- i love gina

אממממממממ את/ה בן או בת?! אוקיי נגיד שאת/ה בת.... את רואה ימיי חיינוווווווווווווו?!?!?!?! חשבתי שרק אני שקועה בתכנית המטומטמת והממכרת הזאת!!!! חחחחחחחחח נחמד למצוא אנשים כמוני.... אגב "תשוקות" את רואה?! - תעני במסרים בקשה
ו.... כן כן גמני מפורום ווסטלייף השולטטטטטטטטטט חחחחחחחחחחחחחח השטלתנו לכם על הסקר חחחחחחחחחחחחחח

אני אני אנייי

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? אמממ מאריה..
אבל אני לא מתה על אף אחת מהן.....
2. מדונה או קיילי? קיילי 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אמממ תלוי... את שתיהן אהבתי פעם יותר מאשר עכשיו.... אבל כרגע אני מעדיפה את כריסטינה....
4. שקירה או ג'ניפר לופז? ג'ניפר לופז 5. ווסטלייף או בלו? ווסטלייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. אבריל לאבין או פינק? פינק 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? אף אחד מהם.. פיכי! 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אני דיי שונאת את שתיהן....
9. אנסינק או בקסטריט בויז? אממממ בעיקרון אני שונאת את שתי הלהקות אבל לבקסטריט יש יותר שירים יפים...
10. אמה בונטון או מל סי? אמה בנטון 11. רונאן קיטינג או רובי וויליאמס? רונאן קיטינגגגגגג!!!!

little bry

New member
שיייייליייייי

חחחח... כן, כן, גם אני מפורום ווסטלייף (גאהההה) ווייי נתחיל: תוכן: 1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? 2. מדונה או קיילי? קילייי!!! 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה אגילרה הרבה יותר מוכשרת... 4. שקירה או ג'ניפר לופז? שאקירה... 5. ווסטלייף או בלו? ווסטלייייייייף!!!!!!!!! (דדדדדדההההההה) 6. אבריל לאבין או פינק? אוריל 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט... 9. אנסינק או בקסטריט בויז. אנסין אמה בונטון או מל סי? מל סי 11. רונאן קיטינג או רובי וויליאמס? רונאן קיטינגגגגגג!!!!

neta 7

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

1. מאריה קארי 2. מדונה 3. כריסטינה אגילרה 4. שאקירה 5. בלו 6. פינק 7. ג'סטין 8. אף אחת 9. אנסינק 10. מל סי 11. אף אחד

DanielT17

New member
ME ME ME

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? תיקו 2. מדונה או קיילי? מדונה 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני.. כריסטינה מעיקה 4. שקירה או ג'ניפר לופז? ג'ניפר לופז 5. ווסטלייף או בלו? בלו.. רק כי אני שונא את ווסטלייף 6. אבריל לאבין או פינק? נאלץ לבחור בפינק 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אלאניס לוקחת בהפוכה 9. אנסינק או בקסטריט בויז? הממ.. תיקו 10. אמה בנטון או מל סי? מל סי 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס? רובי וויליאמס

ShaNicky Girl

New member
אאאנננייי../images/Emo70.gif

1.מאריה קארי 2.קיילי 3.כריסטינה אגילרה 4.ג'ניפר לופז 5.ווסטלייףףףףףףףףףף
6.אבריל 7.ג'סטין טימברלייק
8.שריל קרו 9.אנסינק 10.מל סי 11.רונאן קיטינגגג

שניש

New member
עוד סקר../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

מאריה קארי
מדונה
כריסטינה