סקר

Human Nature

New member
|טל| †

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? שתיהן משעממות, אבל אם כבר- וויטני. 2. מדונה או קיילי? מדונה. 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה. 4. שקירה או ג'ניפר לופז?
5. ווסטלייף או בלו? עדיף לסבול את בלו. 6. אבריל לאבין או פינק? פינק. איך בכלל כותבים את השם שלהן ביחד?! 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין טימברלייק. 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט, למרות שגם לשריל יש משהו
9. אנסינק או בקסטריט בויז? אממ.. אנסינק, אני מניח. 10. אמה בונטון או מל סי? מל סי. 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס? רובי וויליאמס.

yehudit b

New member
התשובות שלי:

1. מריה קארי 2. מדונה 3. לא יודעת. נגיד שבריטני 4. אף אחת מהן 5. ווסטלייף. ברור כשמש בצהרים!!!!!!!!!! 6. אבריל לאבין!!!! 7. נראה לי שג'סטין יותר מוכשר. 8. לא יודעת 9. בקסטריט בויז 10. מל סי 11. רונאן קיטינג

התשובות שליייייייי

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון? מאריה קארי 2. מדונה או קיילי? קיילי 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה 4. שקירה או ג'ניפר לופז? לא אוהבת את שתיהן.... 5. ווסטלייף או בלו? ווסטלייף!!!!!!!!!
6. אבריל לאבין או פינק? פינק 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק? ניק קרטר 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט? אלאניס מוריסט 9. אנסינק או בקסטריט בויז? אן סינק 10. אמה בונטון או מל סי? אמה בנטון 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס? רונאן קיטינג

Art Freak

New member
sorry על ההתפרצות הפתאומית לפורום

אבל הייתי חייבת להגיב....
1.מאריה קארי 2. קיילי 3.כריסטינה אגילרה 4. ג'ניפר לופז 5. ווסטלייף (ברורררר) 6.אבריל 7.ג'סטין טימברלייק 8.אלניס מוריסט 9. אנסינק 10. מל סי 11. רונאן קיטינג

Shir Life

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifשלי../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

1. מראיה קארי 2. אאאא... שתיהן אותו הדבר בשבילי 3. כריסטינה 4. שאקירהה! 5. ווסטלייף 6. פינק 7. ניק 8. ראה 2 LOL 9. בקסטריט 10. ראה 2 ו-8 LOL 11. רובי!

RenanaD

New member
תשובה לסקר

1. וויטני יוסטון. 2. אף אחת... לא אוהבת. 3. כריסטינה, ברור!! שתיהן מתלבשות כמו ז****, אבל לפחות כריסטינה מודה בזה ולא מסתתרת מאחורי תדמית של "בתולה". חחח... 4. שאקירה. נמאסה ג'ניפר, לא?! 5. ווסטלייף, ברור!! כנ"ל-נמאסו בלו... 6. אבריל רולזזזז!!! 7. אף אחד. לא סובלת את שניהם. 8. אלאניס. מי מכיר בכלל שירים של שריל? אולי שיר אחד!! 9. אף אחד. אוהבת שירים מפה ומשם. 10. אף אחת. לא אוהבת בכלל. 11. רונאן. לאחותי יש את הדיסק והוא ממש נחמד... רובי סתם סנוב, מדברים ששמעתי.

שלייייייייייייייי

1. מאריה קארי או וויטני יוסטון?מאריה קארי! 2. מדונה או קיילי?קיילי! 3. בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה 4. שקירה או ג'ניפר לופז?שתיהן.. 5. ווסטלייף או בלו?ווסטלייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! 6. אבריל לאבין או פינק?שתיהןןן! 7. ניק קארטר או ג'סטין טימברלייק?ג'סטיןןןןןןןן 8. שריל קרו או אלאניס מוריסט?אף אחת.. 9. אנסינק או בקסטריט בויז?אנסינקקקקקקקקקק 10. אמה בונטון או מל סי?מל סי! 11. רונאן קייטינג או רובי וויליאמס?רונאןןןןןן

i love gina

New member
מאיפה באמת?

ואגב- אהלן art freak! אני רואה שיש פה עכשיו 2 מאופרות סבון....

yanivtr

New member
מפורום ווסטלייף ../images/Emo6.gif

הם פירסמו הודעה שיש סקר, וקצת אנשים הצביעו לווסטלייף... אז הם באו
בכל מקרה- ברוכים הבאים

Art Freak

New member
i love gina!! הייי

באתי רק להצביע ללהקתי האהובה והמוכשרת-וכן.. אני (גם) מפורום ווסטלייף!

*מתפרצת לפורום* *גונבת ת'סקר*

1. וויטני, למרות שהיא עושה שטויות עם הבעל המפגר שלה! 2. מדונה, משהו מפריע לי עם קיילי! 3. כריסטינה, היא נראית יותר כנה מבריטני!!!!! 4. אף אחת.... 5. ווסטלייף!!!!!!!! 6. אבריל 7. ניק 8. לא מכירה את שתי המסריחות האלה.. אבל נראה לי שאלאניס 9. BSB 4 ever!!!! (אני אוהבת את בקסטריט מגיל 9) 10. אמה 11. רונאן

למעלה