EVER EDEN 4

elenwee

New member
סטפני כזאת שרלילה...

היא הראתה לדייב את הציצי שלה, במקומה הייתי מעדיפה לא לאפר אותו בכלל... דייב הוא בכלל בחור גועלי וליז הייתה צריכה לבחור בריאן ולא בו. איזה מזל שקאסי חוזרת והיא הולכת לכסח את מאט הדפוק!!!
איזה כיף שגם כולם חוזרים ומייקל יעזור לקאסי לבצע את נקמתה....

7ימ1ש

New member
גם ריאן וגם דייב דפוקים ../images/Emo4.gif../images/Emo57.gif

אבל אם כבר לחור בינהם גם אני הייתי בוחרת בשמחה בריאן שילך אני פשוט לא סובלת אותו
חוץ מזה שכל הכבוד לו על מה שהוא אמר לסטפני

SweeT DeveL

New member
ריאן סתם דפוק אוכל חרקים! אני כבר

מעדיפה את דייב (שגם לו לא חסר..)

עדן לנצח- הפרק של יום שני|כוכב|

אני רוצה שמאט יעוף כבר! הוא מעלה לי את הפיוז! אני לא מבינה את זה יומיים עברו מאז שקאסי עפה והוא כבר הולך לסטפני, לפחות שהיה מחכה מספר ימים.. אין לו כבוד אפילו?! אני רוצה שקאסי תבוא ותפקח סוף סוף את העיניים ושתראה שמאט סתם מנצל אותה! וכמו שלורה מפגישת מחזור 2 אמרה "this meens warrr!!!" (חחחח נסחפתי) מקווה שקאסי תראה למאט מזה! ליז וקלאודיה

למי שלא הבין

בפרק של היום,קאסי מגיעה רק בסוף,ואולי היא רק תגיד משהו למאט. בפרק הבא,כל מי שהודח חוזר,ואז מתחילות הצעקות. ליז מלכה??? זה שהיא עצבנה את מאט,זה לא ממש טוב,כי כולכם יודעים שכשהוא ירצה להעיף אותה,הוא יוכל.
למי שרוצה לדעת,מה יהיה כשקאסי תחזור. בפרק של יום רביעי,היא תתפוס את מאט עם סטאפני,בדיוק כמו שליז תפסה אותו.

ליז המלכההה מאט המכה קלאודיה בהצלכה

יש שלושה אנשים ששנאתי בעדן: ג'ורדן (ברוך ה' הדרדס כבר עזב..) ריאן(חחח אילך שמחתי אתמול הקופיף הקטן עף איי איי כמה רעש הוא עושה יחסית לחדש ודייב עדיף על פניו ללא ספק...) ומאטטטטט השפנפן הזה תקוע לי כמו עצם בגרון אני כבר רוצה לראות אותו עף עףףףףףף למה העדיפו אותו על פני ברוק למה?? תעיפו אותו כבר מעדן נמאס אני כל כך שונא אותו נראה לי שבאותה כמות שנאה שהיתה לי נגד שיאן (מצטער שנאלצתי להזכיר את שמה של הדביל וומן אחרי שהיא עזבה ולגרום לכם סבל רב..) הוא כל כך זבל של בנאדם......."קאסי בטוח תיתן לי את הכרטיס חסינות ואז.. להפתעת כולם.. אני יגרש אותה מעדן".. בעעע דיי אולד ביצ' !!! סה''כ לא מבין מה קאסי וסטפני מוצאות בקופיף הזה... ולמרות שמעולם לא אהבתי את ליז יותר מידי.. אני חייב להסכים: בפרק הזה .. ליז יצאה מלכההההההההההההההההההההההההה מלכהההה היא היחידה שהיה לה את האומץ להכנס ולצעוק על ה""""""מלך"""""" (אם אין מספיק מרכאות תגידו לי אני יעשה הודעת מרכאות כי אין פה מספיק מרכאות שיתארו את המירכוא שאומרים על מאט מלך בעע..) ליז אני חולה עליך ומקווה שתנצחי!! את או קלאודיה!! ובבקשה בבקשה ליז.. בבקשה תורידי את מאט מהמקום הגבוה שהוא חושב שהוא.. תגידו עכשיו שליז ומאט רבו אתם חושבים שקלאודיה תלך עם ליז ולא עם (שר)מאט נכון????? אין מצב שהיא תנטוש את ליז.. נכון?!?!? קיצר מחכה כבר לפרק של היום.. אה דרך אגב מי שלא יודע- יום חמישי הפרק האחרון של עדן לנצח!!!!!!!!!!

SweeT DeveL

New member
כמעט כולם שנאו את ליז בהתחלה

(לא אני!!) היו כאלה שקראו לה נחש,שטן,ענארף ועכשיו כולם אומרים שהיא מלכה(שזה נכון
) וכו'.. אני אמרתי מהתחלה שהיא מלכה ושאני מתה עליה, חוץ מפעם אחת כשהאקס שלה *&^^% בא לבקר והיא לא שמה על דיוויד
!!

IDOffryn

New member
מישהו יכול להסביר לי..

איך העיפו את קאסי?? והכסף שלה נשאר אצלה או שהיא נאלצה להביא אותה למישהו אחר? וברוק בסוף הצליחה לשמור על הכסף שלה? או שהיא עפה היא נאלצה לחלק את הכסף?

7ימ1ש

New member
אז ככה: ../images/Emo57.gif

העיפו את קאסי בטקס גירוש אבל היא לא נתנה את הכסף אלא היא הפקידה אותו 107 אלף והלכה עם כל הסכום בעצם 109 כי נתנו לה עוד 4 אלף והיא לקחה 2 ו2 שמה בתיבה של ה200 אלף וברוק לא זכתה להפקיד את כספה כי היא גורשה ואת החצי היא נתנה לקאסי

7ימ1ש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo57.gif

אני שונאת שמאט וואלס חושבים שהם מלכים למה מי הם לעזאזל אני מקווה שאף אחד מהם לא יזכה בסוף
חוץ מזה סטפני ה**** הייתי רוצה שיגרשו אותה למה ריאן נתן לה את הפתק!!!
ההעדפות שלי: ליז וקלאודיה שיישארו
שונה סטפני מאט וואלאס ודייב שיילכו

אבל הם באמת המלכים

בעדן. אפילו אדם,שכולכם פה אוהבים,הודה בפני מאט,שהוא שמח שהוא החבר של שני המלכים בעדן. ליז,חוץ מזה שהיא הפריעה למאט וסטפאני אתמול,לא ממש הראתה למאט כמו שאתם אומרים.אתם חושבים שזה מזיז לו,מה שליז עשתה?ישר אחרי זה הוא יחזור עם סטפאני למיטה.ומה אתם חושבים שקאסי כבר יכולה לעשות למאט? הוא לא שם "ז" עליה. ולא הבנתי,איך יש רק זוכה אחד,הרי יש עוד 3 פרקים,וצריך להעיף הרבה אנשים.

אולי קאסי לא יכולה לעשות הרבה

אבל ניבין כן
שכחת כבר איך הוא בלע כול שניה את הרוק שניבין קרעה אותו בטקס הגירוש

מי קרע את מאט?

ניבין המפגרת הזאת? היא רק עשתה צחוק מעצמה,באותו טקס גירוש. מאט עמד בשקט,צחק לעצמו בלב,ובסוף ייבש אותה שאמר לה:"טוב לכי כבר,אף אחד לא רוצה אותך פה".

איזה פרק יפהה

אוי מאט כול כך מעצבן צריך לתת לו
בראש
וסטפני ממש אבל ממש זונה היא קופצת ממיטה למיטה, והכי הגעיל אותי היה הקטע שבתמורה לזה שהיא תאפר את דייב היא תראה לו את השד אוי היא מגעילה אותי ברמות קשות
אתמול ליז יצאהה מלכהההההההההה
איך היא הכניסה למאט ולסטפני
ומה מאט חש שהוא המלך
הוא סתם אידיוט שנראה כמו הצרות של כולנו.. אני לא מבינה איך הוא תופס מעצמו בכלל אין לו מה לתפוס מעצמו , מילא היה אדם אז הייתי מבינה אבלללל שיסתכל על עצמו במראה(טוב עדיף שלא למה היא תשבר
). ואיזה כיף שקאסי חוזרתתתת אוי הולך להיות כול כך יפה

יש לי כמה שאלות בקשר לעדן לנצח

1. מי העיף את מייקל? 2.זה נכון שמייקל היה דלוק על ברוק? 3.ומי החזיר את שונה?

יש לי כמה תשובות...

אחרי שכריס נכנס לעדן וביקש להחזיר את ג'ורדן ניתנה להם הזכות להעיף אחד מהאורחים בעדן.. מייקל ביקש מד'ורדן שיעיף אותו ושהוא רוצה לפרוש ובתמורה הוא יביא לו חצי מהכסף שלו.. ג'ורדן התלהב , לא עניין אותו מה שכריס חושב, והעיף את מייקל.. מיותר לציין שמייקל שם עליו ז והביא חצי מהכסף לקאסי... אמממ אני לא יודע אם מייקל היה דלוק על ברוק יכול להיות שכן לניבין הוא אמר ביום פינוק שהוא קיבל שהוא הכי נמשך לברוק בעדן יכול להיות שהוא היה דלוק עליה אחרי שלמישל התפוצץ החזה (בעע..) והיא הייתה חייבת לעזוב את עדן היה לה את האפשרות להחזיר אורח קודם לעדן.. היא בחרה בשונה אבל נראה לי שהיא אמרה אני ידאג להביא מישהי לעדן שתעשה את הצרות.. ולא אני ידאג להביא מישהי לעדן שתהיה שפוטה של ואלאס.. איי איי איי פעם שונה היתה יותר נורמלית..

לגבי מישל זה נכון או סתם בדיחה?

כי לא ראיתי את הפרקים ההם ? חחח, אני בטח נשמעת טיפשה

למעלה