EVER EDEN 4

../images/Emo175.gifEVER EDEN 4../images/Emo176.gif

המממ הפרק הזה לא היה משעמם.... נוט! חרא פרק... וזה דיי היה ברור שקאסי תחזור

למה..?

דווקא היה פרק סביר נוטה לנחמד... אני כ"כ שמחה שקאסי חוזרת... התגעגעתי
מעניין מה יהיה מחר!

maya567

New member
דווקא היה פרק מעולה

כל הקטע הזה עם מאט וסטפני פשוט גדול. מעניין מה יקרה כשקאסי תחזור.

אווי מאי פאקינג גאאאד!

לייייז שולטת!!!
אין אין היא פשוט מלכה!! אים עליה! סופסוף מישהו הראה למאט הדפוק הזה!! שונא אותו. את וואלאס אני גם מתעב בדם!! לגבי סטפני: מה קורה איתך חמודה?! את ממש ממש (ממש) יפה! למה את חייבת להשתרלל עם כל אחד?! לא חבל?! זה היה די ברור שאו דייב או ריאן יגורשו! וחחח קאסי חוזרת מחר! אני ממש רוצה שהיא תראה למאט הזה מה זה! סה"כ פרק מדהים!

maya567

New member
בתכלס, מה כבר קאסי יכולה לעשות למאט

חלק נכבד מהכסף שלו הוא כבר עשה. את הכסף שלה הוא כבר לא יכול להשיג. לא נראה לי שתהיה לזה השפעה גדולה יותר, חוץ מעלייה ברמת הצעקות והבכיות בעדן.

SweeT DeveL

New member
טוב סטפני לא מלכת היופי...קלאודיה ו

ליז הרבה יותר יפות ממנה!! יייייששש ריאן עזב!! לא אהבתי אותו סתם דפוק אוכל חרקים
וואיי אני מתה לראות מה יהיה מחר!!! מגיע למאט איך שליז התפרצה עליו! אין עליה ליז ה-
איזה ^&%$# סטפני!! היא מתחילה עם מאט למרות שהיא יודעת שרק לפני יומיים קאסי עזבה!! למה!? למה לך!? היא מתחילה עם כל מה שזז!! מזה!? אשכרה *&^%^ עכשיו שונה צריכה להיזהר מפניה
אני מתה לראות מה יקרה שקאסי תבוא! אני מקווה שהיא תגיד לליז תודה! ואם היא תגיד לה משהו אחר משהו בכיוון השלילי לליז אני אהרוג אותה
-זה לא נראה כמו בוקס-אבל זה מה שאני אעשה לה! איזו חמודה קלאודיה!! אני מתה עליה!!

7ימ1ש

New member
נכון ליז באמת יותר יפה ../images/Emo57.gif

וגם סטפני יש לה פרצוף דפוק היא גם לא כל כך יפה....

MaNcHi 135

New member
איזה פרק שווה!!!!!!

איזה כיף שקאסי חוזרת!!! וזאת אני או שגם רות הייתה המומה??? כי הראו אותה כזה עם פה פעור... ואני מצדיעה לליז על מה שהיא אמרה למאט!! והכי עיצבן אותי שהוא כל הזמן קרא לה זונה!! סליחה?! היא זונה?! הבן אדם היחידי שהיא הייתה איתו בעדן היה דייויד וגם היא לא עשתה איתו כלום חוץ ממיזמוזים! אולי זאת שהיית איתה זונה! סטפאני! חוצפנית! עלאק "ליז לפני 10 היית חברה שלי!" יופי...גם לפני יומיים את היית חברה של קאסי אבל זה מנע ממך להתחרמן עם חבר שלה? נוט! "אנחנו לא שינו סקס רק התנשקנו...זה לא אומר שאנחנו הולכים לעשות סקס" אה...סליחה...לא ידעתי שלהתנשק עם מישיה אחרת שזאת לא חברה שלך זאת לא בגידה.... ועלאק מאט "אני הולך לגרש אותך ליז!" סליחה?! מי המליך אותך בעדן?? חש נסיך! שירד מהר מהכיסא מלכות הזה שהוא עלה עליו ודחוף!!! פרק הבא קאסי באה והיא כ-ו-ע-ס-ת!! הלוואי שתראה לו מזה! אבל לפי איך שזה ניראה מאט יגיד לה כמה מילים יפות כמו "לא רציתי להתנשק איתה...זה בגלל שהייתי בודד בגלל שאת לא פה...ותמיד דימיינתי שזאת את" והיא ישר תסלח לו...

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחח כן...תירוץ של גבר...

עלוב...אבל יש נשים שמאמינות לזה...

SweeT DeveL

New member
חחחחחח קרעת אותי מצחוק!! אבל יש

סיכוי שאת צודקת שהוא יביא לה משפט עלוב כמו זה שאת אמרת(חחח
) והיא תאמין לו!!

יאווווווו !!

אין אין פשוטטט איןןן !!!!! ליז יצא פשוט מלכהההה !!! הפרק הזה ליז פשוט יצאה מלכה
היא מלכה ! פשוט ככה ! טוב שהיא אמרה למאט כמה דברים.. שלא יחשוב שהוא ה"מלך" שובניסט אידיוט רודף בצע !!!
יאוו אדם היה מזה חמודדדד כשהוא צחק היום !! קאסי תחזור
חח ראיתם את הפרצוף של מאט ?! אני כן !! וזה היה קורע איך שהיה לו מבט של פחד כאילו עבר לו בראש "וואט דה פאק?!? מה היא עושה פה?!" חחחחחחחח יאו נקרעתיי ושוב אני יגיד ליז יצאה פשוט מלכה
מושלמת שכמותה
היא משחקת את המשחק הכי בחוכמה !! היה פרק טוב.. חכו לפרקים הבאים.. הם גם מאוד טובים

למעלה