שלום לכולם..

../images/Emo175.gifשלום לכולם..

הגעתי לפורום שלכם דרך קישור בפורום אחר,ובגלל שאני בן אדם פליסופי ומאין,אני החלטתי להישאר איתכם..אני מקווה להשתלב פה יפה! ואני..בכל זאת..לא לבוא ככה,בידיים ריקות,אספר לכם על משהו שקרה לי שממש בכיתי בגללו..זה ממש הבהיל אותי..צירופי מקרים מפחידים ממש..אולי יש לכם פירוש? אני זוכרת,שזה היה במהלך סוף שנת הלימודים,ממש,לפני כמה חודשים..חברות באו אליי ואני אליהן,וגם יש לי מין גיחות לילה קטנות לביסקוויט/קולה..ויש לי חברה,ממש טובה,חברת נפש-שהיא ממש אוהבת תמונה ענקית שיש לי בסלון(נכון,יש הרבה דברים שלא קשורים אחד לשני.פשוט,תמשיכו לקרוא.) ואני ממש בן אדם לחוץ,אז אני מסתכלת הרבה בשעון..ואני פשוט..הציק לי איזה דבר קטן,חמישה ימים שלמים,הסתכלתי בשעון בשעות הצהריים-השעה- 1:11 דקות.בדיוק.ובלילות,ב"גיחות" שלי,קמתי,ויש לי שעון במערכת סטריאו והוא שעון דיגיטלי..ושוב,בלילה, 1:11..אני,בהתחלה,לא ייחסתי לזה חשיבות,ממש לא.. ויום אחרי הגיחה הלילית השלישית(אני זוכרת כאילו זה היה אתמול)אני..אני הולכת לשתות,והפעם כבר לא הסתכלתי בשעון.החתולה שלי ישבה על אחת הספות(ביום היא ישנה ובלילה עושה ריצות.מוזרה)הסתכלה לכיוון תמונה ענקית שיש לי בסלון,וברחה.ואני בטוחה שזו היא,היא לבנה והיא ממש בולטת..ראיתי את העיניים שלה זוהרות(זה קורה לחתולים כמעט תמיד),היא הסתכלה על התמונה,ופשוט-ברחה.ואז אני הסתכלתי על התמונה,והייתי יכולה להישבע שהיא זזה..הייתה לי צמרמורת וברחתי לחדר שלי! והתחלתי לבכות.סתם,ככה.ואז,אני מסתכלת בשעון-1:11..אלוהים..ויום אח"כ-החברה שלי שהזכרתי קודם סיפרה לי שההורים שלה רבו ושהיא בכתה כל הלילה..וזה כל הזמן,ישב לי ככה,בלב,בראש,בבטן.. אני אחמש לקבל פירושים שלכם לעניין..אני לא ממש הצלחתי לפענח את זה..

pigdfqq

New member
הפירוש שלי ../images/Emo13.gif

השעון שלך פשוט תקוע על 1:11

אליחי

New member
../images/Emo36.gif

לפי דעתי כדאי לך לבדוק אם המספר 1 מופיע בעוד תחומים בחיים שלך... תנסי לסכום שמות, מספרים ותאריכים שלך ושל החברה, אולי תגלי משהו מעניין...

לדעתי... להחליף סוללות בשעונים =)

סתם.. אמ... גם לי זה היה פעם .. תמיד הייתי מסתכלת על השעון ב1:15.. צהריים ולילה..אבל... פשוט מתישהו הפסקתי לחשוב על זה... וזה הפסיק בקשר לתמונה... אין לי מושג... יכול להיות שסתם חשבת שהיא זזה...לפעמים אם מתעמקים במשהו... דברים יכולים להראות כאילו הם זזים... בכל מקרה אל תתפסי אותי המילה... לא יודעת =\ בקיצור...יהיה טוב
יום טוב לכולם

Flame

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

שמעתי על העיניין שאת מתארת
.. אני לא זוכרת בדיוק לצערי הרב, זה היה לפני בערך חצי שנה
כלומר, שנוטים להסתכל על השעון בדיוק כאשר הספרות נמצאות על המספרים 11:11 או 1:11 וכו'...
אין לך מה לדאוג, זה קורה להרבה אנשים...ולאו דווקא בגלל שהשעון מקולקל
...כלומר, זה עוד קשר לשינוי הגלובאלי שמתרחש בזמנים אלו
. אל תדאגי!

מ א י.

New member
יש פורום יותר מתאים ל1:11...

תשאלי את השאלה בפורום תקשור התחברות וריפוי שם יהיה להם מה לומר לך על 1:11 , מדברים על זה בהקשר רוחני מסויים , משהו שקשור להאצה אנרגטית אבל יכול להיות שאני טועה , אגב אשמח לשמוע את התשובה...

Nizzan Cohen

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

... המממממממ.... "דיעה" אין לי בנושא הסיפור. אבל זכור לי אדם אחר שאמר פה לא מזמן שבכל פעם שהוא מיסתכל בשעון - הדקות והשעות אותו דבר... כמו 1.11 או 3.33 או 2.22 וכאלה..... מעניין.

I am a freak

New member
דעתי בנושא

בקשר לשעון-
כדי לך לקחת יוזמה. כל העיניין של החברה שלך ושל התמונה- כנראה יש יותר משאפשר לראות בעין. עד כמה שאני הבנתי מהסיטואציה- את צריכה לבדוק בעצמך- "כי ממך תבוא היישועה".
בקשר לתמונה-
אם תוכלי להעלות ציור של איך היא נראית, או צילום- או אפילו סתם לתאר לנו מה מצוייר בה- זה יכול מאוד לעזור. חוץ מזה, תנסי לברר מאיפה היא הגיעה, רק היסטורי ודברים כאלה- אל תופתעי אם תגלי שהתמונה מקשרת בין המשפחות (שלך ושל חברתך) בהצלחה
, הפריק.

למעלה