שלום לכולם

צנים

New member
../images/Emo175.gifשלום לכולם

אני חדשה בענייני האייפוד ויש לי כמה שאלות בסיסיות- 1.יש דרך כלשהי לחבר אייפוד לרמקולים של מערכת ? כרגע חיברתי לרמקולים דיי גרועים וזה נשמע דיי רע,,אפשר לקנות איפשהו חיבור "בננה" שמתחבר לאייפוד? או שאי אפשר לרקוד לצלילי האייפוד החדש ? :) 2. יש אפשרות לשמוע באייפוד ולעשות שיכבה את עצמו אחרי כמה זמן? תודה רבה לכולם ושבוע טוב

Under the GUN

New member
כן כן

כל חיבור אוזניות רגיל מתחבר ליציאת אוזניות של האייפוד בהנחה שזה אייפוד רגיל ולא טאצ', כנסי לextras, שם לclock, ושם תיכנסי לשעון כלשהו (לא באמת משנה איזה) ותעשי sleep time, ותבחרי אחרי כמה זמן שהוא יתכבה

צנים

New member
תודה רבה על התשובות..עוד שאלה

ענית שכל חיבור אוזניות מתחבר, השאלה שלי לגבי רמקולים של מערכת סטריאו. ובכלל למה אני יכולה לחבר את האייפוד כדי לשמוע באיכות הכי טובה? שוב המון תודה

uriler

New member
השאלה היא איזה כניסה יש במערכת.

יש מערכות בהן יש חיבור mic - ואז החיבור זהה לזה של האוזניות (צריך כבל עם חיבור אוזניות בשני הצדדים). במערכות אחרות יש חיבור Line In בחלק האחורי, המפוצל לכניסות אדום / לבן - ואז צריך כבל שבצידו האחד חיבור אוזניות ובצידו השני החיבורים האלו (נקראים RCA). כבל PL (חיבור אוזניות) -->2xRCA ייתן איכות סבירה בהחלט עם מערכת סטריאו ביתית. כמובן, ככל שמשקיעים יותר אפשר לעלות - אבל, זה גם תלוי באיכות הקבצים על האייפוד (אם מדובר בקבצי MP3 באיכות של 128 - אין טעם להשקיע יותר מדי).

למעלה