שאלון!!

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif שאלון!!

והשאלון:
מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:
מישהו שממש לא:
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?
ולאן תירצו לטוס איתו?
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?
מקום הדייט המושלם בישבילך:
והכי לא:
מה השם 'משה' מזכיר לך?
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:

light angel

New member
האאאא...

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: עדי. מישהו שממש לא: אבא :-\ הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: המורה שלי לפיזיקה
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? אחותי, סביר להניח. אם השאלה ריאלית. ולאן תירצו לטוס איתו? תאילנד נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? צורב, נכון לעכשיו. מקום הדייט המושלם בישבילך: טיול בחיק הטבע והכי לא: מסיבה
איזה רעש, בלאגן ומהומה יש שם! המקום האחרון עלי אדמות להכיר מישהו ברצינות. מה השם 'משה' מזכיר לך? בעל קיוסק שעיר. אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? בשביל מה להשיג חתימה? מה אני אעשה איתה כבר? אז תהיה לי פיסת נייר שמשורבט עליה משהו לא ברור בכתב יד ממהר. ייפי. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? קצת פאסה, אבל חמוד. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: לדבר בכנות.

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה!!

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: מלא חברות שלי
מישהו שממש לא: את הבניין של הקייצת
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: ?! נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את החברות הכי קרובות
ולאן תירצו לטוס איתו? להולנדדד
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? אוכל.. אני רעבה עכשיו מקום הדייט המושלם בישבילך: מה זה השאלות האלה?!!?! והכי לא: -- מה השם 'משה' מזכיר לך? השכן שלי.. לא קוראים לו מושה.. אבל זה מתאים לו..
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אני גם ינסה לקבל חתימה
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? זאת לא מסורת?
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: אין לי מושג..

מיקמיק 1

New member
ייאללה גם אני עונה

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: את חברה שלי מהכיתה.. מישהו שממש לא:את הילדה שאני הכי שונאתת! הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:איזה אחד נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את אמא שלי ולאן תירצו לטוס איתו? ללונדון או ניו- יורק נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? מחשב נייד מקום הדייט המושלם בישבילך:מסעדה והכי לא:על הדשא מה השם 'משה' מזכיר לך?את התנך וההיסטוריה אל ארץ ישראל.. אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??ינסה לקבל חתימה ולא אזוז מהמקום עד שיביאו לי חתימהה!! לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?אמ..תלוי למי מביאים את זה..! הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:להגיד מה שאתם חושבים בפנים.. ולא לשקר.

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:עומר
מישהו שממש לא:דניאל
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:המורה שלי
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?עומר
ולאן תירצו לטוס איתו?לא אכפת לי העיקר להיות איתו נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?פלאפון חדש/בגדים/גיטרה מקום הדייט המושלם בישבילך:בים בזריחה.. (לא בשקיעה!) והכי לא:בתחנת אוטובוס מה השם 'משה' מזכיר לך?לא יודעת לא מכירה אף משה
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??אני נדחפת ונדחפת עד כמה שאפשר.. מניסיון.. ברוב המקרים יצאתי מתה אבל עם חתימה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד מאוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:להגיד קודם כל את הדברים הטובים שיש להגיד ואז לעבור לדברים הפחות טובים.. להגיד את כל האמת ולא להאשים אותה בזה

אני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

והשאלון:
מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אממ.. נאממ.. @#$%^ וגם את בילי ג'ו
מישהו שממש לא: לא איכפת לי לפגוש אפחד.. אני במצב רוח טוב
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: ערס
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? ולאן תירצו לטוס איתו? את האמת
אולי את @#$%^ ולפריז.. רומנטי שם בלילה
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? דיסקים
מקום הדייט המושלם בישבילך: טיול על שפת הים
והכי לא: אם אוהבים את הבנאדם שיוצאים איתו זה לא ממש משנה..
מה השם 'משה' מזכיר לך? ג'וק שפעם מעכתי
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? רק ננסה
אני אכה, אנשך ואחבוט בכל מי שיעמוד בדרכי.. נאאממ.. בילי ג'ו היר איי קאם
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? טמבל
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: לדבר איתו על המצב.. או פשוט להשאיר לו הודעה במשיבון כשהוא לא בבית

../images/Emo110.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אממממממ.. יעזור שמות
מישהו שממש לא: אמממ.. בעע.. גם לע יעזור שמות נכון
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: חחחחחחחחחחח אמממ..
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם
סודדדדדדדדדדד
ולאן תירצו לטוס איתו
אממממממ..
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים
הההההההההרבההה חחחחחחח
מקום הדייט המושלם בישבילך: אממממ לוידעת
והכי לא: חחחח אממממ.. גם
מה השם 'משה' מזכיר לך
מישו מעצבן
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל
אממממ ננסה.. לא יזיק:)
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה
חמוד:)
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: להגיד תאמת

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: מור מישהו שממש לא: לין הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: דייטים?
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? סיגלגבר ולאן תירצו לטוס איתו? ארמ,. כל מקום בערך. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? חופשי שנתי. מקום הדייט המושלם בישבילך: בית. והכי לא: ארמ, מועדון. מה השם 'משה' מזכיר לך? את משה המכוער וה@!$$^*)( P:, וגם את המורה המהולל משה אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? כמובן שאגיד "חבל", כי יש לי כבר חתימות~! לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? פסה,. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: "אני סטרייטית","אני לסבית", "אני טובה מדי בשבילך"

פילפולה

New member
מי אמר אני ולא קיבל?*הצניעות*

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: את המוכר בגלידרייה הקרובה לביתי [שאין לי כח לצעוד אליה למרות שזה רק רבע שעה הליכה..].
מישהו שממש לא: כל אדם שלא נמצא בתוך הבית שלי.
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: בעקרון זה כל אדם שאין ביני לבינו קליק אבל אם נהיה ספציפיים אז אני מניחה שיגאל אמיר.
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?ולאן תירצו לטוס איתו?עם אבא שלי, לג'מייקה. פעם אני והוא ראינו פספורט בטלויזיה. זה היה עם אלי ומריאנו [פאק, איזה זיכרון..]. בכל מקרה הם היו באיזה מפל בג'מייקה ועל הריצפה היו מלא עלי שלכת וכשהם באו לדרוך על זה-העלים עפו. העלים לא היו עלים אלא פרפרים. מחזה מקסים. אני ואבא שלי נפעמנו.+ הוא כבר בן 52 ועוד לא היה בחו"ל.
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?לי ולחברה הכי טובה ערב "הכל כולל הכל" בסיטי טאואר.
מקום הדייט המושלם בישבילך: מסעדה או חנות ספרים. שתי האהבות בחיי.או לפחות ככה נדמה לי, לכל הבחורים המעוניינים-תפתיעו אותי. כמו כולן, גם אני אוהבת הפתעות..
והכי לא:כפר מימון?
מה השם 'משה' מזכיר לך? אבא?
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אני לא מאמינה בהערצה.. אז אני לא אבקש חתימה או משהו. סתם אשקיף מהצד ויהנה לראות אנשים עושים צחוק מעצמם [עד שימאס לי ואני אמשיך בשביל הלבנים הזהובות..].
לקנות נרות ליומולדת-חמוד או פסה?חמוד לנצח. וחוץ מזה חזרה לילדות לא הזיקה מעולם.
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: כשיהיה לי חבר ואני אפרד ממנו אני אודיע לאומה.

עונה..

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: טימי, החבר הכי טוב שלי מישהו שממש לא: סתם, איזו אחת (חשבתי שעברתי את כיתה ו', אבל מסתבר שלא..) הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: לא יודעת, צריכה לחשוב על זה.. נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? אמא שלי/החבר שלי/החבר הכי טוב שלי/אחד האחים שלי ולאן תירצו לטוס איתו? בטח לפיג'י, או אחד מהאיים הקאריביים/בהאמאס. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? כרטיס טיסה מקום הדייט המושלם בישבילך: לא יודעת, יש הרבה.. והכי לא: ..לא יודעת.. מה השם 'משה' מזכיר לך? "לדוד משה הייתה פרה.." אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל? ללהקות שאני אוהבת סביר להניח שאין חבורת מעריצות שצווחות, אז השאלה לא רלוונטית.. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חנני.. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: לדבר, להסביר

עונננה

שאלון!!ו mishmash2 16:39 | 29/07/05 והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אף אחד מישהו שממש לא: כולם הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אין מישהו ספציפי, אני לא מאלו של דייטים בכלל... נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? חבר שלי ולאן תירצו לטוס איתו? מקסיקו נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? גיטרה חשמלית מקום הדייט המושלם בישבילך: מממ והכי לא: ... מה השם 'משה' מזכיר לך? את חבר של אח שלי אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? רק אסתכל, חתימה לא תיתן לי משהו... לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד במידה וזאת מתנה משנית. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: לדבר, אבל לא בקטע של "זה לא אתה זה אני"

סינטטית

New member
תשובות ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: גפן
מישהו שממש לא: אותו, לא אזכיר את שמו :X הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: כנ"ל נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? גפן
ולאן תירצו לטוס איתו? כמה שיותר רחוק נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?חיים! סתם..הממ, בגדים, וכאלה מקום הדייט המושלם בישבילך:
והכי לא: המ מה השם 'משה' מזכיר לך? את משה
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??בטח שננסה! לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: פנים מול פנים.

oshriti123

New member
עונה|../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:אורי מישהו שממש לא:עדיף שאני לא אגיד
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:אבא שלי
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?את אח שלי
ולאן תירצו לטוס איתו? ארה"ב נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? MP3 מקום הדייט המושלם בישבילך:לא יודעת.. והכי לא: מה השם 'משה' מזכיר לך? את לא קיפודדדדדד אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אני אחכה אולי שכולם ילכו
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:פנים מול פנים

../images/Emo42.gifעונה..

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אממ.. מישהו כדי שלא יהיה לי משעמם.. מישהו שממש לא: אממ.. רונה? הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: יעקוב?? נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? חברה קרובה.. ולאן תירצו לטוס איתו? פריז
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? אממ.... הייתי חורשת ת'קניון ולא מפסיקה עד שהיה נשאר לי סך הכל שקל אחד ואז הייתי קונה לי מסטיק
מקום הדייט המושלם בישבילך: מסעדה והכי לא: מזבלה..
מה השם 'משה' מזכיר לך? משה רבינו.. אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? מה ז'תומרת ממשיכה ללכת??? מביאה חומר נפץ מפוצצת את כל הבנות מסביב ומבקשת חתימה
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: "לא הולך וזהו מה את/ה רוצה ממני???" סתאאם לא... מאיפה לי... כניראה פשוט זה לא הולך וזהו.. כה נפרדתי לפחות..

עונהההה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:הראל מויאל!
מישהו שממש לא:כמה מילדי הכיתה שלי...
הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:כמה מילדי הכיתה שלי...
נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?אמא!!!
ולאן תירצו לטוס איתו?איטליה.ככה לא יגידו שאני אוכלת יותר מדי פיצה ופסטה...חח
נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?הדיסק של מירי מסיקה, חומרי יצירה ואומנות, הייתי עושה מנוי ל"הוביתון"
(מישהו מכיר?) וכמובן-בגדייים!
מקום הדייט המושלם בישבילך:ים. מחכים לשקיעה וזה כל כך רומנטי....אוווווו
והכי לא:דיסקו.
מה השם 'משה' מזכיר לך?את השיר "משה אתה לא קיפוד, משה אתה לא קיפוד"
אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל??מנסה לבקש חתימה.
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?חמוד מאוד."שימי נר על החלון..."
הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:ללכת לבית קפה ולהגיד הכל..... שאלון חמוד מאוד!

D o o S h a

New member
עונהה

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: אוסי!! מישהו שממש לא: גל הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: מממ נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? ולאן תירצו לטוס איתו? לא יודעת.. נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? בגדים
וכל מה שאני יצטרך באותו רגע מקום הדייט המושלם בישבילך: מממ והכי לא: מממ מה השם 'משה' מזכיר לך? משה רבנו.. חח אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? ממשיכה לנסות לקבל חתימה
ברור
לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? פסהה|! מזה נרות ליומולדת?. הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: ממ

CAM1LA

New member
תשובות

מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: עידן מישהו שממש לא: מירב הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אור נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? עידן ולאן תירצו לטוס איתו? לארה''ב נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? שוקולד מקום הדייט המושלם בישבילך: סרט והכי לא: מזבלה עירונית מה השם 'משה' מזכיר לך? משה ממיכאלה אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אנסה לקבל חתימה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: להגיד לו/ה שאתם לא בטוחים לגבי הזהות המינית שלכם

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו: בת דודה שלי רננה מישהו שממש לא: הרס"ר שלי הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט: אלעד נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? את בת דודה שלי ולאן תירצו לטוס איתו? אנגליה או ספרד נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? mp3 מקום הדייט המושלם בישבילך: מסעדה רומנטית והכי לא: פאב עם החברים שלו מה השם 'משה' מזכיר לך? שמיכה חשמלית חחח אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל? אנסה לקבל חתימה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה: אין לי מושג...

RossandRachel

New member
עונה

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:עופר מישהו שממש לא: אני לא רוצה להגיד כי אולי הוא ייכנס לפה הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:מור נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם? אין לי שמץ ולאן תירצו לטוס איתו? ארה"ב נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים? כרטיס להצגה מקום הדייט המושלם בישבילך: חוף הים!! והכי לא:קולנוע מה השם 'משה' מזכיר לך? את הבחורצ'יק מהתנ"ך אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? אנסה להשיג חתימה לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה? חמוד הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:פתק...חח סתם...לא יודעת..שיחה

מתוקה777

New member
עונה :p

והשאלון: מישהו שממש בא לכם לפגוש עכשיו:לירן מישהו שממש לא:ליאור הבנאדם האחרון שהייתם יוצאים איתו לדייט:אלון נגיד שיש לכם כרטיס טיסה זוגי לכל מקום בעולם. את מי תביאו איתכם?את החברה שלי חני ולאן תירצו לטוס איתו?ללונדון נגיד שיש לכם כרטיס אשראי ובו 5000 שקלים. מה הדבר הראשון שהייתם קונים?אממ ארטיק חחחחח מקום הדייט המושלם בישבילך:מסעדה על החוף והכי לא:דיסקוטק מה השם 'משה' מזכיר לך?איזה מישהו מהשכונה שלי אם הייתם פוגשים את הלהקה האהובה עליכם, ומיסביבם 100 מעריצות צורחות, מה תעשו: תנסו גם אתם לקבל חתימה או שתמשיכו לכם בדרך ותגידו חבל?? ננסה ואם לאחר 5 דקות לא מצליחה, הולכת.. לקנות נרות ליומולדת: חמוד או פסה?נרות ליומולדת זה פסה? הדרך הכי טובה להפרד מחבר\ה:בעדינות להגיד "זה לא אתה זה אני" אבל כמובן שרק טיפש יאמין לזה....

למעלה