שאלון קיץ

polbblop

New member
../images/Emo175.gifשאלון קיץ ../images/Emo42.gif

אתה אוהב קיץ?
מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?
מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?
ים או בריכה?
אבטיח
או מלון?
בקיץ - מכנס ארוך או קצר?
לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני?
סנדלים או כפכפים?
בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?
מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?
חולצה קצרה או גופיה?
יש לך כבר עבודה לקיץ?
אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? נמ. יצא מוזר קצת.. תתגברו.

תשובות

אתה אוהב קיץ? כן מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? חופש חופש וחופש מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? שאין חופש ים או בריכה? בריכם (בריכה + ים) אבטיח או מלון? אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר? ברמודה לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? מכנס קצר סנדלים או כפכפים? כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? סתם... ים לצאת קצת מהבית חולצה קצרה או גופיה? גופיה יש לך כבר עבודה לקיץ? לא אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? בטח!!

../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif

אתה אוהב קיץ?לא ממש
מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?ים
, חופש בעיקר, ומוי-מוי כיף
מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?חרקים למיניהם, חום ברמות מטורפות ועבודות לקיץ
ים או בריכה?ים
אבטיח
או מלון?
ברור אבטיח
בקיץ - מכנס ארוך או קצר?קצר
לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני?
סנדלים או כפכפים?כפכפים, הכי נוח
בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?סתם ליומיום, אם אין משהו מיוחד שקשור לספורט אז כפכפים, או סנדלים.
מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?הרבה כלום
חולצה קצרה או גופיה?מה זה משנה?
יש לך כבר עבודה לקיץ?בינתיים לא.
אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?

B a r r B e e

New member
עונה../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

אתה אוהב קיץ? לא ממש.. מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? בגדים חשופים, חופש, פירות שווים מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? חום, זיעה, ים
ים או בריכה? כל כך בריכה
אבטיח או מלון? מלון. אבל זה עניין של חשק רגעי.. בקיץ - מכנס ארוך או קצר? קצר
לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? גם וגם.. תלוי במצב רוח.. סנדלים או כפכפים? כפכפים (אבל לא שלקות!!) בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים! מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? לישוןןןן
, לצאת! (לא קר!)
חולצה קצרה או גופיה? גופיה שולטת!!
יש לך כבר עבודה לקיץ? לא אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? לא ממש
אבל יש ברירה?!

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

אתה אוהב קיץ? יאפפפ
מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? פירות, בריכה, חופש
מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? ים, יתושים, חום
ים או בריכה? בריכהה
אבטיח או מלון? אבטיחח
בקיץ - מכנס ארוך או קצר? 3/4
לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? חצאית מיני
סנדלים או כפכפים? כפכפים
בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? לפעמים זה ולפעמים זה
מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? לנוחח
חולצה קצרה או גופיה? חולצה קצרה
יש לך כבר עבודה לקיץ? לא
אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? כה למה לא?

מתוקה777

New member
../images/Emo176.gifתשובות שלי

אתה אוהב קיץ?כן מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?חופפפששש,ים,בריכה מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?בגרות חוזרת במתמטיקה, אממ החום ים או בריכה?בריכה אבטיח או מלון?אבטיחחח בקיץ - מכנס ארוך או קצר?קצר לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני?קצר? סנדלים או כפכפים?כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?ללכת לים חולצה קצרה או גופיה?גופיה יש לך כבר עבודה לקיץ?לא אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?כן עצומה כדי להביא את רד הוט צ'ילי פפרס לארץ: http://www.petitiononline.com/atzuma/petition.html צריך רק אימייל ושם פרטי מינימום, זה חשוב!! (=(=(=(=

מ א מ י2

New member
עונה :p ../images/Emo219.gif

אתה אוהב קיץ?בערך מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?בריכות,כיף,בגדים קלילים וקצרים מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?חום,ג'וקים,זיעה ים או בריכה?שניהם אבטיח או מלון?הוי,שאלה קשה..שניהם בקיץ - מכנס ארוך או קצר?קצר! לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני?שונאת חצאיות-מכנס קצר סנדלים או כפכפים?כפכפים ןקרוקס! D: בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?לא הבנתי.. מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?להשתגע,ללכת לסרטים,בריכות בלאגנים הכלללל!! חולצה קצרה או גופיה?שניהם יש לך כבר עבודה לקיץ?לא אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?לא

D o o S h a

New member
המ.. עונה../images/Emo13.gif

אתה אוהב קיץ? הכל חוץ מהחום... מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? בריכה, ים, ו.. את הכל כמעט מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? חםםםם! ים או בריכה? קשה... אבטיח או מלון? אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר? עד הברך
לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? חצאית מיני לא ליום-יום, אם כבר ליציאות וכאלה סנדלים או כפכפים? כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? כל מיני... חולצה קצרה או גופיה? גופייה יש לך כבר עבודה לקיץ? כנראה
אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? אולי...

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אתה אוהב קיץ? כן,מאוד! מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? בריכה,חופש,בגדים קצרצרים מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?זיעה,ים,בנות שמנות שלובשות ביקיני ולא מודעות לגוף שלהם. ים או בריכה? בריכה!! אבטיח או מלון? אבטיח.עם גבינה מלוחה.יאמי
בקיץ - מכנס ארוך או קצר? קצר לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? מכנס קצר. סנדלים או כפכפים? כפכפים. בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? רק כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? לישווווווווווווווון.וללכת לבריכה חולצה קצרה או גופיה? חולצה קצרה.תלוי למי. יש לך כבר עבודה לקיץ? כן,לצערי. אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? לא...למרות שיש לי..

d r o r y

New member
עונה:

אתה אוהב קיץ?יש דברים ויש דברים מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?אין 3.יש אחד:שבקייץ אנחנו הרבה פחות מוגבלים מבחינת מקומות יציאה ובילוי. מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?יתושים,חמסין מוגזם,ו....התייבשות ים או בריכה?בריכה אבטיח או מלון?אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר?קצר לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? סנדלים או כפכפים?כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?נעלי ספורט מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?פשוט לצאת לכל מיני מקומות חולצה קצרה או גופיה?קצרה יש לך כבר עבודה לקיץ?בטח שיש....בעיניים. אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?כשאני ארצה אז אני ארצה

SHAI679

New member
עונה

אני אוהב יותר את החורף
1. אני אוהב ללכת לים 2. אני אוהב ללכת לבריכה 3. אני אוהב לאכול דברים קרים
1. מדוזות 2. כשיש טמפ' מעל 37 3. שלא יורד גשם ושלג
ברור שבריכה
אבטיח
מכנס קצר
גם סנדלים וגם כפכפים
סנדלים, כפכפים ונעלי ספורט, כרגיל!
1. אני אוהב ללכת לים 2. אני אוהב ללכת לבריכה 3. אני אוהב לאכול דברים קרים
חולצה קצרה
כן.

עונה...

אתה אוהב קיץ?יש ברירה נולדתי בקיץ.. מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?את המומולדת/בריכה/שינה..חח מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ?חום/יובש/ת"א{הלחות} ים או בריכה?בריכה אבטיח או מלון?אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר?7/8 לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני?מכנס סנדלים או כפכפים?כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל?כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ?לישון עם מזגן ושמיכה פוך חולצה קצרה או גופיה?קצרה יש לך כבר עבודה לקיץ?יש לי עבדוה כבר שנתיים...אבל מחפשת משהו קבוע עם יותר שעות/כסף עד לגיוס... אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?

שלי

אתה אוהב קיץ? מאודדדדדד מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? ים חברות ולישון מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? ללמוד,ללכת ברגל בחום, לחפש תמיד את הגופיה שאני הכי הכי אוהבת בארון ים או בריכה? יםםםם אבטיח או מלון? אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר? קצר! לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? חצאית מיני סנדלים או כפכפים? כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? יםםם חולצה קצרה או גופיה? גופיה יש לך כבר עבודה לקיץ? לא אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? לאאאאא נמ. יצא מוזר קצת.. תתגברו. : התגברנו

Emi25

New member
אני

אתה אוהב קיץ? בערך מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? שלא צריח לפחד מקור, שיש ים, ובגדים יפים מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? רק החום ים או בריכה? ים אבטיח או מלון? אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר? 3/4 לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? חצאית סנדלים או כפכפים? כפכפים בדרך כלל בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? ללכת לים ולשבת אם מזגן חולצה קצרה או גופיה?נ גופיה יש לך כבר עבודה לקיץ? אני ממשיחה אם עבודה רגילה אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ?

nomidagan

New member
../images/Emo176.gif

אתה אוהב קיץ? כן! מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ? שמש, ים וחופש!! מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? יתושים, זיעה ושרב ים או בריכה? ים אבטיח או מלון? אבטיח בקיץ - מכנס ארוך או קצר? קצר לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? מכנס סנדלים או כפכפים? כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? גם וגם מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? לנמנם בשמש :] ולטייל חולצה קצרה או גופיה? גופיה יש לך כבר עבודה לקיץ? לא... אם לא - היית רוצה עבודה לקיץ? בטח! מה....כבר נגמר.......? =/

LittleDiddle

New member
../images/Emo42.gifעונה

אתה אוהב קיץ? כן מה שלושת הדברים שאתה הכי אוהב בקיץ?נעים בחוץ, אפשר ללבוש בגדים יותר יפים.. ואפשר לאכול גלידה וללכת לבריכה מה שלושת הדברים שאתה הכי פחות אוהב בקיץ? חמסין, חרקים והשרפות בשמש ים או בריכה? בריכה אבטיח או מלון? מלון בקיץ - מכנס ארוך או קצר? קצר לבנות - מכנס קצר או חצאית מיני? מכנס קצר סנדלים או כפכפים? כפכפים בקיץ - סנדלים/כפכפים או נעלי ספורט, כרגיל? כפכפים מה אתה הכי אוהב לעשות בקיץ? לא לשעות כלום חולצה קצרה או גופיה? גופייה יש לך כבר עבודה לקיץ? כן

למעלה