שאלון חדש

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif שאלון חדש../images/Emo70.gif

והשאלון: נכון שצימר בגליל זה מגניב
(אזמה
גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע
הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע
הפנתר הוורוד או באגס באני
זה שמתחתי אוהב פופקורן
"הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח
)
עט כחול או עט אדום
LG או SONY
"קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים
) "ערוץ לולי" או הופ
"
הדגש או סדגש
אני או הוא
האם אתה צלופח צהוב

../images/Emo42.gif עונה ראשונה../images/Emo70.gif

והשאלון: נכון שצימר בגליל זה מגניב? יאאא החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: החופשה שלי בפריז
מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? רונהההה הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? רונההההה הפנתר הוורוד או באגס באני? הפנתר הורוד
!
זה שמתחתי אוהב פופקורן? אולי.. "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"? ברור ינרה
זאת אני
עט כחול או עט אדום? אדום!! LG או SONY? סוני
"קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט"? מה
"ערוץ לולי" או הופ" הדגש או סדגש אני או הוא האם אתה צלופח צהוב

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifצומיייייייי

נכון שצימר בגליל זה מגניב?(אזמה? גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") מחר הולכים לצימר!! את ינרה אני וגליוששש!! יהי שווהההה! החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: אין ספציפית. כל החופשות שהייתי בהן היו כיפיות! בעיקר בחו"ל מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? את!! (חיחי) הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? כנ"ל הפנתר הוורוד או באגס באני? הפנתר הוורוד זה שמתחתי אוהב פופקורן ? מאוד!! "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) ? אני שומעת רק אותך אומרת לאירנה "הו ירנה" אז נניח שזה. עט כחול או עט אדום? כחול LG או SONY? ממ?? "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)? לא קראתי תנו לגדול בשקט :( "ערוץ לולי" או הופ" ? הופ הדגש או סדגש? הדגש אני או הוא? אני האם אתה צלופח צהוב? לאא... את כן! סתם סתם צחוקים1

CAM1LA

New member
עונה

נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") מה הקשר מגניב? החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: אנגליה מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? חברה שלי, שלצורך העניין נקרא לה שירן הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? שירן הפנתר הוורוד או באגס באני? שאלה קשה... אני בכת השפן אז אני אמורה לאהוב את באגס באני אבל גם הפנתר הוורוד חמוד. זה שמתחתי אוהב פופקורן? כן "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח)? אווו.קי... עט כחול או עט אדום? שניהם. אל תאלצו אותי לבחור! LG או SONY? נניח שסוני "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)? לא קראתי את "תנו לגדול בשקט" אז "קיץ אחד ביחד" אפילו שזה לא משו. "ערוץ לולי" או הופ"? לאן הגענו הדגש או סדגש? סדגש. אין לי מושג למה אני או הוא? הם האם אתה צלופח צהוב? אני רוח. מתתי ב-1954. באמת! נו מה, אתם לא מאמינים? אני לא משוגעת!! אל תסתכלו עליי ככה!

L i l o o S h

New member
עונה..

נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")? ..שיהיה. החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: טיול פארקים בארה"ב מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? אני מניחה ששמות לא יעזרו לכם, הא? הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? ע"ע שאלה קודמת הפנתר הוורוד או באגס באני? דונלד דאק זה שמתחתי אוהב פופקורן? כן!! "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) גם אני חושבת.. עט כחול או עט אדום? וגם וגם.. LG או SONY "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)? לא קראתי את תנו לגדול בשקט, אבל קיץ אחד ביחד זה גרוע.. "ערוץ לולי" או הופ"? אוי ווי. הדגש או סדגש? סדגש אני או הוא? הוא האם אתה צלופח צהוב? כן, אבל אני מעדיפה שיגדירו אותי "צלופחית צהובה". נוט.

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה!!

והשאלון: נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")
אממ.. לא
חח החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: אממ.. לא זוכרת.. היו לי דיי הרבה מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע: ילדה אחת מהכיתה הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע: אממ.. לא נראה לי שהיה הפנתר הוורוד או באגס באני
הפנתר הוורוד
זה שמתחתי אוהב פופקורן
כן!
"הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) אממ.. קשה לי להחליט
עט כחול או עט אדום
עט אדום LG או SONY
SONY "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)
אני לא מכירה
"ערוץ לולי" או הופ"
הופ!
חח סתם.. אף אחד הדגש או סדגש
הדגש אני או הוא
אני האם אתה צלופח צהוב
הוו.. יה!

moshit1

New member
עונה../images/Emo26.gif

נכון שצימר בגליל זה מגניב- האמת, בטרוף... החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: קורס חמישיות
מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע- ידיד *&^%$#@ הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע- חברה...
הפנתר הוורוד או באגס באני- באגס באני
זה שמתחתי אוהב פופקורן - בהחלט עט כחול או עט אדום- כחול LG או SONY- סוני "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט"- תנו לגדול בשקט! "ערוץ לולי" או הופ" - יאללה. מה זה?! הדגש או סדגש- הדגש אני או הוא-בהחלט הוא האם אתה צלופח צהוב- כה

עונה../images/Emo110.gif

נכון שצימר בגליל זה מגניב
(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") כעע
החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: לוידעת
מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע
איי.. המוןןן
אנשים פשוט יודעים לעצבןן ברמותתתתתתתת.. אבל יש כאלה שניסו לעצבן ולא הצליח להם.. (חעחעחעחע
) המון עיצבנו אותי.. מאוווד
הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע
אממממממממממממממ.. לוידעת הפנתר הוורוד או באגס באני
באגס באני זה שמתחתי אוהב פופקורן
לא
"הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח
)
הא
עט כחול או עט אדום
כחול LG או SONY
הא
"קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)
לא קראתי אפחד מהם
"ערוץ לולי" או הופ"
מזה ערוץ לולי
והופ לא רואהה.. מן הסתם
הדגש או סדגש
הדגש אני או הוא
אני האם אתה צלופח צהוב
לא שידוע לי

מיקמיק 1

New member
עונה

והשאלון: נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")אמ..כן החופשה הכי כיפית שהיתה לכם:היוו הרבהה.... מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע- איזה חברהה אחחתת הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע גם חברה אחרתת.. הפנתר הוורוד או באגס באני- שניהם זה שמתחתי אוהב פופקורן -כן "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) -מה? עט כחול או עט אדום- עט כחול LG או - אמ..SONY "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים) לא יודעת. "ערוץ לולי" או הופ" אף אחד!! הדגש או סדגש- הדגש! אני או הוא אני האם אתה צלופח צהוב מה?

מתוקה777

New member
עונה =)

נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")זה נחמד.. החופשה הכי כיפית שהיתה לכם:שהייתי באיסטנבול מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? אחיין שלי הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? אחותי הפנתר הוורוד או באגס באני? הפנתר הוורד זה שמתחתי אוהב פופקורן "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) עט כחול או עט אדום? כחול LG או SONY? אלג'י "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)? לא שמעתי על זה... "ערוץ לולי" או הופ"? הופ הדגש או סדגש?דגש אני או הוא?הוא האם אתה צלופח צהוב לא נראה לי...

עונה

נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") זה סבבה לאללה החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: בפסח השנה היה הכי כיף בעולם מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע: לא היה ממש... אעע אמא ואבאאא
הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע: לא היה כל כך מישו נדחף הפנתר הוורוד או באגס באני: באגס באני זה שמתחתי אוהב פופקורן? חולה על זה "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח)? שווו?!? עט כחול או עט אדום? כחול LG או SONY? מה ההבדלל "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)? לא קראתי אפחד מהם "ערוץ לולי" או הופ"? בואו נחתום על עצמה להורדת שני הערוצים האלה
הדגש או סדגש? אה? אני או הוא? אפחד האם אתה צלופח צהוב? אז מה חשבת שאני??....

D o R a S h A y

New member
עונה

והשאלון: נכון שצימר בגליל זה מגניב(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")? כן היום חזרתי משם והיה מוי כיף החופשה הכי כיפית שהיתה לכם: עם אחותי באילת ועם המשפחה במת הגולן מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע? מישי הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע? חברה הפנתר הוורוד או באגס באני? באגס באני זה שמתחתי אוהב פופקורן... זה שמתחתי אוהב שניצל "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) אה? עט כחול או עט אדום? כחול LG או SONY? לא יודעת.. שניהם אחלה לא? "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט"? (אגב, אלה ספרים) לא קראתי את שניהם "ערוץ לולי" או הופ"? לא יודעת... הדגש או סדגש? גם וגם? אני או הוא? היא האם אתה צלופח צהוב? וודאי...

רונוש12

New member
עונהנהנה

נכון שצימר בגליל זה מגניב?(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי")יאפ החופשה הכי כיפית שהיתה לכם:כול החופשות
מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע:אין כזה הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע:אין כזה הפנתר הוורוד או באגס באני?הפנתר הורוד
זה שמתחתי אוהב פופקורן?אולי.. "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח)-שניהן
עט כחול או עט אדום-אדום LG או SONY-סוני "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים)-תנו לגדול בשקט "ערוץ לולי" או הופ"-לולי..
הדגש או סדגש?הדגש אני או הוא?אנייי
האם אתה צלופח צהוב?לא,ורדרד..

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif

נכון שצימר בגליל זה מגניב?כן(אזמה גמלי מותר לפעמים שאלת "צומי") החופשה הכי כיפית שהיתה לכם:איזה פעםבאילת מי הבנאדם שהכי עיצבן אותכם השבוע?אח שלי הבנאדם שהכי היה קרציה השבוע?אח שלי הפנתר הוורוד או באגס באני? זה שמתחתי אוהב פופקורן "הוווווווו ינרה" או הווווווווו מיתקי"(למבינים.. חחח.. ירדן וינרה קבלו ח"ח) עט כחול או עט אדום LG או SONY "קיץ אחד ביחד" או "תנו לגדול בשקט" (אגב, אלה ספרים) "ערוץ לולי" או הופ" הדגש או סדגש אני או הוא האם אתה צלופח צהוב

למעלה