שאלון חדש

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif שאלון חדש ../images/Emo175.gif

אז ככה.. השאלון מבוסס על ראשי פרקים.. תהנו
הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? נתתם לו נשיקה? הלכתם איתו לבריכה? חיבקת אותו? היה אצלכם? היה אצלכם בחדר? היה בשרותים בבית? הדבר האחרון ש... אכלתם? שתיתם? הרחתם? לבשתם? שמעתם? רציתם לקנות? המקום האחרון בו... התלבשתם: אכלתם: קניתם בגדים: ישבתם: עמדתם: התקלחתם: דיברתם עם מישהו: היית פעם ב.. הולנד? אילת? יוון? ארה"ב? הודו? תאילנד? סקוטנלנד? סופרלנד? דיסנילנד? זהו.. מקווה שאהבתם!!

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה!

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? לא זוכרת נתתם לו נשיקה? אמא או אבא לפני שהם נסעו לחו"ל
חח הלכתם איתו לבריכה? כל השכבה שלי חיבקת אותו? לא זוכרת היה אצלכם? ירדן
היה אצלכם בחדר? אני
היה בשרותים בבית? אני
הדבר האחרון ש... אכלתם? עוגיה
שתיתם? מים הרחתם? את הסבון של הכיור במטבח
לבשתם? פיג'מה שמעתם? את האח שלי מדבר אליי בטלפון
רציתם לקנות? נעלי אולסטאר! המקום האחרון בו... התלבשתם: בבית אכלתם: במטבח קניתם בגדים: פוקס ישבתם: על הכיסא של המחשב עמדתם: הרצפה?
התקלחתם: במקלחת דיברתם עם מישהו: בפינת מחשב היית פעם ב.. הולנד? כן!!
אילת? כן
יוון? לא
ארה"ב?לא
הודו? לא
תאילנד? לא
סקוטנלנד? לא
סופרלנד? לא
דיסנילנד? לא

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifמטטטטקה

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? לא זוכרת... זה כנראה היה מזמן נתתם לו נשיקה? אמא נראה לי הלכתם איתו לבריכה? משפחה חיבקת אותו? אמא היה אצלכם? גליוש היה אצלכם בחדר? את חח היה בשרותים בבית? את! הדבר האחרון ש... אכלתם? פרוסה עם חומוס ומלפפון חמוץ שתיתם? מים הרחתם? את החולצה שלי לבשתם? כנ"ל שמעתם? אותך שרה רציתם לקנות? שעון! כי שלי התקלקל:( המקום האחרון בו... התלבשתם: בחדר שלי אכלתם: סלון חח קניתם בגדים: הוניגמן ישבתם: עכשיו, בחדר מחשב עמדתם: מטבח התקלחתם:במקלחת!! דיברתם עם מישהו: חדר מחשב היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כןן יוון? כן ארה"ב? כן הודו? לא תאילנד? לא סקוטנלנד? חח.. לא סופרלנד? כן! דיסנילנד? לא

רונוש12

New member
עונהנה

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו?לצערי אירנה.. נתתם לו נשיקה?אבא שלי..
הלכתם איתו לבריכה?חברה שלי חיבקת אותו?אבא שלי!!
היה אצלכם?אדר(חברה שלי) היה אצלכם בחדר?כנ"ל היה בשרותים בבית?אני
הדבר האחרון ש... אכלתם?אכלתי אתמול..אמ..סנדוויץ'! שתיתם?מים
הרחתם?שמפו לבשתם?עכשיו התלבשתי בדיוק..אמ..פיג'מה שמעתם?מוזיקה של גרין דיי
רציתם לקנות?דיסק של גרין דיי וקנו לי אותו אתמול
המקום האחרון בו... התלבשתם:בחדר שלי אכלתם:בסלון קניתם בגדים:TNT ישבתם:על הכיסא שלי
עמדתם:בחדר שלי..
התקלחתם:איפה עוד אפשר להתקלח?
דיברתם עם מישהו:בבית
היית פעם ב.. הולנד?לא אילת?כן יוון?כן ארה"ב?לא הודו?לא תאילנד?לא סקוטנלנד?לא חושבת סופרלנד?כן דיסנילנד?לא

../images/Emo110.gif

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו
אממממממממ מעדיפה לא להגיד
נתתם לו נשיקה
לוזוכרת הלכתם איתו לבריכה
הרבה זמן חחחח חיבקת אותו
לוזוכרת היה אצלכם
אמממממממ חברה.. היה אצלכם בחדר
^ היה בשרותים בבית
לוזוכרת הדבר האחרון ש... אכלתם
סוכריה
שתיתם
קולה הרחתם
לוזוכרת לבשתם
גם עכשיו אני לובשת
שמעתם
שיר רציתם לקנות
לוזוכרת המקום האחרון בו... התלבשתם: בחדר אכלתם: בחדר קניתם בגדים: בחדר
חחח סתם אמממממממממממ לוזוכרת ישבתם: בחדר עמדתם: בחדר
התקלחתם: במקלחת
דיברתם עם מישהו: לפני כמה דקות היית פעם ב.. הולנד
כע.. או שזה היה תאילנד.. לוזוכרת
אילת
כן וגם מחר בבוקר אני נוסעת לשם
יוון
לא ארה"ב
לא הודו
לא תאילנד
חחחח סתכלו תראשון סקוטנלנד
לא סופרלנד
כע דיסנילנד
כע

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהתשובות שליייייי

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? אמא שלי נתתם לו נשיקה? אחותי עירית הלכתם איתו לבריכה? בני דודים שלי חיבקת אותו? אחותי עירית היה אצלכם? סבתא שלי היה אצלכם בחדר? כנ"ל היה בשרותים בבית? אני הדבר האחרון ש... אכלתם? פיצה שתיתם? קולה הרחתם? לא זוכרת לבשתם? את מה שאני לובשת עכשיו, טרנינט לבן וחולצת טריקו כחולה שמעתם? סרטון שאחי הגדול שלח לי לאימייל רציתם לקנות? מצלמה דיגיטלית המקום האחרון בו... התלבשתם: החדר שלי אכלתם: בסלון קניתם בגדים: בקניון ישבתם: ליד המחשב עמדתם: במטבח התקלחתם: במקלחת? דיברתם עם מישהו: בטלפון היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כן יוון? לא ארה"ב? לא הודו? לא תאילנד? לא סקוטלנד? לא סופרלנד? כן דיסנילנד? לא

עונה

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? אמא נחשבת??.. והודיה נתתם לו נשיקה? שרון [זה היה מוזר] הלכתם איתו לבריכה? לא הלכתי יותר משנה לבריכה חיבקת אותו? סבתוש היה אצלכם? לימור היה אצלכם בחדר? אני היה בשרותים בבית? אני הדבר האחרון ש... אכלתם? כריות
שתיתם? שוקו הרחתם? אממ לא זוכרת לבשתם? ג'ינס וחולצה שחורה שמעתם? מוזיקה.. רציתם לקנות? חח יש יותר מידי דברים המקום האחרון בו... התלבשתם: החדר שלי אכלתם: מטבח קניתם בגדים: מזמן לא קניתי ישבתם: כיסא?... זה שליד המחשב עמדתם: סלון התקלחתם: מקלחתת?!?? דיברתם עם מישהו: החדר שלי היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כן יוון? לא ארה"ב? לא הודו? לא תאילנד? לא סקוטנלנד? לא סופרלנד? כן דיסנילנד? לא

L i l o o S h

New member
.........

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? ילד מהכיתה שלי.. איזה אידיוט נתתם לו נשיקה? אמא שלי הלכתם איתו לבריכה? בטח אחת החברות שלי חיבקת אותו? אמא שלי היה אצלכם? חברה שלי היה אצלכם בחדר? אני היה בשרותים בבית? אני.. ? הדבר האחרון ש... אכלתם? סלט שתיתם? מים הרחתם? אש לבשתם? פיג'מה שמעתם? מזגן רציתם לקנות? ג'ינס המקום האחרון בו... התלבשתם: החדר שלי אכלתם: המרפסת קניתם בגדים: חו"ל ישבתם: עכשיו, בחדר של המחשב עמדתם: החדר שלי התקלחתם: אממ.. המקלחת? דיברתם עם מישהו: הסלון היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כן יוון? כן ארה"ב? כן הודו? לא תאילנד? לא סקוטנלנד? מה יש לי לעשות שם, לעזאזל? סופרלנד? לא דיסנילנד? כן

Cut Up Angel

New member
.עונה.

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו
לא נקרא לריב..אורן. נתתם לו נשיקה
ממ..סער. הלכתם איתו לבריכה
זה היה לפני הרבה שנים :S חיבקת אותו
מאי
היה אצלכם
רימונה
היה אצלכם בחדר
רימונה
היה בשרותים בבית
רימונה.נראה לי :S הדבר האחרון ש... אכלתם?טובלרון לבן
יאמי. שתיתם
מים. הרחתם
את השיער שלי. חחח,איך זה נשמע. לבשתם
גופיה & בוקסר. שמעתם
Nightwish רציתם לקנות
קניתי-2 גופיות תחרה. המקום האחרון בו... התלבשתם:חדר. אכלתם:מטבח. קניתם בגדים:סקופ
ישבתם:כיסא? עמדתם:רצפה? התקלחתם:מקלחת? דיברתם עם מישהו:טלפון. היית פעם ב.. הולנד?לא אילת?כן יוון?לא ארה"ב?I wish הודו?לא תאילנד?לא סקוטנלנד?I wish סופרלנד?כן דיסנילנד?לא

ady18

Well-known member
תשובות

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו?ליאור נתתם לו נשיקה?כן הלכתם איתו לבריכה?לא חיבקת אותו?כן היה אצלכם?לא היה אצלכם בחדר?לא היה בשרותים בבית?לא הדבר האחרון ש... אכלתם?חזה עוף סלט ירקות חומוס ותפוח אדמה שתיתם?קולה הרחתם? לבשתם?גינס וגופיה כחולה שמעתם?רדיו רציתם לקנות? המקום האחרון בו... התלבשתם:בבית אכלתם:נאפיס קניתם בגדים:חו"ל ישבתם:במחשב עמדתם: התקלחתם:בבוקר דיברתם עם מישהו:עכשיו היית פעם ב.. הולנד?לא אילת?כן יוון?לא ארה"ב?כן הודו?לא תאילנד?לא סקוטנלנד?כן סופרלנד?כן דיסנילנד?כן

../images/Emo42.gifעונה..

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? לא זוכרת.. נתתם לו נשיקה? אמא הלכתם איתו לבריכה? איתך עם גליה עדי ואבא שלך.. חח חיבקת אותו? סבתא היה אצלכם? יעל .ה. היה אצלכם בחדר? כנ"ל היה בשרותים בבית? אני הדבר האחרון ש... אכלתם? צ'יפס שתיתם? ספרייט
הרחתם? ספרייט.. חח לבשתם? גופייה ומכנס גלישה שמעתם? Hello world גם עכשיו אני שומעת את זה..(זה שיר
) רציתם לקנות? קולה.. חח המקום האחרון בו... התלבשתם: החדר של מאמוש(אמא) אכלתם: חדר שלי קניתם בגדים: פוקס ועוד חנות ששחכתי איך קוראים לה.. ישבתם: על הנדנדה בגן שעשועים עמדתם: מול המחשב ורקדתי
התקלחתם: אמבטיה מן הסתם.. למה איפה את מתקלחת?
דיברתם עם מישהו: מסדרון איפה שהטלפון עומד.. היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כן יוון? כן ארה"ב? כן הודו? לא אבל מאוד רוצה תאילנד? לא סקוטנלנד? לא סופרלנד? יה דיסנילנד? כן

NiKi†a

New member
סטיגידיש!

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? לא רבתי עם מישו לאחרונה. נתתם לו נשיקה? אחותי הלכתם איתו לבריכה? לא זוכרת חיבקת אותו? אחותי היה אצלכם? סבא היה אצלכם בחדר? אחותי היה בשרותים בבית? אין לי מושג..אני לא עוקבת או משהו. הדבר האחרון ש... אכלתם? נקניקיות [: שתיתם? קולה הרחתם? שמפו. לבשתם? בגדים. שמעתם? הדיסק החדש של דרים רציתם לקנות? המקום האחרון בו... התלבשתם: מקלחת אכלתם: מטבח קניתם בגדים: חנות? ישבתם: פה עמדתם: בחדר [?
] התקלחתם: במקלחת P: דיברתם עם מישהו: פה בחדר. היית פעם ב.. הולנד? כן אילת? יותר מידי P: יוון? לא ארה"ב? כן הודו? לא תאילנד? לא סקוטנלנד? לא סופרלנד? כן [חח] דיסנילנד? כן

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? ממ אמא נראה לי נתתם לו נשיקה? לא זוכרת הלכתם איתו לבריכה? בת דודה וחברות חיבקת אותו? מישו היה אצלכם? חברה היה אצלכם בחדר? אחותי היה בשרותים בבית? אני נראה לי P: הדבר האחרון ש... אכלתם? ענבים שתיתם? פטל הרחתם? ממ לא זוכרת לבשתם? ממ מדדתי בגד ים P: שמעתם? מוזיקה רציתם לקנות? מתנה המקום האחרון בו... התלבשתם: חדר אכלתם: חדר אחר קניתם בגדים: שוק P: ישבתם: בחדר עמדתם: בחדר התקלחתם: במקלחת כאילו P: דיברתם עם מישהו: ממ בחדר במחשב היית פעם ב.. הולנד? לא אילת? כן יוון? לא ארה"ב? לא הודו? לא תאילנד? לא סקוטנלנד? לא סופרלנד? כן דיסנילנד? לא

עונה

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? אממ לא זוכרת אולי עדי נתתם לו נשיקה? הלכתם איתו לבריכה? רונה חיבקת אותו? היה אצלכם? עדי היה אצלכם בחדר? היה בשרותים בבית? הדבר האחרון ש... אכלתם? שתיתם? הרחתם? לבשתם? שמעתם? רציתם לקנות? המקום האחרון בו... התלבשתם: אכלתם: קניתם בגדים: ישבתם: עמדתם: התקלחתם: דיברתם עם מישהו: היית פעם ב.. הולנד? לאט אילת? כן יוון? לא ארה"ב?ל א הודו?לא תאילנד? לא סקוטנלנד? לא סופרלנד?כו דיסנילנד?לא זהו.. מקווה שאהבתם!!

ל א ק י

New member
עוד 5 ימים ../images/Emo11.gif

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? אמא בטח נתתם לו נשיקה? לאיודעת הלכתם איתו לבריכה? אמא חיבקת אותו? חן כפרעליו היה אצלכם? אמ לאיודעת. סבתא? היה אצלכם בחדר? אמא היה בשרותים בבית? אני\אמא[?]
הדבר האחרון ש... אכלתם?לפני כמה שעות
שתיתם?לא מזמן הרחתם?עכשיו
לבשתם?לפני כמה דקות שמעתם?עכשיו רציתם לקנות?מה
המקום האחרון בו... התלבשתם:בחדר אכלתם:בחדר קניתם בגדים:בקניון או משו ישבתם:בחדר עמדתם:בחדר התקלחתם:במקלחת דיברתם עם מישהו:בחדר
היית פעם ב.. הולנד?
אילת?
יוון?
ארה"ב?
הודו?
תאילנד?
סקוטנלנד?
סופרלנד?
דיסנילנד?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

light angel

New member
../images/Emo26.gif

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו? מממממממ. אמא
נתתם לו נשיקה? פפפפפפ... זה היה מזמן. רגע, להיזכר...הממ.. אה, רותם, לפני איזה שבוע, כשפגשתי אותה באוטובוס. הלכתם איתו לבריכה? רומי
חיבקת אותו? אה... רומי? היה אצלכם? הו, בוי
לנה, אולי, לפני איזה חודשיים. היה אצלכם בחדר? לנה. היה בשרותים בבית? אין לי מושג
הדבר האחרון ש... אכלתם? בגט. שתיתם? לא זוכרת. מים, כנראה. הרחתם?
לבשתם? את מה שאני לובשת עכשיו? שמעתם? הללויה, מתוך שרק. שומעת עכשיו. רציתם לקנות? לפני כמה ימים, וגם קניתי... המקום האחרון בו... התלבשתם: החדר שלי. אכלתם: מטבח. קניתם בגדים: אמממ.. חנות שנקראת free, נראה לי, ליד הבית שלי. ישבתם: עכשיו, על הכסא?
עמדתם: לפני כמה דקות בחדר... התקלחתם: במקלחת?
דיברתם עם מישהו: החדר של אחותי. היית פעם ב.. הולנד? לא. אילת? כן, טיול שנתי. יוון? לא. ארה"ב? כן. הודו? לא. תאילנד? לא. סקוטנלנד? לא. סופרלנד? כן. דיסנילנד? הייתי בדיסניוורלד.

SpinZ

New member
ענה

הבן אדם האחרון ש.. רבתם איתו?המ נתתם לו נשיקה?הכרית[?] הלכתם איתו לבריכה?מי זוכר חיבקת אותו?אמא? היה אצלכם?איש מכירות היה אצלכם בחדר?איזה חדר היה בשרותים בבית?אני, זה מה שקורה אחרי יותר מידי חריף הדבר האחרון ש... אכלתם?מיזוכר שתיתם?קולה הרחתם?נאד לבשתם?|ערום| שמעתם?טלפון רציתם לקנות?את לאקי המקום האחרון בו... התלבשתם:חדרשינה אכלתם:אמרתי כבר קניתם בגדים:למי יש כסף ישבתם:בכיסא החדש של המחשב שלי עמדתם:פה התקלחתם:מקלחת דיברתם עם מישהו:ברגעים אלה אני בשיחה איטלגנטית ומעניינת מאוד עם לאקי היית פעם ב.. הולנד?
אילת?
יוון?
ארה"ב?
הודו?
תאילנד?
סקוטנלנד?
סופרלנד?
דיסנילנד?

למעלה