שאלון הכי-הכי

polbblop

New member
../images/Emo175.gifשאלון הכי-הכי

הכי יפה:
הכי משמח:
הכי מעציב:
הכי מצחיק:
הכי צבע:
הכי להקה:
הכי זמר:
הכי זמרת:
הכי תכנית טלוויזיה:
הכי סרט:
הכי פריט לבוש:
הכי אביזר:
הכי אתר אינטרנט:
הכי כייפי:
הכי קשה:
הכי מעצבן:
הכי מרגיע:
הכי שיר:
הכי ספר:
הכי חבר:
הכי חברה:
הכי נוף:
הכי ארץ:
הכי עיר:
הכי חיה:
הכי בילוי:

מ א מ י2

New member
עונהעונה!! ../images/Emo219.gif

הכי יפה:בר,הראל סקעת הכי משמח:דר הכי מעציב:בן הכי מצחיק:לויודעת הכי צבע:סגול הכי להקה:בלאק אייד פיז הכי זמר:הראל סקעת הכי זמרת:שירי מימון הכי תכנית טלוויזיה:בובספוג הכי סרט:לויודעת הכי פריט לבוש:ג'ינס,חולצת קולר הכי אביזר:צמיד הכי אתר אינטרנט:תפוז הכי כייפי:בריכה הכי קשה:אבן הכי מעצבן:בן,אחי הכי מרגיע:דר הכי שיר:כל מיני הכי ספר:כל מיני הכי חבר:בר הכי חברה:דר הכי נוף:ארץ ישראלי הכי ארץ:ישראל הכי עיר:יבנה,ת"א,ג'רוזלם הכי חיה:סוס,דולפין,כלב הכי בילוי:מועדון

TALLLLi

New member
אנייי:)

הכי יפה: הבובת פו הדוב שלי! הכי משמח: לעבור בגרות! הכי מעציב: להכשל בבגרות! הכי מצחיק: בדיחות קרש! {לפחות אותי..} הכי צבע: מזתומרת?צבע אהוב----> כתום! הכי להקה: מממ..אין מישהו ספציפי! הכי זמר: ע-ב-ר-י ל-י-ד-ר! הכי זמרת: מאריה קארי!!! הכי תכנית טלוויזיה: השיר שלנו!!! הכי סרט: אווו אווו...פרל הארבור! וארמגדון!! הכי פריט לבוש: ג'ינס וטריקו! הכי אביזר: צמידים!!!!!!!!!!!!!!! הכי אתר אינטרנט: walla... הכי כייפי: ל-י-ש-ו-ן! הכי קשה: להיות מאושרת...! הכי מעצבן: להיות לבד... הכי מרגיע: טלפון עם אורפזי:) הכי שיר: שושנים עצובות... הכי ספר: מממ...ממממ....
הכי חבר: איתו...:) הכי חברה: חשבתי שהיא...אבל..טעיתי..:( הכי נוף: השרירים של גיא אריאלי בילדות רעות...
{חיחיחיחיחי} הכי ארץ: "ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת..." הכי עיר: בואנוס איירס {טוב..אני גם ארגנטינאית..מה לעשות?!} הכי חיה: כלב...
הכי בילוי: חברים!!!

© h i l a ©

New member
עונה

הכי יפה: סת' ותומרולז הכי משמח: תומררר וסת' D: הכי מעציב: מישהו מת הכי מצחיק: שלום אסייג הכי צבע: מה?:| הכי להקה: סימפל פלאן, אמבר פסיפיק, וסטורי אוף דא איר הכי זמר: הראל מויאל :S הכי זמרת: לא יודעת הכי תכנית טלוויזיה: קומדי סטור!! הכי סרט: יש המון הכי פריט לבוש: הכי אביזר: מצלמה דיגיטלית!! הכי אתר אינטרנט: תפוז הכי כייפי: לרדוף אחרי בנים עם שיער ארוך ^^ הכי קשה: מבחנים בתנ"ך הכי מעצבן: מורים לתנ"ך הכי מרגיע: תומרולז וסת' הכי שיר: יש הרבה הכי ספר: אין הכי חבר: הכי חברה: חומוס הכי נוף: ים המלח הכי ארץ: לא יודעת הכי עיר: תל אביב הכי חיה: כלב הכי בילוי: נופש במלון

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

הכי יפה: ממ הרבה דברים
הכי משמח: ציונים טובים, יומולדת
הכי מעציב: שאנשים נפטרים.
הכי מצחיק: חברה שלי - בדיחות פרטיות
הכי צבע: ירוק בהירר
הכי להקה: Simple Plan
הכי זמר: מוקי
הכי זמרת: לא יודעת
הכי תכנית טלוויזיה: "פרויקט מסלול","האלופה"
הכי סרט: "תעביר את זה הלאה"
הכי פריט לבוש: ג'ינס
הכי אביזר: צעיף
הכי אתר אינטרנט: תפוז
הכי כייפי: להבנות עם חברים ומשפחה
הכי קשה: מבחנים בבמתמטיקה
הכי מעצבן: מתמטיקה
הכי מרגיע: לספור עד 10 ולנשום
הכי שיר: יש מלאא
הכי ספר: "קיץ אחד ביחד"
הכי חבר: אין.
הכי חברה: יובל
הכי נוף: שקיעה בים
הכי ארץ: ישראל
הכי עיר: תל אביב
הכי חיה: כלבים
הכי בילוי: לרקודדד

../images/Emo47.gif

הכי יפה:אממ..הרבה דברים הכי משמח:שחיכית למשהו הרבה זמן והוא הגיע...או שהשגת משהו אחרי הרבה זמן או בכלל לעשות דברים כיפיים הכי מעציב:להיכשל במבחנים.כשיורדים עלייך הכי מצחיק:כשמצחיקים אותך=] או כשמישהו נופל חח הכי צבע:שחור הכי להקה:משינה הכי זמר: הכי זמרת:לינדזי לוהן\הילארי דאף הכי תכנית טלוויזיה:מלא הכי סרט:מלא הכי פריט לבוש:ג'ינסים הכי אביזר:צעיפים הכי אתר אינטרנט:תפוז חח הכי כייפי:יומולדת ולונה פארק חח הכי קשה:מבחנים בחשבון ובפיזיקה הכי מעצבן: הכי מרגיע:כשמישהו מרגיע אותך? הכי שיר:הרבה הכי ספר:הרבה הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף: הכי ארץ: הכי עיר:ת"א הכי חיה:כלב הכי בילוי:לצאת לאנשו (לא מועדון)

MENTER

New member
../images/Emo23.gif

הכי יפה: חוףים הכי משמח: אלעד הכי מעציב: מוות הכי מצחיק: אלעד הכי צבע: אדום הכי להקה: REM הכי זמר: ברי סחרוף הכי זמרת: לא אוהבת זמרות..חח הכי תכנית טלוויזיה: החטא ועונשו (למרות שכבר נגמר זה תמיד מצחיק אותי) הכי סרט: לא יודעת הכי פריט לבוש: צעיף הכי אביזר: מה? הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי: הכי קשה: הכי מעצבן: שנקעתי תזרת הכי מרגיע: ים הכי שיר: ואא אי אפשר לבחור אחד הכי ספר: עלייתו ונפילתו של הY הכי חבר: אלעד הכי חברה: הגיטרה שלי הכי נוף: חוף ים הכי ארץ: תאילנד הכי עיר: כפר סבא הכי חיה: לא יודעת נו הכי בילוי: פאבים

פרח75

New member
עונה

הכי יפה: נינט טייב הכי משמח: לחשוב על האנשים שאני אוהבת הכי מעציב: כשמישהו חולה הכי מצחיק: מיה דגן הכי צבע: כחול הכי להקה: אין הכי זמר: הראל סקעת הכי זמרת: נינט טייב הכי תכנית טלוויזיה: אבודים, עקרות בית נואשות הכי סרט: פאטץ' אדמס הכי פריט לבוש: מכנס שחור מחויט הכי אביזר: שרשרת הכי אתר אינטרנט: http://www.shiluvim.biz הכי כייפי: בעלי הכי קשה: לפחד הכי מעצבן: אנשים לא רגועים בכבישים הכי מרגיע: מסז' הכי שיר: נגע אל החלום הכי ספר: הספר שאני כותבת הכי חבר: בעלי הכי חברה: יש כמה הכי נוף: סקוטלנד הכי ארץ: ישראל הכי עיר: לא עיר, מושב או מצפה הכי חיה: קנגורו הכי בילוי: קומזיץ' עם חברים

../images/Emo47.gif

הכי יפה: אני הכי משמח: לרקוד הכי מעציב: טיטניק!! הכי מצחיק: ארץ נהדרת הכי צבע: כתום הכי להקה: גיים בויז הכי זמר: הראל מויאל ,דניאל זילברשטן , שי גבסו הכי זמרת: רוני סופרסטאר , שירי מימון הכי תכנית טלוויזיה: רבלדה, רולאבוגן הכי סרט: מה שבחורה רוצה , שחקי אותה מותק. הכי פריט לבוש: גינס וגופיה הכי אביזר: שרשרת הכי אתר אינטרנט: - אין מועדף- הכי כייפי: לרקוד שיוצאים מהבריכה הכי קשה: סנפלינג הכי מעצבן: אח שלי! הכי מרגיע: יוגה הכי שיר: " אשמור את ליבי" הכי ספר: הארי פוטר הכי חבר: ------ הכי חברה:שם יעזור לכם? ניתן לכם כינוים .. טלי שושה נושית נולית מפוחלצת חנצוק פוקה יעיע הכי נוף: ירושלים הכי ארץ: ישראל הכי עיר: עתלית זה לא עיר זה ישוב אבל זה המקום המועדף עלי ( ולא אני לא גרה בעתלית!!) הכי חיה: קרקל הכי בילוי: כל מקום עם חברות

עונה../images/Emo176.gif

הכי יפה: הים
הכי משמח: בשורות טובות
הכי מעציב: שאנשים מתים
הכי מצחיק: בדיחות פרטיות
הכי צבע: לבן
הכי להקה: בית הבובות
הכי זמר: שלמה ארצי,עידן רייכל
הכי זמרת: מירי מסיקה,קרן פלס
הכי תכנית טלוויזיה: השמינייה
הכי סרט: 12 במחיר אחד,ג'וני אינגליש (אח,הנוסטלגיה)
הכי אביזר:
הכי אתר אינטרנט: כל הפורומים/קומונות בתפוז
הכי כייפי: לעשות מה שאתה אוהב
הכי קשה: להמשיך כשמרגישים אבודים
הכי מעצבן: אנשים מעצבנים
הכי מרגיע: הים
הכי שיר: "איתי" קרן פלס
הכי ספר: לא קוראת ספרים.רק מחזות
הכי חבר: תם
הכי חברה: ספיר
הכי נוף: כל מה שקשור לים
הכי ארץ: ישראל
הכי עיר: רמת גן
הכי חיה: דולפינים
הכי בילוי: ים ים וים!

הכי הכי הכי..

הכי יפה:מגן דוד הכי משמח:מתנה הכי מעציב:ריבים הכי מצחיק:אנשים שיכורים... הכי צבע:כחולבן הכי להקה:- הכי זמר:- הכי זמרת:- הכי תכנית טלוויזיה:- הכי סרט:סרטי בורקס הכי פריט לבוש:בגדים לבנים הכי אביזר:כל דבר שיש בו מגן דוד הכי אתר אינטרנט:תפוז הכי כייפי:לנסוע לים אחרי מסבית סיום י"ב הכי קשה:לתפקד אחרי מסיבת סיום וים..באותם 48 שעות הכי מעצבן:לא להצליח להשתכר הכי מרגיע:לשבת על הים אחרי שכל הלחות{בעע}מתפזרת הכי שיר:היום זה...תחזור תחזור של משינה.. הכי ספר:- הכי חבר: הכי חברה: הכי נוף:עכשיו ברגע זה שגם על העיר.. הכי ארץ:ישראל הכי עיר:צימר בצפון.. הכי חיה:נמר הכי בילוי:לשבת במכונית על איזה הר בלי ששום דבר חוסם את האוויר..עם משהו לשתות הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

הכי יפה: קאורו, קאורו, קאורוווו!!! הכי משמח: עוד מעט סופשנה הכי מעציב: מחר מבחן בכימיה הכי מצחיק: הקאבר של צ'ילדרן אוף בודום ל"אופס איי דיד איט אגאין" של בריטני ספירס הכי צבע: שחור הכי להקה:יש הרבה הכי זמר: יש הרבה הכי זמרת: יש הרבה הכי תכנית טלוויזיה: יש הרבה הכי סרט: המסור הכי פריט לבוש: חולצה שחורה קצרה לבנים הכי אביזר: כלום הכי אתר אינטרנט: www.youtube.com הכי כייפי: חופש ^^ הכי קשה: מבחן במתמטיקה הכי מעצבן: מבחן במתמטיקה הכי מרגיע: השיר "קומפרטבלי נאמב" של פינק פלויד הכי שיר: כרגע- the unforgivan - metallica הכי ספר: המשחק של אנדר- אוסון סקוט קארד או אורטון שכחתי חחח הכי חבר: אין הכי חברה: דניס דניאל ג'ני שירן איילת צליל אסתר אליזבט עדי מור נוי טל צליל (יש הרבה חחח) הכי נוף: ים הכי ארץ: ישראל הכי עיר: ת"א הכי חיה: סוס הכי בילוי: זה תלוי במצב רוח

talush2005

New member
עונה

הכי יפה: נוף יפה הכי משמח: מוזיקה הכי מעציב: מוות הכי מצחיק: מופע סטנד טוב הכי צבע:כחול הכי להקה: לא יודעת הכי תכנית טלוויזיה:האלופה הכי סרט:אחוות המכנסיים המטיילות הכי פריט לבוש:ג'ינס הכי אביזר:טבעת הכי אתר אינטרנט:תפוז הכי כייפי:לישון הכי קשה: מתמטיקה =/ הכי מעצבן: אנשים שמתלהבים יותר מידי הכי מרגיע: מוזיקה הכי שיר: I am all out of love" הכי ספר: גן ורדים הכי נוף: חופי קליפורניה הכי ארץ: ישראל הכי עיר:אילת,ניו יורק,סן פרנסיסקו הכי חיה:דולפין הכי בילוי: בתי קפה וקולנוע

עונה../images/Emo192.gif

הכי יפה: הנוף מהבית שלי
הכי משמח: ראי תשובה קודמת הכי מעציב:בדידות
הכי מצחיק:צביקה הדר חח
הכי צבע:סגול הכי להקה:בקסטריט בויז
הכי זמר:אנריקה איגלסיאס
הכי זמרת:סלין דיון
הכי תכנית טלוויזיה: אריזה משפחתית אין על הסידרה הזאת!!! הכי סרט:עידן הקרח2 הכי פריט לבוש:גופייה הכי אביזר:צמידים הכי אתר אינטרנט: הכי כייפי:ים
הכי קשה:פסיכומטרי...
הכי מעצבן:ראו תשובה קודמת.. הכי מרגיע: שינה
הכי שיר:שירים של סלין דיון הכי חבר:חסוי הכי חברה:חסוי הכי נוף:מהבית שלי הכי ארץ:ישראל כמובן הכי עיר:חיפה
הכי חיה:כלב הכי בילוי:פאב בכרמל חח

sha na na revol

New member
אניאניאני!

הכי יפה: טבע הכי משמח: ברכות הכי מעציב: עצב הכי מצחיק: החיים הכי צבע: אינדיגו הכי להקה: נוער שוליים הכי זמר: אריק לביא ז"ל הכי זמרת: רוני סופרסטאר הכי תכנית טלוויזיה: משחק מכור הכי סרט: טריינספוטינג הכי פריט לבוש: מחוכים :] הכי אביזר: קלשון הכי אתר אינטרנט: www.yourmum.isgreat הכי כייפי: ספר טוב הכי קשה: הקרום של הלחם הכי מעצבן: איריס קול הכי מרגיע: כירבולית הכי שיר: הכל או כלום- פורטיס הכי ספר: דוריאן גריי הכי חבר: בובספוג הכי חברה: סיסי הנסיכה הכי נוף: הירקון, כי הוא מייצג את העיר שלי הכי ארץ: אירלנד הכי עיר: we live in urban hell, we destroy rock'n'roll הכי חיה: חמוסים וגיריות הכי בילוי: לרסס מקומות בילוי בגז חרדל. :-|

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

הכי יפה: הים
הכי משמח: אהבה
הכי מעציב: פרידה
הכי מצחיק: "חברים"
הכי צבע: טורקיז
הכי להקה: שבק'ס
הכי זמר: אביב גפן
הכי זמרת: מירי מסיקה
הכי תכנית טלוויזיה: "חברים" ומשחק מכור
הכי סרט: "ואז הגיעה פולי","משתגעים על מרי",טיטאניק,8 מייל
הכי אביזר: פלאפון
הכי אתר אינטרנט: תפוז..
(חנפנית..חח)
הכי כייפי: חברים
הכי קשה: בדידות
הכי מעצבן: יום שבת..שונאת
הכי מרגיע: יום שישי..חח
הכי שיר: "good bye my lover"-ג'יימס בלאנט,"יומן מסע"-אביב גפן,"תתקעו בחצוצרות"-שבק'ס,"ניסים"-עברי לידר
הכי ספר: כפכפי העץ של אנדרה,יעד לא ידוע.
הכי חבר: לא כותבת שם
הכי חברה: כנ"ל
הכי נוף: של ארץ ישראל כמובן!
הכי ארץ: ישראל..הכי הכי!
הכי עיר: חיפה שליטעעעע
הכי חיה: כלב
הכי בילוי: סתם לשבת על ספסל באמצע שום מקום עם החברים ולדבר..עד חמש בבוקר..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

במבליק1

New member
תשובות

הכי יפה: חבר שלי הכי משמח: ממתקים הכי מעציב: תאונות דרכים הכי מצחיק: איש משפחה הכי צבע: ירוק הכי להקה: נירוונה הכי זמר: עמיר בניון ומתי כספי הכי זמרת: אין הכי תכנית טלוויזיה: אבודים הכי סרט: פרנהייט 451, פרנסואה טריפו הכי פריט לבוש: מכנסיים שלוש רבעי הכי אביזר: טבעות הכי אתר אינטרנט: לא יודעת הכי כייפי: אהבה הכי קשה: לעבוד הכי מעצבן: אנשים עצבניים שמוציאים עלייך את העצבים שלהם וצביעות הכי מרגיע: קונסואלה המלכה - הכלבה שלי הכי שיר: שגרה של עמיר בניון הכי ספר: הבושם של פטריק זיסקינד הכי חבר: ? הכי חברה: ? הכי נוף: החמניות שפורחות עכשיו איזה יופי!! הכי ארץ: ישראל............. קנדה הכי עיר: ? הכי חיה: קואלה הכי בילוי: מסעדה, סרט, קניות

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

הכי יפה: הכל. הכי משמח: חיבוק. הכי מעציב: שיר נוסטלגי. הכי מצחיק: אנשים עושים שטויות. הכי צבע: ירוק. הכי להקה: - הכי זמר: - הכי זמרת: - הכי תכנית טלוויזיה: לוסט, פריזון ברייק, סימפסונס, סיינפלד, זינה. הכי סרט: ביטלג'וס. הכי פריט לבוש: תחתונים. הכי אביזר: שרשרת. נו מה. הכי אתר אינטרנט: none. הכי כייפי: גשם, לקפוץ בשלוליות. הכי קשה: לקום בבוקר. הכי מעצבן: אנשים טפשים. הכי מרגיע: אמבטיה. הכי שיר: - הכי ספר: למאטיס יש את השמש בבטן, של יהודית קציר. הכי חבר: הוא. הכי חברה: הידידים שלי. זו מחמאה נו. הכי נוף: אגמים בלילה. הכי ארץ: אין לי כלכך אפשרויות בחירה. הכי עיר: ת"א. הכי חיה: חתול. הכי בילוי: הופעה ממש טובה, מסעדה ממש טובה, ואנשים ממש טובים.

למעלה