שאלון אישיות!

../images/Emo176.gifעונהנה../images/Emo3.gif

והשאלון:
מה את מהאפשרויות הבאות:
4) מצחיקה
יש טוענים(
*אהמ*רק אני*אהמ*)
6) משוגעת
מה הצבע הכי מתאים ל:
פקאצות?ורוד על כל גווניו
רגילים?נממ כחול
מגניבים?די עם שאלות דפוקות עניתי וזהו
מה המילה הכי מתאימה ל:
פקאצות:כפרע,מאמי..ועוד
רגילים:לא יודעת גרר
מה את חושבת על:
פקאצות:הלוואי ויעלמו מהעולם
רגילים:שהם רגילים
מגניבים:שהם לא כאלה מגניבים
מצחיקים:שהם יופי של בני אדם להסתדר איתם
אדישים:שהם צריכים עזרה ודחוף
משוגעים:
שהם חמודים לאללה
אני נמשכת אליהם מקווה שאהבתם..כן היה חביב את יודעת לא משהו מיוחד

LOVE SIMS 2

New member
תשובוט טובוט ונהדרוט

מה את מהאפשרויות הבאות: משוגעת מה הצבע הכי מתאים ל: פקאצות? ורוד רגילים? כחול מגניבים? שחור מצחיקים? צהוב אדישים? אפור משוגעים? שילוב של ירוק, כתום וורוד מה המילה הכי מתאימה ל: פקאצות: דה רגילים: בסדר מגניבים: קול מצחיקים: פאני אדישים: אז? משוגעים: חירבונית (חירבון במונית) מה את חושבת על: פקאצות: שאם יש להן נשמה מתחת לפאקציות אז הכל בסדר רגילים: אף אחד הוא לא באמת רגיל.. מגניבים: שהם מגניבים [...] מצחיקים: אני מתה על אנשים מצחיקים! אדישים: נורא מבאסים אותי

פילפולה

New member
עונה../images/Emo70.gif

מה את מהאפשרויות הבאות:אחר-אני חנג'ית, אבל יש שיאמרו שיש לי יציאות מצחיקות\שאני לא הכי שפויה בעולם. הצבע הכי מתאים ל:
פקאצות? ורוד\ירוק\צהוב זוהר [בקיצור כל מה שזוהר] וזהב.
רגילים?הכל.
מגניבים?צבע מגניב
מצחיקים? מאיפה לי לדעת?מי שהו מתלבש בצורה מסויימת כי הוא מצחיק?
אדישים?שחור?
משוגעים?הכל.אבל בעקרון הכל תלוי באיך הם לובשים ולא בצבע שהם לובשים. מה המילה הכי מתאימה ל:
פקאצות:כפרה.
רגילים:מה המצב?
מגניבים:וואו-שיגעון [
]
מצחיקים: בדיחות?
אדישים:מה המצב?
משוגעים: אני כזה מצחיק..נכון שאני כזה מצחיק?כולם יודעים שאני ממש מצחיק.תמיד אמרו לי שאני מצחיק...[תעבירו ללשון נקבה ותבינו מאיפה זה מוכר לכם...] מה את חושבת על: פקאצות,רגילים,מגניבים,מצחיקים,אדישים,משוגעים="חיה ותן לחיות!"

../images/Emo80.gif עונה..

מה את מהאפשרויות הבאות: 2) רגילה 3) מגניבה 4) מצחיקה 6) משוגעת מה הצבע הכי מתאים ל: פקאצות?ורוד בוהק, ירוק בוהק וצהוב בוהק. ובכלל.. כל צבע שהוא בוהק כזה חות משחור אפור חום ואדום.. רגילים? אממ.... אדום מגניבים? שחור מצחיקים? כתום וצהוב אדישים? אפור משוגעים? על הצבעים! מה המילה הכי מתאימה ל: פקאצות: שיואו רגילים: היי מגניבים: היי מן! מצחיקים: שמעו בדיחה קורעת! אדישים: מה איכפת לי? משוגעים: טרילילילילילילי מה את חושבת על: פקאצות: עם שחייבים להשמיד אותו ומהר! רגילים: סבבה.. מגניבים: כנ"ל... מצחיקים: כנ"ל... אדישים: לא חושבת עליהם.. משוגעים: משוגעת עליהם.. חח סתם

למעלה