פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo175.gifפינת השבוע../images/Emo175.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
../images/Emo175.gif ../images/Emo168.gif ../images/Emo176.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo112.gif

שיר השבוע של אליס: nutshell rotten apple junkhead brother שיר השבוע לא של אליס: wake up / mad season rude mood / stevie ray vaughan texas flood / stevie ray vaughan alive / pearl jam אלבום השבוע: above / mad season סוף סוף, אחרי ציפיה ממושכת, התחדשתי בו אתמול
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: הנקוק ספר השבוע: שוב... זה שאני כותב. אמן השבוע: stevie ray vaughan גיטריסט בלוז מוכשר בטירוף. סוג של הבאד-בוי של הז'אנר טיפה
הגיטריסט הזה מדאלאס, שנהרג באופן טראגי בהתרסקות מסוק ב1990 אחרי אחת ההופעות שלו, היה ידוע בסאונד שמן, עמוק וייחודי ובקטעי בלוז חשמלי קצביים ואנרגטיים. אני בהחלט ממליץ לכם לנסות אותו. לא תתאכזבו |תותח| mad season וכל מילה נוספת תהיה מיותרת
הלהקה שלי
מאכל השבוע: ניוקי ברוטב עגבניות מתקתק שהכנתי
ציטוט השבוע: "" משהו טוב שקרה השבוע: ביומיים האחרונים יוצא לי שוב לנגן טיפה... וזה אחלה. ולימדתי את עצמי לנגן את הסולו בסוף של alive בצורה די משכנעת
משהו רע שקרה השבוע: עד היומיים האחרונים לא ממש יצא לי לנגן הרבה... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא סוף כל סוף בסיסט ללהקה שלי. הפעם, בניגוד לשבועות קודמים, אני יותר אקטיבי בקטע הזה וכנראה שאני קובע סשנים עם שני בסיסטים. תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
הוא גאון בלוז ../images/Emo13.gif

ואני מאוד אוהב גיטריסטים שמנגנים בסגנון הזה. חבל רק שהם די נדירים (תכלס אני מכיר את ווהאן, הנדריקס, קלפטון של שנות השישים, והשאר הם כבר רק בערך כאלה...) אגב, הוא התגבר על בעיית התמכרות קשה לסמים ושתיה (היה נוהג להמיס קוקאין בוויסקי שלו כל יום כדי לפתוח את הבוקר) שלפי הרופא שטיפל בו כשהוא כבר התמוטט כמה פעמים, היתה הורגת אותו תוך חודש. זה היה כמה שנים לפני שהוא נהרג. אני אוהב את זה שהוא לא חשש להשתמש בגיטרה שלו ביצירתיות. היה מנגן המון פעמים עם המפרט הפוך, מה שנתן לו סאונד שונה (אני מנגן ככה לפעמים, זה נותן מגוון אפשרויות של צלילים להוציא מהגיטרה וזה פשוט אדיר) והיה משתמש במיתרים ממש עבים. בדיוק היום כשחרשתי לי על האלבום של מאד סיזן חשבתי לעצמי שמוזר שתוחלת החיים של מוזיקאים גדולים היא כזאת נמוכה. מוזר וחבל

everynormal

New member
וואלה? לא ידעתי שהוא היה מכור כבד

לערבב קוקאין עם וויסקי זה באמת קטלני ביותר..... הסגנון שלו באמת מיוחד, לדוד שלי יש אלבומים שלו [אני אגנוב לו כמה חח], אבל הסיפור שלו ממש עצוב, כל כך ביש מזל.... וזה לא בדיוק נכון שתוחלת החיים של מוזיקאים נמוכה, יש הרבה שמתו, אבל יש גם הרבה שעדיין חיים ועושים מוזיקה, חבל שליין וסטיבי ועוד הרבה טובים לא חלק מהחיים..... וד'א מה אתה אומר על האלבום של מאד סיזן? זה אלבום ממש טוב יש שמה תוספות של כלים, והשפעות של בלוז, וגם ליין שר ממש נפלא שמה, במיוחד בשיר וויק אפ- זה השיר הכי יפה באלבום לדעתי, ואני אפילו ארחיק לכת ואומר שזה אולי השיר הכי טוב שליין כתב. דבר אחד שקצת עיצבן אותי באלבום הזה, הוא שיש שימוש רב בהכפלות קול, ואני אפילו לא מבינה למה, הקול של ליין נשמע שמה פשוט נפלא, השירה שלו יותר מקצועית וקלאסית ולדעתי לא היה צריך הכפלות קול בחלק מן השירים אבל עדיין זה אלבום ענק

בדנתמ

New member
above נפלא ../images/Emo13.gif

בעניין של תוחלת החיים התכוונתי באופן ממוצע. יש הרבה שחיים טוב אבל יש גם הרבה שמתים בגילאי 20-40... wake up וגם river of deceit שירים ענקיים. האמת שכל השירים באלבום הם כאלה, אבל שני אלה פשוט לא יוצאים לי מהראש
אהבתי גם את הסקסופון בlong gone day.

בדנתמ

New member
מעניין על מה הוא כתב את זה...

ליין כותב בחוברת של האלבום שהשיר הזה מוקדש לכל אותם אנשים שבילו איתו את היום הבלתי נשכח הזה או משהו כזה...

G1988

New member
איזה קטע! בדיוק

שבוע שעבר קניתי את texas flood (אלבום ענק לכל חובב גיטריסטים אגדתיים) בדיוק שומע את Lenny גיטריסט ענק, תנסו אותו

MiMiMor

New member
אינסומניה.

שיר השבוע של אליס: MITB שיר השבוע לא של אליס: האהבה הזו, של פאנתרה. אלבום השבוע: קאבויים מהגהנום גם של פאנתרה (חייבת להפסיק עם התרגומים האלה) . סרט/סדרת/תוכנית השבוע: בטיפול. ספר השבוע: בני גורן...? אמן השבוע: פאנתרה, אליס, איפה הילד. מאכל השבוע: -_- ציטוט השבוע: Chuck Norris can divide by zero.
משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת סיום. משהו רע שקרה השבוע: מסיבת סיום... (סתם.) תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): עתידי הצבאי שיעמוד על הפרק בשבוע הבא, ואילת (!) תמונת השבוע: אני מלפני מלא זמן, מצאתי אותה השבוע וזה ריגש אותי משום מה. קרה לכם?

everynormal

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

הם להקה מעולה, דיימבאג אחד הגיטריסטים האהובים עליי במטאל

Sanguine Sky

New member
עונה+בקשה

* אני לא אהיה בארץ מיום שלישי עד יום חמישי הבא ככה שאני לא אוכל לעשות את "שיר על פי הפורום"
... מישהו/י רוצה לעשות במקומי את הפינה השבוע? אם כן,תודה
* שיר השבוע של אליס:Brother שיר השבוע לא של אליס:Dream Theater-Scarred אלבום השבוע:- סרט/סדרת/תוכנית השבוע:האנקוק ראיתי אתמול בקולנוע... ספר השבוע:הסיפור שאינו נגמר(חזרתי לקרוא אותו אחרי חודשים... שכחתי כמה אני אוהבת את הספר הזה...) אמן השבוע:אליס
מאכל השבוע:אממ לא משהו מיוחד ציטוט השבוע:- משהו טוב שקרה השבוע:יצאנו לחופש!!! משהו רע שקרה השבוע:כלום תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):לונדון
תמונת השבוע:-

למעלה