סקר חדש

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif סקר חדש ../images/Emo175.gif

אם היו בידיכם (או בחשבון הבנק שלכם
) 5 מיליון דולר, מה הדבר הראשון שהייתם קונים בכסף הזה? (אגב, לא חייב בכל הסכום
) סתם שאלה שעלתה במוחי... מקווה שתענו, והרבה

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifאזז.. ככה:

קודם כל במיליון הראשון אני אקנה לי ארמון מלכותי על שמי ואני יעצב אותו
ואני ישיג כמה משרתים
. אח"כ במיליון השני אני הבנה לי פארק נחמד ליד הבית בא יהיו: בריכה, רכבת הרים, אנקונדה, מגלשת מים, נדנדה ועוד
, ואני אקנה לי כלב
. במיליון השלישי אני אטוס מסביב לעולם ואז אני אהמר עם מישהו שאני יספיק את זה תוך כמה זמן
. (ואז אני אשיג עוד קצת כסף, אם בכלל
) במיליון הרביעי אני קודם אחלק קצת כסף למשפוחה
, אני.. אממ.. אתרים כספים לאגודות
ואני אעשה שופינג בכל מיני מקומות ואקנה לי בגדים נעליים וכאלה.. חח (לא מצאתי משהו אחר..) ואת המיליון החמישי אני אשמור לאת הצורך
זהו! רק חבל ששום דבר פה לא יתגשם

MikeY fReAk

New member
ככה..../images/Emo79.gif

קודם כל דיסקים: אפרת גוש-אפרת גוש "בכיף"-אינפקציה the wall- פינק פלויד שיר טיול-אביתר בנאי נגיעות-ברי סחרוף מטרופולין-מטרופולין חיות מחמד-מוניקה סקס -כל האלבומים של משינה- (יש לאחי, אבל עכשיועכשיו גמאני-_-) היהודים-היהודים (השני שלהם) פיטר רוט-פיטר רוט ברור לכם שחצי מהדיסקים שנמצאים ברשימה הזאת לא יהיו ברשותי לעולם?

light angel

New member
מחשב חדש

פלוס כלללללל התוספות, ושאמא תשתוק. גם ככה היא עושה לי את המוות עכשיו כי אמרתי שאני רוצה לחסוך כסף מהמשכורת הצבאית ולקנות מחשב (בצבא את בכלל לא תצטרכי מחשב... בלה בלה בלה... ואחרי הצבא יהיו לך הוצאות אחרות... בלה בלה". ואחר כך אוטו, אז אולי תהיה לי מוטיבציה לעשות רישיון. זהו. יותר מזה לא צריכה.

Danielle b3

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo130.gif

האמת שלא יודעת מה הייתי קונה בסכום כזה
(או בחלק ממנו
) אני לא מרגישה שחסר לי משהו
אולי כמה זוגות עגילים

Invisible Eden

New member
אעעעעעע

פסנתר כנף, בית גדול גדול גדול גדול, מערכת תופים גדולה, מגבר יותר טוב לגיטרה, גיטרה אקוסטית שתהיה שלי, אייפוד, כל הדיסקים שאני צריכה, כל הפירסינגים שאני רוצה, כל מיני חולצות משעשעות ואקס בויים חדשיםP:

הו, שאלה יפה D:

הייתי קונה בית קטנטן וחמוד [אני אוהבת בתים קטנים מעץ :}] עם חצר גדולה- המון צמחים, אגם קטן עם דגים בחצר, וסוס. הייתי מרהטת את הבית יפה שיהיה חמים ונעים. תורמת חלק מהכסף לכל אגודת בעלי-חיים כלשהי ואת השאר הייתי מפקידה בבנק ושומרת.

תשובה

את חצי הסכום (2.5 מיליון דולר) הייתי תורמת לאגודות ועמותות שונות ובחצי השני אין לי מושג מה הייתי עושה.

פילפולה

New member
המון המון דברים../images/Emo67.gif

אבל...הדבר הראשון שהייתי קונה זה לי ולחברה הכי הכי שלי-סוויטה בסיטי טאואר. הכל כולל הכל. מסאז'ים שונים, אוכל גורמה וכו'...
שבת שלום

../images/Emo39.gif מממ...

אני חושבת שכודם כל הייתי קונה את הקניון
ואז... לא הייתי צריכה לקנות כלום כי היה לי כבר את הקניון אז... את שאר הכסף שנשאר הייתי תורמת לכל מיני אגודות ומשאירה לעצמי איזה חצי מלון או מיליון.. אההההה חלומותתתתת...

PennyLaneM

New member
...

2 מיליון אתרום לאגודות,צער בעלי חיים,וכדומה. מיליון אשאיר לעצמי,כי אני לא זקוקה ליותר מזה. בשאר הכסף אקנה ציוד,אוכל,דברים ואחלק לאנשים שיש להם מעט. אישה טובה,לא? :]

למעלה