מפגש

cowgirl Ms

New member
../images/Emo175.gifמפגש../images/Emo175.gif../images/Emo80.gif

דיי, נו חייבים כבר..! אוקיי-
תאריך:
אנחנו בחופש עכשיו, אז אני חושבת שכל יום שנקבע יהיה טוב. אז.. כל מי שיודע שהוא יכול להגיע למפגש [שרוב הסיכויים יהיה בת"א] יסמן
ואת -כל- התאריכים שנוחים לו בזמן הקרוב.
אני חושבת ש... אזריעלי? מקום מרכזי בת"א שכולם יודעים איפה הוא, ואם לא, ממש לא קשה למצוא. מגיעים אלו כל האוטובוסים ורכבות. כן, לא? טוב, אלו שני הדברים העיקריים שאני חושבת עליהם ברגע זה... אז, בבקשה, שתפו פעולה וציינו איזה תאריכים נוחים לכם כדי שנוכל להריפ מפגש לפורמינו הצנוע
.

cowgirl Ms

New member
עונה לעצמי D:../images/Emo80.gif

כרגע, כל התאריכים נוחים לי, עד ה- 19 בערך. וכן, עזריאלי. בואו!!

moshit1

New member
אני בעד...

אמממ טוב, אז התאריכים אצלי זה טיפה בעיה ביוני-יולי, כי אני בקורס חמישיות מה1-6 ובמחנה קיץ מה12-20 ב21 יש לי מפגש פורום אחר... אמממ אז בין לבין או בסוף החודש או בכלל חודש הבא
חחח. אממ ועזריאלי נשמע טוב (משום מה...) וזהו.

../images/Emo110.gifעזריאלי זה טוב..

(או שאתם רוצים לעשות את המפגש בחיפה ואז זה בכלל מצויין אבל אני דיי פסימית בנוגע לזה:p). ובקשר לתאריך זה גם אצלי דיי בעייתי ביוני-יולי.. שנייה *חחחחח הלכתי לחדר להביא את היומן שלי ואז כשהגעתי לחדר שכחתי מה רציתי (וזה לא שהחדר שלי כל כך רחוק מהמחשב.. זה בידיוק 2 מטר..) ואז חזרתי למחשב ונזכרתי:p* עדיף שאני אכתוב תאריכים שאני כן יכולה בהם: *אני לא כותבת את ימי שישי-שבת כי אני לא יכולה בהם, אין רכבות נורמאלי..* 17.7 18.7 חחח וזהו בעצם:S זה כל כך עצוב!! לעומת זאת חודש אוגוסט אצלי ממש ריק.. פה אני אכתוב את התאריכים שאני לא יכולה בהם כי בכלל אין הרבה.. -כל ימי שישי ושבת 1-3.8 28- עד סוף החופש..

../images/Emo176.gif

טוב האמת היא שאני עדיין לא סיימתי ללמוד נישארו לי עוד 2 בגרויות שעוד לא הביאו לנו תאריכים עדיין.. אז אני נימצאת בסימן שאלה.. אז לא ניראה לי שיצא לי להיות במפגש..למרות שאני ממש רוצה

cowgirl Ms

New member
אבל אם נקבע תאריך ../images/Emo80.gif

ולא יהיה לך שום בגרות באזורו, אז תוכלי להגיע ^^.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| כה!!! מפגש!!! ../images/Emo45.gif

אני בעד שבוע הבא אפילו P: אם לא אז אחרי ה- 14.07 ולא בין 18.07 ל- 20.07

cowgirl Ms

New member
../images/Emo41.gifסיכום ביניים../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

אני רואה שלרוב נוח לפני ה- 12 ליולי, בערך. אזזזז... מה דעתכם על ... מפגש ביום ראשון ה- 10.7? אם הרוב יוכלו, נקבע אז. שימו
כוווולם מוזמנים, גם אלו שלא משתתפים הרבה, וגם אלו שרק הצטרפו
יאאלה

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| לא :X

באותו שבוע יש לי כל יום תגבורים במתמטיקע לקראת מועד ב' ואני לא רוצה להפסיד כי אני לא רוצה לגשת שוב שנה הבאה
אולי שבוע הבא? יום ראשון או שני? אבל לא יום שלישי :X

../images/Emo110.gifבאמת קרוב למועד ב'

במתמטקיה.. הוא ב-14.7.. (ואני לא צריכה ללמוד כל כךךך הרבה, פשוט יש גם צופים וימי עבודה אז אני לא אוכל ללמוד הרבה גם בלי זה:\)

cowgirl Ms

New member
טוב, נעשה ככה..../images/Emo80.gif

אני אכתוב כמה תאריכים [לפי מה שראיתי כאן] ואתם תשרשרו
לתאריך שאתם יכולים *בטוח* להגיע.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif3.7../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

cowgirl Ms

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif4.7../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

cowgirl Ms

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif7.7../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

למעלה