מומלצי השבוע

../images/Emo175.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- צמתם? איך עבר הצום? מסר לאומה- שבוע טוב וחג סוכות שמח לכולם

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? רק לגעת מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? goo goo dolls - black balloon עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין.. משהו שהרס לכם את השבוע- ערב יום כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר
צמתם? איך עבר הצום? לא מסר לאומה- אני רוצה כבר את הדיסק של איריס!!! :(

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| יאאא איזה כייף לך ;[

הייתי בהופעה שישי שעבר והיה כל כך מדהים ;[ בא לי שוב ;[

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? מטרופולין- בלי לומר מילה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- היומולדת
משהו שהרס לכם את השבוע- יום כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חופש P:!!! צמתם? איך עבר הצום? לא. מסר לאומה- :X

עכשיו אני

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "מה שלומך?" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "ג'ורג'יה"/אפרת גוש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה על הדיסק של איריס
פשוט אחלה דיסק
משהו שהרס לכם את השבוע- מצבי רוח משתנים. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לחזור הביתה
צמתם? איך עבר הצום? צמתי.. עבר לאט מסר לאומה- אם כבר להוציא את הכסף על משהו- שיהיה הופעות.

eladi88

New member
מוווווווווומלצים ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? בחלומות מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? בית הבובות - ליד הגורל עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מחזור של יומכיפור
משהו שהרס לכם את השבוע- אממממ משו עם המורה שלי..בע! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אממממ חופש
צמתם? איך עבר הצום? סבבה מסר לאומה- הג'ירפה והארנבת!

עונה ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)?מישהו מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)?רק רוצה להתחתן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הסרט חתיכה בהפתעה וסדרת הספרים סודות נעורים משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-הנסיעה לאילת צמתם? איך עבר הצום?כן , היה קשה אבל עבר מסר לאומה-

למעלה