תודה לשנייכם!!
M Miss Independent16 New member 3/7/07 #54 תותחית ../images/Emo8.gif יותר מידי אנשים עוברים טסט ראשון בזמן האחרון אבל כל פעם שאני שומעת על זה,אני מתפלאת.בכל זאת,טסט ראשון גם אני רוצההההההה אפילו לא התחלתי ללמוד,אפילו עוד לא עשיתי תיאוריה!! אני כ"כ רוצה,אבל אין מי שיממן וגם אין הרבה זמן
תותחית ../images/Emo8.gif יותר מידי אנשים עוברים טסט ראשון בזמן האחרון אבל כל פעם שאני שומעת על זה,אני מתפלאת.בכל זאת,טסט ראשון גם אני רוצההההההה אפילו לא התחלתי ללמוד,אפילו עוד לא עשיתי תיאוריה!! אני כ"כ רוצה,אבל אין מי שיממן וגם אין הרבה זמן
M moshe present New member 4/7/07 #86 תודה וכן גם אני מתפלאת חחח הממ את לא עובדת בחופש? כסף זה בעקר הבעיה זמן זה לא. גם אני מאוווד עסוקה. והצלחתי לדחוף את זה, שלוש פעמים בשבוע 40 דקות שעור.
תודה וכן גם אני מתפלאת חחח הממ את לא עובדת בחופש? כסף זה בעקר הבעיה זמן זה לא. גם אני מאוווד עסוקה. והצלחתי לדחוף את זה, שלוש פעמים בשבוע 40 דקות שעור.
M Miss Independent16 New member 4/7/07 #90 לא עובדת../images/Emo4.gif במה את עובדת? והכסף שאת מרוויחה מספיק לך?
D D a N i T a New member 3/7/07 #59 מזל טוב לשניכן!! יאא בר גמני הייתי היום בבריכה בגןיבנה עם הקטנטנים של הקייטנה ואני ראיתי אותך אבל את בטח לא מזהה אותי ולא מכירה אותי
מזל טוב לשניכן!! יאא בר גמני הייתי היום בבריכה בגןיבנה עם הקטנטנים של הקייטנה ואני ראיתי אותך אבל את בטח לא מזהה אותי ולא מכירה אותי
B bAruLi New member 4/7/07 #73 אה?! באמת?! מי את?! ../images/Emo3.gif איפה את מדריכה? ותבואי להגיד שלום פעם הבאה