יום שני

אני כ"כ רוצה לישון

מזל שלא קבעתי שיעור גם למחר אחרת הייתי נרדמת על ההגה, באמת. אז ב10 וחצי היה שיעור, חזרתי הביתה שעה אחרי כי אספנו אנשים גם וכאלה. ראיתי טלוויזיה וניסיתי לקרוא טיפה, אכלתי ואז הלכתי עם אבא לבית של דוד שלי לנסות לתקן שם את הטלוויזיה. ב5 בערך חזרנו הביתה, הוצאתי את הכלב לטיול של משהו כמו 20 דקות, אח"כ סידרתי טיפה את החצר, טיפה את הסלון, ועכשיו אני אמורה לנוח טיפה כי אני עוד מעט צריכה ללכת לאיזה מקום שגם שם אני אהיה בטח שעה ><.

Snow fairy

New member
ניצן התגייס../images/Emo10.gif

לא חשבתי שאני אקח את זה קשה, אבל ממש רע לי:/ אז בבוקר נסעתי איתו ועם ההורים שלו ללשכת גיוס ונפרדנו ממנו, הם לקחו אותי הביתה והלכתי עם אמא ואחותי הקטנה לקניון. היה זוועה, אמא שלי ממש עצבנה אותי והיה פשוט גרוע. עכשיו חזרתי משיעור כינור ועוד מעט יש שיעור תפירה... ואח"כ אני אפגש עם גלוש כי יש לה יומולדת. וזהו, המצב בכללי לא משהו...

P i x i e s

New member
מותק..

תשמעי, אני באמת לא מבינה למה את עצובה מזה שהוא התגייס. זה כ"כ לא סוף העולם וזה כלום! קשר עם חייל זה הרבה יותר כיף
אז לא תראי אותו שבוע, שבועיים... מתגעגעים אבל יש טלפונים ואפשר לדבר ואין לך מה להיות עצובה על זה, כ"כ שטויות.

Snow fairy

New member
זה לא ממש ככה...

הקשר הטלפוני שלנו על הפנים, שנינו שונאים שיחות בטלפון... ככה שזה תמיד שיחות ממש יבשות ותמיד השתמשנו בטלפון רק כדי להגיד "טוב, אני עוד דקה אצלך" או משהו. וגם ככה אני רגילה לראות אותו -כל- יום. כבר שלושה חודשים שאין יום אחד שלא ראיתי אותו ולרוב הוא איתי רוב היום. אז פתאום מכל יום לפעם בשבועיים? קשה לי! חוץ מזה שמרגיש לי ממש לבד. אני רגילה להיות עם ניצן כל הזמן ולכל החברים יש חבורות שונות שהם נפגשים איתם ורק לי אין חבורה אז אני תמיד מנסה לתפוס אותם כשהם לא נפגשים עם חברים שלהם וזה... לעתים ממש רחוקות. בקיצור, חרא.

ממ

תאמיני לי שאני מכיר איך זה "לשנוא שיחות טלפון", ושזה או זה או כלום אז מתחילים לאהוב את זה... מניסיון. המצב קשה, אין מה לעשות, אבל אין מה לעשות. חוץ מזה שאומרים שגעגועים עושים רק טוב לקשר :) וגם זה נכון.

P i x i e s

New member
מכירה את זה.

זה אותו מצב שהייתי בו והיינו דבוקים אחד לתחת של השנייה ותקופות של כמה ימים בקושי עברנו אבל תאמיני לי שהקשר משתנה אחרי זה ולטובה אם באמת אוהבים. כמו שתמיר אמר את תתרגלי לדבר איתו בטלפון ואם הוא ג'ובניק אפילו לא תרגישי שהוא לא שם...

Gadook

New member
מאיו ../images/Emo23.gif

את יודעת שיש לי ניסיון עם לא לראות שבוע, 3, חודש.. וכן. זה קשה. אבל זה עושה כל יום שאתם כן ביחד למשהו שונה. המון אנשים עוברים את זה, וגם אתם תצליחו. אני לא אגיד לך שאני לא סבלתי כשG היה בחו"ל או בכל השבועות שלא יוצא לי לראות אותו, אבל כשעוברים את זה, והתקופה הראשונה מאחורייך, מבינים שזה שווה את זה.

Snow fairy

New member
תודה מיכ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אבל זה 3 שנים של לראות אותו פעם בשבועיים!
המנמ [אגב, מתי אני באה לישון אצלך?
]

Gadook

New member
לכל שלב יש את הבעיות שלו, זה עובר קטנה ../images/Emo23.gif

מתי שבא לך! תגידי לי יום מראש ואני אדאג לא לעבוד. ואם את סתם בת"א גם לכמה שעות דברי איתי, אני מתגעגעת

noyy

New member
בדיוק כמו אצלינו

יש פעמים שאני רואה אותו רק אחרי חודש וחצי-חודשיים.. ויש פעמים שנפגשים כמה בשבוע. אבל בד"כ זה גם פעם בשבועיים, ואנחנו מסתדרים מצויין, 3 שנים עוד מעט. נכון שהמצב שלך שונה כי את רגילה לראות אותו כל יום ועכשיו זה קצת קשה. אז יהיו געגועים בהתחלה ותאלצו לדבר קצת יותר בטלפון (אצלינו כל שיחה זה שעה ויותר, אז את תפתחי את היכולת הזאת
) אבל את תראי שזה ממש לא נורא. אני לא מוצאת את עצמי מתגעגעת אליו בטירוףףףףףף ולא יכולה לעשות כלום כשאנחנו לא נפגשים גם חודש. בכל זאת, אני מדברת איתו מלא.. וכשהוא מגיע לפה (או אני מגיעה אליו ופוגשת תמיד אשדודיים מוזרים) זה כ"כ שונה, ובטח יצא לי להיות קיטצ'ית עכשיו, אבל זה באמת מיוחד, כי כבר לא לוקחים את זה כמובן מאליו. אצלינו לפחות, ביום יום לכל אחד יש את החיים שלו, ונכון שאנחנו מדברים הרבה תוך כדי אבל יש הרבה חופש לכל אחד. לכי תדעי, אולי תהני מזה. אישית אני מעדיפה את זה ככה מאשר הוא היה בבי"ס שלי וכאלה... המרחק הזה (שאני בכלל לא מרגישה שאנחנו רחוקים אחד מהשני, להיפך) רק עושה טוב לפעמים. חוץ מזה שתוכלי להגיד "יש לי חבר חייל
"

Snow fairy

New member
אבל יש לנו זמן לדבר רק בשעת ת"ש!../images/Emo10.gif

ויש לו מלא דברים אחרים לעשות בשעה הזאת ככה שיוצא שבכל מקרה אנחנו מדברים איזה 5 דקות
אני מניחה שהגעגוע זה רק עניין של הרגל... נכון?:X

RoRiL

New member
נראה לי שאני ואת יכולות להבין את מאיה ../images/Emo3.gif

R o n 2 5 6

New member
איזה יום מסריח

אז אחרי שהיינו אתמול כמה חברים אצל מישהו ונשארנו לישון שם,קמתי ב-9 לעבודה כשישנתי אולי 3 שעות בלחץ. הייתי בעבודה 7 שעות סתם :| אנשים בקושי באו השתעממנו שם רצח.זה ה-140 שקל הכי קלים שעשיתי,אבל הכי מעצבנים...(אגב,מג'יק בורגר באבן גבירול זה חרא,כלום בהשוואה לבורגר'ס באר
) משם לאורטודנט,שלא יודע מה לעשות כי המצב לא ממש משתפר,ואז הביתה. התחלנו היום את השיפוץ,וכל הבית מלא באבק.השירותים לא מוקפים בקירות,וכל הבית עטוף בניילונים או מפורק(חוץ מהחדר שלי כי לא נוגעים בו
) קיצר,באסה.השבוע הזה הולך להיות מאוד מציק.שבוע הבא אנחנו בורחים לדודים בעומר

RakTsarot001

New member
קניתי

כרטיס לאנת'ם (אחד מ5 הכרטיסים שנשארו ליחצ"ן
), ו2 חולצות וסווטשרט בזארה. אני מרוצה. קמתי ב8 לקחת את אחותי, חזרתי לישון ב9, ישנתי עד 12. אני לא יודעת מה יהיה לי. לא יודעת לא יודעת לא יודעת. מחר אני נוסעת לסבתא. לברוח מפה. רק לברוח.

למעלה