יום שני

mikmikonet

New member
../images/Emo175.gif יום שני ../images/Emo175.gif

בוקר טוב לכולם
שף פעם לא פתחתי שרשור כזה

חדשות טובות כ"ככככככככככככ ../images/Emo163.gif

נהרס לי האייפוד,והרגע גיליתי שאם אני הולכת לחנות שלהם בארץ, אני מקבלת עליו זיכוי! יאי! אייפוד נאנו 8 ג'יגה ב750 שקל במקום ב1200! אני כ"כ מרוצה
ויש לי כבר 500 מהיומולדת! life is so fucking good

mikmikonet

New member
למה? ../images/Emo12.gif is זה הנכון, לא?

ha la la la la la la life is wonderful...

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif ממש ככה

את לא יודעת כמה מילים למדתי ממנו! שלא נדבר על איך הגבתי כשראיתי באמצע הבגרות באנגלית את המילה Remedy...

אופס :S ../images/Emo163.gif

זה באמת נשמע לא הגיוני.. פעם באה אני אחשוב על הפרסומת של LG

לא, ../images/Emo163.gif

לנסוע לפולין [עוד שבועיים] בלי מוזיקה-זה דבילי. חוצמזה שההורים שלי לא מוכנים לקנות באינטרנט, ואין לי ממי לבקש שיביא לי מחו"ל.

טוב, אם הדד ליין כל כך מוקדם..

שלי בארץ כבר חודש, אני צריך לנסוע לפאקינג בני ברק פעם אחת כדי להביא אותו ולא מוצא זמן...

אתה מת"א? ../images/Emo163.gif

אני עשיתי יותר מאמץ ונסעתי שעתיים בערך כדי לקנות אייפוד ביגאל אלון 159... כמה הסתבכתי והנהג אוטובוס של דן עודהחליט בחוצפתו לנבוח עליי.. אבל היי העיקר שיש לי אייפוד! והתבלבלתי, זה לא עוד שבועיים, זה שבוע הבא מסתבר

noyy

New member
ההורים חוזרים ../images/Emo99.gif

כביסה
אוכל
בית נקי
שוקולדים מהדיוטי
איזה אושר

שרון710

New member
=]

קמתי ב11 וחצי, ועד עכשיו ראיתי טלוויזיה בערך
מכאן והלאה אני אלמד לתאוריה.. ונראה לי בערב יש משהו בפארק הגליל.. אולי אני אלך אם יהיה עם מי ללכת

tink 16

New member
../images/Emo203.gif איזה יום ../images/Emo13.gif

הייתי עם אמא אצלה בשני השיעורים והיה כיף!!! דיברתי עם אבא שישתמש קצת בקשרים שלו לגבי המלון באילת [לא היה סיפור אם אחד מאיתנו היה בן 18
- אבל יש לנו תוכנית זדונית בשרוול ויש מצב להשתמש בה
] ב16:15 אני אצא לעבודה.. לא בא לי לאחר ולא אכפת לי להיות שם 10 דק' לפני. אז "קאסה" עד הלילה [המשמרת הזאת+של יום חמישי ואני סוגרת 1,700 ש"ח משם
]

זונע

New member
סופסוף קבעתי שיעור נהיגה

אם אני לא עובר את הטסט הבא...דברים יעופו פה

giraffeeeee

New member
מחרתיים מחנה קיץ!

וואו להיות בלי אינטרנט הורס ת'חיים.. סתם לאP: נמממ. אתמול - קמתי בשמונה ונסעתי עם אמא וחברה שלה והבת של החברה שלה לקניות, היה די מצחיק. חזרנו בצהריים וחן התקשרה שאני אלך במקומה לאיזו ישיבה כי יש לה מלא דברים לעשות בשבט. אז נסעתי עם שמיניסט ושישיסט לכפר יונה, סתם חפירות של שעה. חזרנו לשבט וחיפשתי חבים וסנדות. דיברתי עם בטט בטלפון בזמן האוכל ולא אכלתי כלום חוץ משתי מזלגות של ספגטי. ישבתי להכין מקרמה ולדבר עם בטט בטלפון ואז עם אריאל. נכנסה לי זכוכית ליד אבל הוצאתי אותה אז שמו לי פלסטר. וחזרתי להכין מקרמה אחרי שסחבתי בערך רבע ק"מ בוסת חבלים לבדי, היה כבד. ישבי עם היו"ר והצוות להכין מקמרה ובינתיים עברו שם כמה אנשים. פתאום שמענו מכונית עם מוזיקה והיא התקרבה לאריאל אז היו"ר אמר לי שזה בעצם ידיד שלי. אז הלכתי לראות אותו ואת בן דוד שלו שעבר לארץ מקנדה. היה ממש מצחיק. היום - קמתי בתשע כדי לעשות בדיקת דם במרפאה אבל היה מאוחר מידי כמו שאמא אמרה. אז ראש השבט אספה אותי ונסענו לבית של אחד המרכזים לעשות מצגת לערב בוגרים ביום שישי. ישבתי שם שעתיים. חזרתי לשבט לנקות קצת ולסדר את המכולה. בית. הביאו לאמא מדרגות לבריכה. הכנתי קצת צ'ופרים טוב על מי אני עובדת רק הכנתי דברים בודדים מערכת ההיגיינה.

למעלה