מחרתיים מחנה קיץ!
וואו להיות בלי אינטרנט הורס ת'חיים.. סתם לאP: נמממ. אתמול - קמתי בשמונה ונסעתי עם אמא וחברה שלה והבת של החברה שלה לקניות, היה די מצחיק. חזרנו בצהריים וחן התקשרה שאני אלך במקומה לאיזו ישיבה כי יש לה מלא דברים לעשות בשבט. אז נסעתי עם שמיניסט ושישיסט לכפר יונה, סתם חפירות של שעה. חזרנו לשבט וחיפשתי חבים וסנדות. דיברתי עם בטט בטלפון בזמן האוכל ולא אכלתי כלום חוץ משתי מזלגות של ספגטי. ישבתי להכין מקרמה ולדבר עם בטט בטלפון ואז עם אריאל. נכנסה לי זכוכית ליד אבל הוצאתי אותה אז שמו לי פלסטר. וחזרתי להכין מקרמה אחרי שסחבתי בערך רבע ק"מ בוסת חבלים לבדי, היה כבד. ישבי עם היו"ר והצוות להכין מקמרה ובינתיים עברו שם כמה אנשים. פתאום שמענו מכונית עם מוזיקה והיא התקרבה לאריאל אז היו"ר אמר לי שזה בעצם ידיד שלי. אז הלכתי לראות אותו ואת בן דוד שלו שעבר לארץ מקנדה. היה ממש מצחיק. היום - קמתי בתשע כדי לעשות בדיקת דם במרפאה אבל היה מאוחר מידי כמו שאמא אמרה. אז ראש השבט אספה אותי ונסענו לבית של אחד המרכזים לעשות מצגת לערב בוגרים ביום שישי. ישבתי שם שעתיים. חזרתי לשבט לנקות קצת ולסדר את המכולה. בית. הביאו לאמא מדרגות לבריכה. הכנתי קצת צ'ופרים טוב על מי אני עובדת רק הכנתי דברים בודדים מערכת ההיגיינה.