יום שישי

R o n 2 5 6

New member
הגרוטאה של הידידה עשתה לנו בעיות באמצע ואשכרה

נתקענו חצי שעה בתחנת דלק בלי להבין מה נסגר עם האוטו. היה נחמד לפגוש שוב את קרקי,ובין השאר גם את דורין ואני(דורין,אם קיבלתן את מה שאמרתי בתור האשמה או משהו,זו לא הייתה הכוונה.הוא פשוט היה בטוח שאתן באות וזה). ליל"ט

dcohn

New member
כפרה עליך רון, כבר הספקתי לשכוח מה אמרת../images/Emo6.gif

פשוט שידענו ש99% שלא נגיע, כנראה שסתם היתה אי הבנה... קורה
שום האשמה ושום כלום:]

FartherAway

New member
פריז!

כבר יומיים וחצי. אחרי קצת סיבוכים, אבא הגיע אתמול בצהריים... עד עכשיו עברנו על לא-מעט אטרקציות, כולל האייפל, שער הניצחון ושאנז אליזה, נוטרה דאם, המוזיאון של רודאן ומונה (זה כל-כך כיף אחרי שלמדתי על השטויות האלה.) ועוד מלא דברים, אבל כנראה שללובר לא נגיע.
מחר יורודיסני (!). נשתמע. :)

FartherAway

New member
את רשמית הדבר הכי חופר בעולם.

את חברה כזו טובה שלה, תשאלי אותה את.

Anni Lupu

New member
out and about

ושוב, לא ישנתי כל הלילה. הלכתי לישון לקראת 8 בבוקר, וקמתי ב-2 בצהריים. בערב דורין, מאי.ג. ושטדלר (שלא ראיתי אותו מאז הנשף!) באו אליי, אבל לצערי הרב לא נשארו זמן קצר מאוד. דניאל, הבנדוד הברזילאי שלי הגיע לארוחת ערב, ולקראת 11 מאי אספה אותי ונסענו ליומולדת של גריני. רק מה, קצת אחרי שהגענו לשם, מישהו בעיריה החליט להפעיל את הממטרות, ונרטבנו לגמרי. ברוך החליט לצחוק עליי שאני רטובה והוא לא, אז שפכתי עליו מים מהבקבוק שהיה לי בתיק. היינו שם כמה שעות, וחתכנו עם עוד כמה אנשים לאכול ב"לה גופרה". tonight was definitely a good night :)

oO Barbie Oo

New member
קבלו את מרפי

8 ימים, 6 לילות ברומא, איטליה. מלון 4 כוכבים על בסיס B&B מה13.9 עד ה20.9 לפנות בוקר, כשהיומולדת שלי ב21.9. כל זה ב670$ לאדם בחדר זוגי ואין מישהו שירצה לטוס איתי שגם אני ארצה לטוס איתו.

למעלה